Putiniștii la atac! Ce ne învață despre U.E.

Am găsit una din cele mai putiniste imagini care circulă pe net! Una din imaginile care descriu cel mai bine modalitatea prin care o armată de tâmpiți, numiți generic cetățeni ai României, se lasă conduși către sisteme politice totalitare, doar pentru că lor li se pare că…

Mai jos imagine. Iar și mai jos câteva contra-argumente împotriva lor. Și da, sunt conștient că UE nu e cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla, mai sunt câteva lucruri, cum ar fi fost să trăim pe picioarele noastre, cum a făcut Polonnia, și șă nu ne ducem la pupat de cururi politice și economice în Europa! Sau am fi putut, de-a lungul istoriei, să nu alegem doar demenți la conducere, cel puțin în ultimii 25 de ani, alegere făcută, în majoritate, pe bază de kg de ulei, zahăr și făină sau, în cazuri și mai triste, pe o plasă goală, un pix / breloc sau o găleată de plastic, și să nu ne complacem în situațiile impuse de tot felul de specimen din exterior! Am fi putut …

12239511_900121066737932_7332279728974465132_n

  1. Proștii conduc și inteligenții pleacă

Pentru că nici nul din oamenii ăia inteligenți nu își irosește talentul pentru o țată condusă de proști nu de acum, ci de sute de ani! Printre proștii ăia se numără, spre nefericirea voastră, a marilor patrioți, inclusiv mari domnitori, care în loc să dezvolte țara folosind relații diplomatice, au ales să o distrugă aproape în fiecare an, că păgâni…

  1. Demolarea industriei

Pentru asta ar trebui să îi cereți lămuriri prostului suprem care ne-a condus laindustrializare forțată, indiferent de costuri, care ne-a pus la produs chestii pe care nu avea unde le vinde (trocul cu URSS nu se numește piață de desfacere) și care a dus inflația la 300%. Dar de unde să știe privitorul Latrina 3 astea?! De unde să știe absolventul de cursuri Media Intact că Ceașcă și ai lui au forțat resursele unui stat, pentru un vis grandoman, stat care mai târziu, cu sau fără cuplul Ceașcă, ar fi intrat în colaps.

  1. Desființarea agriculturi

Ați vrut pământ, în pula mea: Ați vrut fiecare bucățica lui de 0,5 ha: Acum vă plângeți că vi s-a distrus agricultura? Când, în anii 90, ingineri cu școală vă spuneau: lăsați oameni buni terenul spre a fi lucrat de companii cu dotare și posibilități, cum spuneați? Îmi amintesc și azi cum pupau oamenii titluri de proprietate pentru 0,5 – 1 ha, prin 92-93, terenuri care azi zac părăginite. Alea de ce dracu nu le lucrați? E mai bun ajutorul social de la stat, nu?  Aaa, ce, să ne dea ei cât au chef, dacă au chef? Acu să nu vă mai aud clanța!

  1. Donarea resurselor străinilor

Da, perfect ok. Pentru că avem o țară de proști care a distrus ceea ce a rămas. CNH? Au închis mii de mine și le-au lăsat în paragină! RomSilva? Nu știe nici ce păduri se fură azi, nu ce s-a furat în ultimii ani! Și tot așa! SNCFR? O mașină a timpului, cu care ajungi la destinație cu trei zile înainte de cea din care ai plecat, la cât merg de rapid? Avem resurse de petrol capabile să asigure cel puțin 30% din necesarul țării, resurse care sunt insuficient și ineficient exploatate pentru că în fruntea companiilor exploatatoare sunt numai debili iar statul taxează combustibilii de parcă ar fi aur, nu ceva de care are nevoie fiecare om, pentru a-și asigura deplasarea

  1. Scăderea nivelului de trai

Aaa, da nu v-o plăcut unde v-o dus Bunicuța Iliescu? Acu ce comentați? I-ați votat pe toți, pe rând, după măsurile populiste pe care vi le-a propus! Acu ce comentați? Data viitoare când votați lăsați găleata cu uleiul și zahărul, sau ce mai e în ea, la politician și alegeți oamenii înfuncție de competențe, nu de mită electorală! Nu le știți? Informați-vă! Cereți și vi se va da, nu?

  1. Scăderea suveranității și autonomiei

Asta de unde plm ai mai scos-o? Pentru că un spațiu economic comun nu vă dă voie să faceți ce vă trece prin cap înseamnă că ați pierdut autonomia? Pe dracu! Vă civilizează lumea cu forța, în pula mea! Cât despre Suveranitate … să-mi explice și mie pizdele care urlă asta cât eram de suverani acum 25 de ani! Și cât de suverani vom fi, din nou, dacă ne lăsăm atrași de idolul vieții lor comuniste ordinare, Putin? Aaa, nu vom avea, dar e mai bine cu unu ca el, nu? Din păcate,nu. Și istoria mandatului precedent al lui Putin o demonstrează cu vârf și îndesat!

  1. Corupție generalizată, Statul Mafiot

Aha, și cine pula a învățat statul cu mita? Cine a stat și a tolerat, ba chiar a dus mai departe deprinderile fanariote ale bacșișilui și ciubucului? Voi, loazelor! Voi, ăia care vă considerați acum curați și puri, care nu faceți decât să cărați plicul la medic și la funcționarul public.Aaa, și tot voi i-ați pus pe ăia corupți în funcții politice. Din nou, găleata și uleiul, cruce mamii ei de treabă!

  1. Defrișarea pădurilor

Că voi nu aveți în treaba asta nici un fel de vină, nu? Ați sărit de cur în sus și ați dat jos un guvern pentru 55 de tineri dar nu a ieșit nimeni în stradă pentru jumătatea din pădurile poporului! Pentru că fiecare aveam de câștigat din povestea asta! Așa că nu se face să îți tai creanga de venituri de sub crac, nu?

  1. Distrugerea sistemului de învățamânt

Asta pentru fiecare dintre voi ați votat politicieni care v-au propus pomeni, nu dezvoltare. Care v-au propus discriminarea pozitivă a prostului, numai să termine și el un ciclu de școală! Voi sunteți vinovați că în loc să învățați pentru examene dați fuga la tot felul de ciolane făcătoare de minuni, cărora vă rugați să scăpați de bac. Tot voi, părinții sunteți vinovați pentru fiecare plic pe care boracul vostru manelist nespălat l-a pus în buzunarul șefilor de comisie de la BAC! Ăia erau generația următoare, cea care o educă pe cea de azi. Ași distrus-o înlocuind știința cu basmele bărboșilor în rochii! Și acum comentați? E o vorbă din bătrâni: Cum îți așterni, așa dormi!

  1. Distrugerea sistemului de sănătate

Pentru asta recitiți punctul 9. care spune exact motivația. Politicieni pe care îi doare în cur, incompetenți, votați pe baza pomenilor oferite, care nu v-au plătit medicii și aceștia au ales spitale externe, care îi plăteau decent! De ce nu vă văd în stradă pentru medicii care vă tratează și care azi sunt forțați, unii dintre ei, din cauza salariului de mizerie, să accepte tot felul de plicuri și atenții, pentru a plăti pentru congresele la care se prezintă pentru amai aduna niște puncte, doar-doar statul le mai dă încă 5 ani dreptul de liberă practică? Aaa, nu vă doare chiar așa de tare, nu? Sper ca cei 55 de morți de la Colectiv să vă fi arătat că e altfel decât visați voi!

  1. Fracturarea / Otrăvirea solului

Asta dacă e să o facă companii din vest, nu? Pentru că rușii de la CasProm scot gaze prin fracturare de ceva vreme în România, dar nu vă aud pe nici unul din gunoaiele astea putiniste comentând despre asta! De ce? Pentru că lui tătuca Putin nu îi place concurența? Mai ales când vine vorba de resurse incredibile? Ca și în cazul Roșia Montană: cine credeți că exploatează, ceva mai la nord, cu aceleași metode, încă își mai permite să le și vândă, companiile, cu totul, către Insulele Virgine

  1. Codex Alimentariu / Otrăvirea

Câți dintre boii care urlă „Huo Codex!” l-au și citit? Pariez că toți demenții ăia habar nu au ce conține și ce vechime are! Codex a apărut și a fost implementat de Organizația Națiunilor Unite pentru Agricultură și Alimentație încă din 1963. Nu prea văd o otrăvire în masă în restul europei!

  1. Migrarea populației

Pentru că abonații la ajutor social au votat după câtă făină li s-a dat înainte de alegeri și nu cu capul, ca nu cumva să piardă ajutorul social! Am mai vorbit mai sus: politicieni corupți care au distru sistemul economic și au făcut aproape imposibile investițiile mici, IMM, care să creeze locuri de muncă și în comunele mai îndepărtate, inadecvate pentru navetă!

Acu hai să vă învăț, pe voi, putiniștii, un mic truc magic

tumblr_nvwi1rK9bR1s02vreo1_250.gif

 

Un răspuns la „Putiniștii la atac! Ce ne învață despre U.E.

Mulțumim pentru feed-back.

close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star