Blogu` lui Leviatan

Tot un Dragnea și o clanță

dragnea_sevil_shhaideh_mdrap_ro_3_94696100

Dragnea, marea speranță a populimii românești, a demonstrat încă o dată, dacă mai era nevoie, cum se dă muie la grămadă unui popor îndoctrivat și total incult politic care crede că orice zboară e și mâncabil, dacă nu chiar conservabil.

După ce o întreagă campanie electorală a tocat măturoiul atacând orice nu avea un „escu” la final sau măcar ceva care să sune cât de cât românește, după ce a promis că taie taxe șii a înjurat guvernul străin și tehnocrat că face și că drege și cum nu vrea el să taie taxele „la români” , conducătorul suprem al ciumei roșii ne-a arătat că își poate lejer băga cracul în sacul cu promisiuni. Și nu, nu vorbim de cracul superior, ca să mai scoată de acolo câte o dodoloață, ci pe cel inferior, ca să calce în picioare tot ce a spus până atunci.

Dacă de taierile de taxe nu prea mai poate fi vorba pentru că Hamsterul suprem a realizat că odată cu ele se diminuează și posibilitatea de furtișag pentru companionii care i-au sponsorizat campania, ne închipui lejer că nici despre celelalte promisiuni nu mai are rost să discutăm. Nu de alta dar armata fostului PCR are aceleași promisiuni de ani de zile dintr-un singur motiv: după fiecare scrutin electoral au pus sacul la mucegăit, pentru următorul, fără nici cea mai mică intenție de a și îndeplini ceva.

Dar azi liderul PSD a atrătat unei națiuni întregi cum dai muie unui popor in cel mai spectaculos mod. După ce toată campania a fost mândru că el e român și alții nus-, după ce a urlat că vin străinii să ne vândă țara la bucată, că vin liberalii cei răi cu idei împotriva credinței tradiționale și a valorilor ancestrale ale poporului de oițe, Dragnea numește un premier care nu e nici cu nume român, nici ortodox, nici bărbat bine, cum a fost Victor Viorel Copy Paste Ponta.

Sevil Shhaideh, propunerea lui de prim-ministru are toate defectele posibile de mai sus. Dar mai are unul: e un fel de finuță al vajnicului mândru că-i român, Dragnea fiindu-i martor la cununia religioasă a fetei. Adicătelea, cum ar veni în tradiția românească, omul i-a cam fost naș, numai că nu o fost nuntă cu sarmale, ci cu carne de oaie și baclavale.

De unde deducem, cum e și logic, că următorul guvern al parcelei de domeniu numită România va fi condusă, în realitate, de întâiul bărbat al partidului, de geniul de Teleorman, cel pe care condamnările penale l-au împiedicat să apuce frăiele țării ăsteia ca un adevărat feudal ce se simte și „care este”.

Și uite așa dragnea a mai muit încă o dată poporul român, cel prea prost și prea credul. Și pe lângă toată șleahta de votanți năuci, Dragnea Frumosul și Dințosul a mai dat o clanță și unei instituții care l-a ajutat în demersul de a ajunge la conducerea țării, și anume Bisericii Ortohoațe Române, care a îndemnat pulimea de sub patrafire să voteze cu românii, nu cu șatra lui Soroș sau cu liberalii cei răi.

No, amu popor deschide mare gura, acoperă dinții și suge cum trebuie de sub poale de la nenea Teleorman. Că așa cum ți-o dă el amu nu o să o mai iei curând nici dacă ar face refugiații lui Merkel bukake pe tine.

Hai, Ramadan fain să ai!

Mulțumim pentru feed-back.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star