Masuri practice pentru a scapa de masturbare

Hai sa traducem indicatiile unui nene in ceea ce priveste masturbarea. Sa vedem ce inseamna ele de fapt.

Evita locurile si momentele in care de obicei cadeai in aceea patima, cauta sa faci altceva sau sa faci altfel lucrurile. Plictiseala si lenea sunt printre cele mai daunatoare stari care stimuleaza patima masturbarii.  Din aceste motive invata sa fii harnic si ordonat in activitatile tale pentru a nu lasa prilej unor astfel de momente in timpul zilei.


Asta vine cam asa: munceste, munceste, munceste …. Ca sa ai de unde ne dai si noua cat mai mult, daca s-ar pute sa muncesti 24/24, 7/7.

Sterge toate filmele si pozele urate din calculator si toate site-urile care te faceau sa cazi in pacat. Evita sa te uiti asa mult la televizor.


Nu ai voie la TV ca vezi ce fac popii si mai afli anumite informatii care nu sunt in concodranta cu Biblia. Si nu de alta dar ti-or starni curiozitatea sit e apuci sa cauti altele. Si numai ce iti dai seama ca in Biblie nu-s decat tampenii.

La capitolul poze urate … pot sa le sterg pea lea cu popi ?

Evita sa mananci in general mancaruri grase, pe cat posibil;

Masa de seara are o importanta covarsitoare in lupta impotriva patimei masturbarii, pentru a nu se activa atunci cand suntem cei mai vulnerabili, adica noaptea, asa că:

– Nu manca la ore tarzii, cea mai tarzie masa sa fie la maxim ora 8 seara;

Vezi ca daca mananci mai tarziu de 8 te ia somnu si nu mai poti sa stai treaz pentru rugaciunea de la miezul noptii. Iar de la mancatul grasimilor s-ar putea sa ti se faca rau: tensiune, cholesterol, etc. Nu mai bine ne dai noua carnitza de purcel.

– Nu manca la masa de seara mancaruri prajite, cu grasimi, sau puternic condimentate, si sub nici o forma cu usturoi. Tot la masa de seara, sa nu bei sucuri energizante sau cele care stimuleaza sistemul nervos (coca cola, fanta, sprite, zup, etc) . Toate aceste feluri de bauturi si mancaruri excita si stimuleaza sistemul nervos, care suferind de patima desfranarii, dirijeaza energia calorica suplimentara tot spre desfranare.

– Nu manca pe saturate la masa de seara chiar daca este foarte greu (la inceput) de facut lucrul acesta. Chiar daca vii frant de foame noaptea acasa, nu manca pe saturate pentru ca patima masturbarii este strans legata de patima lacomiei pantecelui.


Nu manca mai mult decat sa-ti furnizezi energia necesara metaniilor si rugaciunilor. Ca daca ai mai multa iti vine a fute si daca n-ai cu cine … intelegi tu !!! Daca ai nevasta incearca sa mamanci pe saturate mai rara ca va umpleti casa de plozi.

Mananca cu program regulat, de 3 ori pe zi,  sau pe cat posibil, cu variatii cat mai mici.

Nu manca multe feluri de mancare la o masa, chiar daca zici ca iei putin din fiecare. Acesta este luxul lacomiei pantecelui care tot la desfranare duce.

Mai pentru prosti … cand ai mancare si beutura iti vine a fute. Si daca n-ai cu cine … intelegi tu. Treaba de mai sus.

Acu io stau stramb si ma intreb drept: asta aici vorbea de masturbare sau de un regim alimentar pentru mentinerea greutatii corporale optime. Ca m-am cam prapadit pe traseu

17 răspunsuri la „Masuri practice pentru a scapa de masturbare

  1. Da, ce sa zic. Niste tampiti. Am boala mare pe papagali d-astia care vorbesc sa nu doarma si spameaza internetul.
    Ma bucur ca ai blogul asta, ca te citesc si aflu si eu ce mai e nou si ce mai debiteaza cre(s)tinii. Sa te pazeasca barbosu imaginar si sa iti dea sanatate, ca din ce am citit ai niste probleme destul de serioase.
    Cheers Leviatanule si sa stii ca nu suntem putini aia care nu credem in rahaturi.
    Imi inchin sufletul tie si astept sa ma ispitesti in continuare. Respect. :))

    Apreciază

  2. Pe unde naiba mai găsiși și colecția asta de… hm… sfaturi?

    Evita locurile si momentele in care de obicei cadeai in aceea patima…

    Let me guess… Au adaptat niște sfaturi date prin secolul paișpe? Știi, pe când în aceeași încăpere dormea familia toată, cu cățel și purcel (literalmente!) și băile erau doar o amintire din vremurile demult apuse ale Imperiului Roman? Nu de alta, dar cred că locurile cele mai des folosite sunt baia și dormitorul… Așa mi-au zis prietenii cel puțin, că eu nu…

    Sterge toate filmele si pozele urate din calculator…

    Eu unul nici nu prea țin filme și poze urâte în calculator (și nici povestiri/romane, că tot veni vorba).

    Dar am vaga bănuială că pentru el urât înseamnă altceva decât înseamnă pentru mine… la ora actuală singurul film urât pe care-l am prin zonă este un documentar german despre „maica” Tereza. De-a dreptul hidos ce se vede în filmul ăla, dar îl țin în scopuri umanitare. Știi vreun program bun pentru subtitrări?

    Sterge […] si toate site-urile care…

    Ăstuia nu i-a spus nimeni că criminalitatea informatică nu e tocmai cea mai bună soluție pentru a evita anumite situri? (Nitpicking, yeah!)

    O scurtă observație ca încheiere: Ca în cazul mai tuturor pachetelor de sfaturi de sorginte bisericească, și ăsta e un amestec de chestii de bun simț și tâmpenii, puse pe seama unei motivații imbecile.

    Apreciază

  3. Acelasi bullshit ordinar. Ce sa vad acolo. Mi se pare normal ca lumea sa nu aiba voie sa se uite la TV decat la Trinitas, Credo si alte porcarii. Ca celelalte posturi au prostul obicei de a prezenta informatii reale, cu substrat stiintific, cel putin o parte din ele. Si celelalte, chiar daca intr-un procent mai mic.
    Informatiile de genul asta au prostul obicei de a contrazice Biblia si sa ii puna pe saracii cre(s)tini sa gandeasca iar unii dintre ei chiar le cred si nu mai acorda credit bullshit-ului cre(s)tin.

    Apreciază

  4. @ Armand.
    1.Te rog mult da si mie documentaru ala de zici ca il ai despre maica tereza. Nr. meu de tel e in pagina despre mine (ala cu 942. N-ai credit de mesaj, trimiti un sms si te sun si vb si stabilim. Te rog. Ca io nu-l gasesc, net acasa nu am (ca n-am nevoie) si vreau sa il vada si muierea mea.
    2. Daca il trimiti iti trimit si io un cd cu multe chestii photo-video. Programe de editare si alte bullshit-uri.

    Pt nenea ala care mi se inchina…. vezi mai de treaba !!! Pai ce io am timp sa stau sa iti guvernez tie viata, ca sa iti fie tie bine. Faci ce te taie capu. Numa` vezi ca pe aici prin Moldova Romaneasca circula o zicatoare:” CApu` face, curu` trage.” So … take care.

    Apreciază

  5. E un fel de a spune Leviatanule, ca mi te inchin. Sunt constient ca-s responsabil pentru actiunile mele. Vroiam sa subliniez ca imi place ce e pe aici si am gasit multe materiale interesante si opinii rationale despre ce inseamna ateism…. SA nu mai zic de materiale video gasite.
    O zi buna.
    Capul face capul trage.

    Apreciază

  6. „Masuri practice pentru a scapa de masturbare”. In secolul 21! Incredibil! Sau poate nu… Nu stiu daca sa mi se faca greata sau sa rad… Sint curioasa ce alte „masuri practice” si contra a ce mai inventeaza handicapatii astia…

    Apreciază

  7. @Mac
    Imi dadusem seama doar ca eiu subliniam o alta chestie: imposibilitatea de a urmari 7.000.000.000 de fiinte si sa si contorizezi tot ce fac.

    Apreciază

  8. Cand ne abtinem sa nu uitam sa spunem rugaciunea: “Cuvine-se sa Te fericim numai pe Tine prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu, Cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru”.
    Cand ne masturbam sa ne gandim la Domnul si astfel ne trece orice chef. Slava Tie, Doamne!

    Apreciază

  9. Eu mă masturbez din copilărie. Nu ştiu de unde a pornit şi nici nu m-am putut opri. Într-adevăr, există foarte multe efecte negative şi aş vrea să nu mai fac asta, dar deja e mult prea târziu. Întrebarea mea este dacă tot nu mai pot face nimic (deşi am încercat), care mai sunt şansele mele de a stabili o relaţie cu Dumnezeu? Asta înseamnă că sunt compromisă din punctul acesta de vedere? Sunt tare curioasă să ştiu de ce Dumnezeu a permis să se întâmple lucrul acesta la copii, care nu realizează ce fac decât prea târziu? Eu nu înţeleg nimic. Recunosc că sunt vinovată, dar pe de altă parte mă întreb de ce mi s-a întâmplat mie? Eu nu am vrut să mi se întâmple aceasta, nu am ales o astfel de viaţă. Pur şi simplu m-am deprins de mic copil cu un obicei neînţeles de mine la vremea respectivă de care nu am mai scăpat nici până azi. Ce pot să fac pentru a scăpa de masturbare? Mai pot scăpa? Sunt conştientă de păcatul meu şi aş vrea să mă schimb, să fiu un om normal, fiindcă, după părerea mea, masturbarea este anormală, iar oricine spune altceva nu a cunoscut încă efectele ei. Vă rog să mă ajutaţi. Vă mulţumesc.

    Apreciază

  10. Rodi, fata mea, esti cu capul in c…. Tu ai vazut ce blog este acesta? Ce pacat, ce prieteni imaginari, ce zei, ce relatii cu ei visezi tu acolo? Masturbarea este NORMALA SI NATURALA. Pentru idioti indoctrinati ca tine, insa, nu….

    Apreciază

  11. Its like you read my thoughts! You appear to understand a lot about this, like you wrote the e-book in it or
    something. I believe that you just could do with a few
    % to force the message house a bit, however other than that, this is
    excellent blog. A fantastic read. I’ll certainly be back.

    Apreciază

  12. draga Rodi! Esti adorabila,sa stii! Nu te lua dupa Elle! (poate e o mondena!). O femeie adevarata este cea care isi recunoaste propriile placeri ale intimitatii!- in afara ipocriziilor,indoctrinarilor de tot felul! Daca ai suficient curaj,citeste-ma!

    Apreciază

  13. De ce dracu ar ceti aberațiile pe care le debitezi tu pe blogul ăla care nu are nici formatare de text, nici cap și coadă, și mai are și filme porno inserate pe acolo. Hai sictir.

    Apreciază

Mulțumim pentru feed-back.

close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star