Ray Comfort

M-a mancat la creier sa le cer alora de la B. C. E. cartea lui Ray: D-zeu nu crede in atei. Si am ajuns sa le dau unora dreptate. Alora care spuneau ca iti trebuie nervi de otel ca sa o citesti.

Am reusit pana acum, in trei zile, sa citesc doar 5 pagini dar deja ma apuca rasul numai cand ma uit la ea.

ray-s-banana-o

Din start am gasit o eroare. Si daca toata cartea se bazeaza pe acel tip de gandire, am mari dubii in privinta rostului lecturii.

Eroarea de inceput: definitia ATEULUI: Persoana care neaga existenta lui Dumnezeu. Din grecescul a – fara si theos – dumnezeu. Pai mai omul lui Bau+Bau. ti-a fost atat de greu sa faci o mica documentare ! Ce mama masii ??

άθεος (átheos) nu se desparte. Si inseamna lipsit de dumnezeu msi nu care neaga existenta lui. Adica nu crede in el (pt ca nu i se prezinta destule dovezi sau nu i se pare destul de credibila o anumita religie, n.a.) si nu il neaga.

Si mai incolo o alta mare gogomanie:

Multi au murit sub mana chirurgilor, dar nimeni nu a pierit cand s-a incredintat mainilor lui dumnezeu. Puterea s-a e netarmuita si promisiunile sale sunt ca o ancora pentru suflet, o nadejde tare si neclintita.

Mai baiete, tu nu stii nik istorie. Ia si te uita la evul mediu, unde mureau aia in mana lui dumnezeu. Iar promisiunile lui  sunt ca promisiunile electorale. Promite, ca nu il doare gura.

Anunțuri