Ray Comfort

M-a mancat la creier sa le cer alora de la B. C. E. cartea lui Ray: D-zeu nu crede in atei. Si am ajuns sa le dau unora dreptate. Alora care spuneau ca iti trebuie nervi de otel ca sa o citesti.

Am reusit pana acum, in trei zile, sa citesc doar 5 pagini dar deja ma apuca rasul numai cand ma uit la ea.

ray-s-banana-o

Din start am gasit o eroare. Si daca toata cartea se bazeaza pe acel tip de gandire, am mari dubii in privinta rostului lecturii.

Eroarea de inceput: definitia ATEULUI: Persoana care neaga existenta lui Dumnezeu. Din grecescul a – fara si theos – dumnezeu. Pai mai omul lui Bau+Bau. ti-a fost atat de greu sa faci o mica documentare ! Ce mama masii ??

άθεος (átheos) nu se desparte. Si inseamna lipsit de dumnezeu msi nu care neaga existenta lui. Adica nu crede in el (pt ca nu i se prezinta destule dovezi sau nu i se pare destul de credibila o anumita religie, n.a.) si nu il neaga.

Si mai incolo o alta mare gogomanie:

Multi au murit sub mana chirurgilor, dar nimeni nu a pierit cand s-a incredintat mainilor lui dumnezeu. Puterea s-a e netarmuita si promisiunile sale sunt ca o ancora pentru suflet, o nadejde tare si neclintita.

Mai baiete, tu nu stii nik istorie. Ia si te uita la evul mediu, unde mureau aia in mana lui dumnezeu. Iar promisiunile lui  sunt ca promisiunile electorale. Promite, ca nu il doare gura.

9 răspunsuri la „Ray Comfort

  1. Ț-ț… limbricii ăștia. Eu am aruncat o privire pe Amazon, unde e disponibil un „preview”. Mi-a fost îndeajuns: a reușit să atingă culmea penibilului deja din primele pagini. Dealtfel, exact ce-i de așteptat de la un volum scris de Banana Man și prefațat de Dino Boy.

    Apreciază

  2. De fapt ateu a insemnat lucruri diferite in epoci diferite si pentru religii diferite. Pentru politeistii greci crestinii erau atei si invers.
    Aia cu nimeni n-a murit cand s-a lasat pe mana lu’ Godzilla e chiar tare. Bine ca nu mancam cand am citit-o ca ma inecam! :))))))))))))) Cand incapi pe mana lui Godzilla ai cam mierlit-o, chiar daca nu te-ai incredintat tu.

    Apreciază

  3. Eu am avertizat ca e o carte periculoasa pentru cei care nu au nervii tari 😛 la inceput te amuzi, apoi te apuca nervii si ai vrea sa-l pocnesti cu cartea in cap. Avand in vedere ca banana man nu e acolo ai sa lovesti cu cartea un obiect nevinovat, doamnie fiereste poate uiti sa deschizi geamul inainte sa vrei s-o arunci…

    Apreciază

  4. Pe BAnana-Man asta ar trebui sa il invete cineva ca banana e obtinuta prin incrucisarea intentionata, care va sa zica de catre om, a doi arbori diferiti cu fructe total diferite de rezultatul final. Din cauza asta e si steril si daca nu este rasadit nu mai creste in anul urmator.
    Asa ca varianta lui cum ca banana e creata de God(zilla) special pt om nu prea sta in picioare… ca nu le are.

    Apreciază

  5. Senderis:

    Pe BAnana-Man asta ar trebui sa il invete cineva ca banana e obtinuta prin incrucisarea intentionata […]

    A fost anunțat. Mă îndoiesc să fi fost convins, că văd că folosește în continuare povestea cu banana. Probabil și-a închipuit că-i altă înșelăciune ce ține de conspirația iudeo-masonico-comunisto-evoluționisto-ateisto-godhateristo-antiadevăratcreștinistă. Ceva de genu’…

    Dumnezero:

    Suspectez ca ar putea fi un ateu sub acoperire… sau extraordinar de prost.

    Hm… Prima mea reacție, când am dat peste ăsta (taman clipul cu banana pe Youtube), a fost să-mi spun același lucru (vb. aia, Legea lui Poe și optimismul că „nimeni nu poate fi atât de imbecil). Dar nu! Ăsta e „the real deal„.

    Apreciază

  6. Daca tipul asta e atat de idiot incat sa nucreada nici faza de o spuneam io cu bananierii … nu mai am cuvinte.
    Poate ar fi trebuit sa se nasca pe vremea lui Hitler, ca il gazau aia si scapa lumea de o zestre genetica mai mult decat reprobabila.
    Imi pare sincer rau pentru Claudiu S. care s-ar putea simti jignit de ceea ce spun eu aici dar un astfel de „ipochimen” nu ar trebui sa fie lasat liber pe strada. Pe bune, sunt stabilimente speciale, unde li se pune benefiacirilor un colac de cauciuc pe cap si o camasa cu maneci foarte lungi care se leaga la spate.
    Dixit.

    Apreciază

  7. @Zergu:
    Da, corect, dar ar fi fost mai bine sa fie o cizma din piciorul unui SS-ist din unitatile Cap de MOrt, ca ar fi vazut ce inseamna dragostea lui God(zilla) stand pe marginea gropilor comune in care erau executati evreii

    Apreciază

Mulțumim pentru feed-back.

close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star