Origin of Stupidity

Am gasit chestia asta in timp ce ma dadeam cu placa in spatiu (ala virtual). Tipa o fi blonda dar e tare de tot. Merita vazut clipu`.

Atentie :  tre sa stiti engleza.

Userul e ZOMGitsCriss si in link gasiti toate clipurile ei.

Eu m-am stricat de ras… Bucurati-va ochii cu o frumusete si urechile cu putin umor inteligent.

8 răspunsuri la „Origin of Stupidity

  1. Asta stiam. Si mi se pare chiar laudabil, tinand cont de „traditia crestina” a tarii noastre si „inclinatiile crestinesti” ale conationalilor.

    Apreciază

  2. Stai tu linistit. Eu citesc de f mult timp site-ul ala. E scris de niste bosorogi obsedaati de practici sexuale, frustrati si cosurosi.
    Tineretul de azi nu aplica prostiile alea decat daca au fost crescuti la manastire.

    Apreciază

  3. Ok pentru mine acea introducere, pentru ca daca cineva ar mai citi cu atentie, cele mai observate citate si momente din Biblie, ar vedea ca toate aceste probleme (cruciade, inchizitie etc) atu fost facute de preoti NU DE DUMNEZEU. Daca ma duc eu sa ucid in numele tau, si tu imi zici sa NU fac asta („Sa nu ucizi”, „Iubeste-ti aproapele”, Legea Iubirii), dar eu totusi o fac (pentru ca tu trebuie sa-mi respecti liberul arbitru si astfel nu ma poti opri), inseamna ca tu esti de vina? Deci, dupa logica ateilor, eu as scapa nevinovat, si tu, care ai facut tot ce ai putut (inafara de interferarea si controlarea gandurilor mele) sa nu ucid, ai fi condamnat. Foarte logic. Apoi de unde pana unde se zice ca pamantul e plat. Ilie e un sfant care chiar nu e popular deloc nu-i asa-i? (fiind singurul om care nu a murit). El nu o fost ridicat la cer, si nu scrie acolo ca la final, cand era sus de-a binelea, a vazut pamantul ROTUND. Aia se omite. Voi asa faceti: „Deci Biblia zice ca pamantul e plat. Hai sa vedem. Stai, uite aici la Ilie zice ca-i rotund. Lasa nu-i bai. Noi tot le zicem la astia ca Biblia a zis ca pamantul e rotund”. Iar apoi cu stiinta la fel. Zicem ca Biblia noastra e Legea Evolutiei Speciilor de Darwin, dar cand sa mai credem stiinta in legatura cu existenta energiilor din jurul nostru nuuu, acolo ne oprim. Luati totul integral, sau nu-l luati deloc. Eu nu iau Biblia integral pentru ca a fost schimbata in timp, si am demonstrat asta. Dar stiinta, de cine a fost schimbata, sau eronata mai bine zis? Ramane de vazut daca ateii de pe aici vor fi la fel ca cei intalniti de mine pana acum. Sper ca nu veti fi aroganti si ca veti intelege. Mie mi-ar conveni un astfel de introducere. Si sunt convins ca daca m-as apuca sa vad ce a fost schimbat in timp in Biblie, si sa tai asa pe rand fiecare citat care mi s-ar parea mie ca nu e adevarat, as putea rupe pur si simplu cele 50 de pagini. Nu mi se pare ca aceste probleme sunt ale lui Dumnezeu, ci a amenilor. Faceti odata distincia, El trebuie sa respecte liberul arbitru a fiecaruia, nu sa se tot coboare sa ne opreasca sau sa mai tot trimita profeti pe care sa-i omoram ca dupa aceea sa-i canonizam, zicand ca daca am fi fost noi parintii nostrii nu l-am fi omorat pe acel profet. Deci cred ca v-ati dat seama ca e absurd daca zici „Dumnezeu igaduie raul, ca nu se tot coboara pe la noi din secunda in secunda”, atunci dati-va seama ca si ce ziceti acum e absurd. E vina omului. Daca sunteti tot atat de incrancenati impotriva acestor probleme, nu stati in fotolii dand vina pe crestini, si asteptand minuni, ci dati-va seama ce OM e cu adevarat de vina, si puneti mana si faceti ceva sa-l opriti. Si, da argumentele crestinului din videoclip sunt proaste.

    Apreciază

  4. Pentru comentariile tale si raspunsurile lor … trebe topic separat. Si o sa il obtii daca mai insisti mult. Numai sa ai grija la ce iti doresti

    Apreciază

  5. Pot sa intreb de ce? Eu nu mi-am dorit topic separat, am raspuns doar la cateva chestii dupa convingerile mele (proaste sau ok nu conteaza, ramane sa vad). Daca tu chiar vrei topic, ok, eu ma gandeam sa le las aici unde macar se leaga de un subiect..

    Apreciază

Mulțumim pentru feed-back.

close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star