Iar zic de avort :))

Fusei azi, nu din pură întâmplare, prin Piața Lucian Blaga. Nu știți unde maman ei e aia? Intersecția Clinicilor cu Victor Babeș. Că dacă tre să  vă spun de Biblioteca Centrală … No, revenind!

Vizavi de Clădirea Bibliotecii stau niste „copii” care militează împotriva avortului. Am folosit gilimelele pentru că tre să gândești ca un copil dacă mai crezi că te poți împotrivi gâdirii stâgiste vest-Europenecare se abate din ce în ce mai des. Haideți să ne uităm la o țară capitalistă economic, unde un specimen atât de retardat ca Remus Cernea nu ar fi ajuns în parlament nici măcar ca om de prosop la budă!

Copiii ăia însă nu sunt chiar atât de retardați pe cat ați vrea voi să credeți. Dacă chiar și-ar fi pierdut cei interesați 5 minute ar fi realizat că oamenii chiar luptă pentru o cauză absolut decentă! Oamenii au prenții absolut decente!

Am pierdut azi 15 min într-o  discuție agreabilă cu o domnișoară (și mai agreabilă 😉 )care mi-a explicat că miscare lor nu are nimic de-a face cu delirul dement al celor care fac parte din grupările Pro-Vita. Oamenii nu cer interzicerea avortului definitiv, prin lege.

Ei nu vor decât limitarea numărului de avorturi la cât mai puține posibil anual. Și nu o vor într-o manieră foarte rău gândită J . Ci prin educarea sexuală decentă a viitoarelor generații de copiii. Și când spun decentă cu siguranță nu mă refer la Marfoțoiul Delfinist și a lui Ciocănitoare și ale lor metode. Pentru că  a vrea să aduci educația sexuală la varste de grădiniță cu subiecte ca masturbarea mi se pare un lucru de neacceptat. Până la urmă decența față de raportul prosefor/educator/învățător și elevii din partea lui. Mai jos poze, și amănunte despre mișcare pe Pagina lor.

Un „later edit” venit din partea domnișoarei cu care am discutat. NU, nu voi formula eu rectificările, ci voi plasa aici textul exact din mailul primit din partea ei. Fără adresă, da!?

Buna Alin,

Chiar ma intrebam ce s-a mai intamplat cu articolul tau ca nu mai dadusesi niciun semn. E ok articolul, doar ca mi se pare ca ai pierdut esentialul – campania 40 de zile pentru viata e o campanie de constientizare si sensibilizare a publicului larg ca avortul are loc la noi in oras, ca avortul nu e singura solutie pentru o sarcina nedorita si ca suntem acolo sa sustinem mamele sa isi creasca copiii! Toata treaba cu educatia sexuala, da, e o chestie pentru care echipa noastra militeaza, insa nu e scopul principal al campaniei in discutie. Tin mult sa precizez aceste lucruri deoarece nu vreau sa incurcam lucrurile. Deci campania noastra de acum e doar pentru mame si salvarea bebelusilor, cat despre educatia sexuala, intra in cu totul alta discutie si nu e un scop in sine pentru campania asta. Ma gandesc ca ieri am discutat super multe chestii intr-un timp foarte scurt si de asta s-a produs confuzia. Te rog mult sa rectifici ce ai spus in articol.
Inca o data super multumesc pentru interviul de ieri si sper mult sa ne revedem. Esti invitatul meu la evenimentul de final al campaniei, unde poti avea ocazia sa ii intalnesti si pe ceilalti membri ai echipei de organizare. O sa aiba loc in 6 noiembrie, de la 19.30. Save the date! O sa revin cu info despre locatie o data ce avem confirmarea.

Blessings,

Ana-Maria

Mulțumim pentru feed-back.

close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star