Blogu` lui Leviatan

De ce homofobii ne amintesc de dictaturi? Pentru că fac la fel ca oricare din ele

logo-coalitia-pentru-familie_4-culori

Zilele astea am citit o știre care, pe mine, personal, m-a îngrijorat. Anume că o anumită Comisie Juridică a acceptat modificarea constituției, la cererea unei organizații ce reprezintă majoritatea habotnicilor din România. Nu, nu spun că cele 3 milioane reprezintă cu toții, o armată decerebelată de habotnici troglodiți. Ci doar că numita Coaliție pentru Familie reprezintă tot ce e mai rău în sânul organizației mafiote BOR, cea condusă de bișnițarul Daniel Ciobotea.

Trist. E trist să vezi că o mână de oameni, cu acces la platforme media și cu sprijinul celei mai mari mașini de propagandă, reușesc să mai facă un pas către îngrădirea unor drepturi. Pentru că și cuplurile gay ar trebui să se bucure de aceleași drepturi ca și fiecare dintre noi, cei cărora persoanele de același sex nu ne provoacă reacții erotice.

Nu, dreptul la căsătorie nu trebuie să fie automat urmat de dreptul la adopții dar le-ar oferi acoperirea legală de care se bucură și familia tradițională atunci când discutăm despre succesiuni, credite, divorțuri, și alte asemenea. Acoperire pe care, la ora actuală, ei nu o au nici măcar în prezența unui testament, pentru că trăim într-un stat în care voița neamurilor contează mai mult decât cea proprie, mai ales în cazul în care cele neamuri sunt păgubite de voița exprimată într-un testament.

Și îmi amintesc cu au decurs lucrurile și cu alte situații asemănătoare din istorie, realizând cu tristețe că ne îndreptăm, ca și altă dată, spre un drum care nu se va sfârși bine. Pentru că, după cum ne învață istoria, de fiecare dată când ne-am înfundat într-o dictatură, ca specie umană, am început exact așa: cu blocarea unor drepturi cetățenești.

Câtă vreme vom avea o instituție mafiotă condusă în mod absolut discreționar de un specimen unsuros și întunecat ca preaÎmbuibatul Daniel Ciobotea, o organizație care să susțină, financiar și prin propagandă, orice încercare de a delimita populația României în buni și scârboși, nu vom fi niciodată feriți de o nouă dictatură!

Reclame

Mulțumim pentru feed-back.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star