Patriarhia s-a reformat în cel mai pur stil românesc. Au concediat fix nevinovatul!

Imagine via Morometia.ro
Imagine via Morometia.ro

Patriarhia Română, în frunte cu al ei Dănilă PreaTrafalet, s-a gândit că ar fi bine să caute ceva vinovați pentru problemele de imagine pe care le are, mai ales în urma cazului #Colectiv. Sau cel puțin așa suține Realitatea.net.

Numai că în momentul în care am deschis articolul mi-am dat seama că reparațiile făcut de Patriarhie sunt în cel mai pur stil românesc. Nu doar că mai aveau puțin și concediau femeia de serviciu, dacă au una, dar chiar au zburat din cadrul instituției pe fix cei care nu aveau nici o vină, adică pe fix ăla care transmite populației ce spune PreaTrafalet, în ton cât mai politicos, să nu scoată lumea din păpuci.

Cu părere de rău am aflat că în loc să concedieze personajul care a stat la baza întregului scandal de imagine al Patriarhiei, după ce o afirmat că popimea nu calcă nicăieri neinvitată (stai că vine Crăciunul și Boboteaza) și că să nu îi învățăm pe ei cum stă treaba cu religia. Exact pe ăl mai mare dintre ei, care după 4 zile de la accident, a dat-o urât de tot în bară, după ce s-a sclifosit într-o declarative dată posturilor TV, PE bișnițarul de mașini de altă dată, Daniel Ciubotea.

Păi bine fraților, voi, ăia cu cele mai mari pretenții, care urlați la tot colțul că vi se cuvin milioane de euro din banii publici, că cică reprezentați 85% din populația tării, tocmai voi să o comiteți în halul ăsta și în loc să le arătați românilor cum se face o adevărată reformă, scăpând fix de grandomanul care v-a creat problema, voi, marii conducători spirituali ai oilor, o faceți tot ca pe vremea comuniștilor? Dați afară fix omul care s-a chinuit, pe cât a putut, să vă corecteze imaginea distrusă?

Într-o altă ordine de idei, Patriarhia a făcut totuși un pas în față, în materie de PR, aducând la conducerea biroului de presă un civil. Profesor de religi, realizatorul unei emisiuni la Trinitas TV, domnul Vasile Bănesc e un mijloc mai bun de traducere a mesajelor lui PreaTrafalet către populație, de la limba de lemn a popimii la cea a populimii!

La final un mic mesaj către liderul spiritual al tuturor ortodocșilor din România, cel care are pretenția de a fi respectat și după ce se cacă în capul mamelor îndoliate!

tumblr_mx9gwqdFHE1t0i1e4o1_500

Anunțuri

2 gânduri despre „Patriarhia s-a reformat în cel mai pur stil românesc. Au concediat fix nevinovatul!

Adăugă-le pe ale tale

  1. Dacă esti ateu şi nu faci parte din biserică,de ce te interesează cine este purtătorul de cuvânt al patriarhiei.?

    Măi taică, ne cam interesează! Suntem curioși care din ei minte mai bine și mai frumos!

    Apreciază

Mulțumim pentru feed-back.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: