Audio

Na, acu sa nu va asteptati la cine stie ce oratorie la ora 2 dimineata, in timpul serviciului.

Si astept lamuriri logice.

Reclame

9 gânduri despre „Audio

Adăugă-le pe ale tale

 1. Ia citesti si razi:

  „O descoperire remarcabilă pe temă religioasă, care este de natură să-i „liniştească“ pînă şi pe cei mai sceptici combatanţi împotriva creştinismului, aceia care susţin că Noul Testament este, de fapt, doar o poveste. Un spin din coroana lui Isus a fost descoperit într-un liceu particular din Marea Britanie. Se pare că rămăşiţa se afla acolo de mai bine de 200 de ani, iar acum urmează a fi prezentată într-o expoziţie la British Museum, din Londra.

  Istoria coroanei lui Isus este una extrem de lungă. Aceasta ar fi fost confiscată din Constantinopol, în timpul Cruciadei a IV-a, fiind apoi vîndută Regelui Franţei, Ludovic al IX-lea. Regele ar fi păstrat coroana într-un loc sigur şi ar fi rupt spini din ea pentru a-i oferi cadou celor care se căsătoreau cu un membru al familiei regale. Spinul găsit la Liceul Stonyhurst, un liceu iezuit vechi de 400 de ani, ar fi ajuns în Marea Britanie prin intermediul Reginei Maria a Scoţiei, care s-a căsătorit cu moştenitorul tronului Franţei în 1558, primind relicva drept cadou de nuntă. Aceasta ar fi luat cu ea spinul în Edinburgh. După execuţia reginei, în 1587, spinul a ajuns în posesia unuia dintre servitorii Mariei, Thomas Percy, care l-a dat mai departe fiicei sale, Elizabeth Woodruff. Aceasta, la rîndul ei, l-a înmînat unui preot iezuit, în 1600. Preotul l-a luat cu el atunci cînd a mers la liceu, spinul rămînînd de atunci acolo. Acum, spinul va fi predat la British Museum, pentru a fi prezentat în expoziţia „Treasures of Heaven” („Comorile Raiului“). „Este un obiect incredibil şi sîntem extrem de bucuroşi că va fi prezentat în cadrul unei asemenea expoziţii. Este o comoară”, a declarat un reprezentant al liceului. Spinul este înfăşurat în şiragul de perle al Reginei Maria a Scoţiei. Expoziţia, care va fi deschisă publicului în perioada 23 iunie – 9 octombrie, cuprinde obiecte din perioada medievală. Spinul va fi aşezat lîngă exponate împrumutate de Vatican special pentru această ocazie.”

  Apreciază

 2. E o poveste misto, un bun scenariu de film cu papi, farfurii zburatoare si pitici ce leviteaza.
  Crestinotarzii o sa ia povestea asta de buna.
  Sa inteleg ca o teapa o sa fie expusa la muzeu? Cred ca aia de la muzeu, sunt mult mai cretini decat aia de cred ca ciotu ala ar fi real.

  Apreciază

 3. @ Leviatan
  Ai vazut reportajul emisiunii Cu ochii in 4, de pe TVR1?
  Vorbeste despre averea bisericii si parteneriatul stat-biserica.
  Ce m-a mirat a fost pozitia moala a ASUR si a papagalului ala de Remus Cernea.

  Apreciază

 4. Crede-ma dragule Ratzoi ca nu mai am timp nici sa ma uit la canalele mele favorite, National Geo. si Discovery. Ca io, dragule, stau la casa si primavara ai o gramada de treaba.

  Apreciază

Mulțumim pentru feed-back.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: