Franța sub asediu. 154 de morți și aproape 200 de răniți în Paris.

Franța secolului XXI a intrat noaptea trecută în stare de urgență din cauza unor atacuri care s-au soldat, la final, cu 154 de morți, din care 112 doar în sala de Concerte Bataclan, și 192 de răniți, din care 79 în stare gravă! Pentru că Allahu Akbar. Și pentru că Daesh!

Listele locațiilor, cu numărul de morți, arată cam așa:

   112 morți în teatrul Bataclan

   14 morți pe Rue Bichat, unde e restaurantul Le Petit Cambodge în districtul 10

   19 morți pe Rue de Charonne, în districtul 11, în exteriorul barului La Belle Equipe.

   4 morți Avenue de la Republique, în districtul 10

   4 morți în exteriorul Stade de France, în Saint-Denis, în nordul Parisului!

151113232645-map-paris-terror-attacks-inset-update-exlarge-169Acum câteva luni discutam cu oamenii din jurul meu și eram frecvent înjurat că sunt islamofob și rasist, puțini dintre ei făcând diferența între rasă și religia nebună care a declanșat masacre în toată lumea. Locațiile atacurilor sunt în imaginea de mai jos.

O parte dintre cei care apără refugiații au sărit deja în sus, afirmând că e vorba de persoane din generația a doua, deja naturalizați, și că nu se poate discuta despre un atac orchestrat de imigranți. Și întreb eu: Serios, mă! Chiar așa de tâmpiți îi credeți pe cei care au intrat anul ăsta, în urma valului de refugiați, în Franța, încât să bage la înaintare persoane nou venite, care sunt mai tot timpul în atenția autorităților?

Normal că au folosit oameni cât mai puțin suspicioși, cum ar fi cetățeni francezi din aceeași religie de rahat, care le împărtășeau visurile de a impune o lege Sharia pe tot cuprinsul Europei. Dacă Franța ar fi lăsat prostia de multiculturalism forțat deoparte și ar fi forțat populația islamică să trăiască după regulile unei societăți cât de cât civilizate, vest-europene, fără a se declara mare iubitoare de refugiați, azi nu am mai fi discutat despre aceeași situație.

Pentru că musulmanul X, care locuiește într-o clădire în care e numai familia lui adeptă a islamului, se va comporta cât de cât civilizat. Dacă, în schimb, mutăm familiile de musulmani A – Z în aceeași clădire, chiar dacă X e acolo de ani buni, vei fi uimit de ce poate face. Totul e să considere că mai are câțiva frați care să îl susțină. Vorba aia „safety in numbers” nu e degeaba și se aplică inclusiv la cel mai evoluat animal, omul!

Ce mi se pare mie ciudat e fapul că Franța a primitamenințări constante în ultimele săptămâni, numai săptămâna ttrecută Armata Cibernetică Islamică afirmând pe site-ul propriu: „Franța, e rândul tău!”. În această dimineață „organul de presă” al Daesh, afirma că:

Franța trimite zilnic șase avioane care să bombardeze copii și bătrâni în Siria. Azi gustă din același pahar”

FranceȘi ar mai fi un aspect car merită menționat. Și pe care puțini îl vor lua în considerare: nu de mult musulmanii francezi au pierdut un proces la CEDO, unde invocaseră drepturile omului pentru a purta burqa pe străzile Franței. Burqa fiind de ceva vreme interzisă pentru că ascunde identitatea celor ce o poartă, prin urmare e un risc inutil pentru securitatea celorlalți.

Ori musulmanii nu prea știu de glumă când vine vorba de Sharia și de încălcarea ei. A forța o femeie din islam să iasă pe stradă fără burqa e considerat act de trădare și se pedepsește. După cum se știe și se vede, cu moartea. Doar zic…

Update-uri pe măsură ce le aflu. Linkurile surselor pe fotografii!

Reclame

2 gânduri despre „Franța sub asediu. 154 de morți și aproape 200 de răniți în Paris.

Adăugă-le pe ale tale

  1. Acum s-a întâmplat în Franţa şi ,,lumea civilizată,, s-a indignat.Dar astfel de orori s-au întâmplat şi încă se întâmplă în Nigeria,Siria,India,unde sute de oameni ,sunt omorâţi pentru vina de a fi creştini.Dacă lumea civilizată ar fi luat atitudine,atentatele din Franţa nu s-ar fi întâmplat .

    Apreciază

Mulțumim pentru feed-back.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: