Blogu` lui Leviatan

Cei 3 milioane insistă.

Un răspuns dat cititorului cu una dintre cele mai „interesante” opinii legate de căsătoriile homosexuale despre care am mai povestit în articolul “3 milioane și alte milioane. Toți tâmpiți?”! Scumpule, deși inițial am spus că nu te învrednicesc cu un răspuns pentru că bați câmpii, din plictiseală am decis să o fac…

Exista două probleme distincte şi necesită abordări separate.

Impactul psiho-social al deviantelor comportamentale lgbtqia

Cred că problemele persoanelor cu comportamente gay sunt reale şi greu de dus fără susținere. Cred că aceste persoane trebuiesc consiliate si ajutate, fiind necesara o abordare interdisciplinara, consultatii psihopatologice gratuite si confidentiale, analize medicale gratuite pentru screeningul bolilor multiple, pentru care ei constituie grupe de risc maxim, precum hiv+, sida, hepatitaB, sifilis, gonoree, herpes genital, HPV, fisuri anale, rupturi de sfincter, incontinenta fecala, depresie clinica, tendinte suicidale, abuz de substante psiho-active etc. Dat fiind faptul ca aceste boli sunt datorate comportamentului deviant, cred ca trebuie imperativ create conditii si inlesniri medico-juridico-sociale pentru ei, in directia vindecarii si normalizarii comportamentale.

Deci, care cum ar veni, tu consideri ca oamenii ăia nu merită nici un fel de drept pentru singurul fapt că unii, ortodocși și alte nații, consideră homosexualitatea o boala. Cu toate riscurile de complicații care decurg de acolo …

Nu înțeleg pe ce anume îți bazezi tu afirmațiile! Nu de alta, dar ultima oară când am călcat eu într-un spital nu m-am întrebat nimeni cu cine mi-o trag și nici pe unde. Și niciodată în ultimul deceniu pe care l-am trait mai mult pe la ușile medicilor!

Da, știu că pe la începutul anilor ` 90 circula un curent care punea toate nenorocirile lumii în seama comunității ga. Dar să știi că studiul a fost demontat demult, dovedit fiind ca părtinitor și propagandistic. Așa că te rog frumos să îmi explici de unde datele. De ce? BTS-urile menționate de tine se transmit în multe alte feluri. Și cei mai afectați sunt, ca și procentaj din comunitate, utilizatorii de droguri de mare risc. Nu, nu iarba, dudă, că nu te poți molipsi de la un cui decât de, în cel mai rău caz, herpes oral. Restul, care țin de tractul digestiv și aparatul excretor … hai să spunem ca Eu am fisură anală și nu sunt gay … Există „n” cauze. Uite, una foarte des întâlnită pentru hemoroizi: statul prelungit pe scaun.

Până la această normalizare comportamentală cred ca ar trebui descurajat legislativ si social accesul lor in domenii in care si-ar putea agrava deviatia sau practica coruperea altora spre aceste patologii comportamentale. Nu cred ca ar considera cineva normal sa ai pentru copiii tai un educator sau invatator, gay cu accente pedofile, vreun un ofiter superior in armata sau politie, gay cu inclinatii sado-maso-bdsm, sau un ministru gay scatofil.

Până la care normalizare scumpule? BTS-uri găsim căcălău măria ta și în rândul populației hetero. Nu mă crezi? Ia întreabă tu șoferii de tir. Sau alți clienți fideli ai celei mai vechi meserii de pe Terra. Nu, nu sunt popii, ăia. Niște fetițe fetele! Așa că întreb din nou: până la care normalizare? Nu mai vrei BTS și altele? Perfect. Începe prin a educa proastele de la țară care speră că barza nu o să le afle adresa chiar dacă tot satul știe cum se aunge în patul lor.

Nu ma intereseaza şi nu doresc să ştiu cine cu cine (sau cu ce) se satisface in dormitorul personal, dar nici deviantii sa nu isi doreasca sa fie profesori de sport ai copiilor tai de clasa intâi. Fără supărare.

I-auzi… De ce dragule? Dacă eu nu ți-aș da voie să fii ceea ce ești pentru că mie mi se pare total degenerat să fuți o urâtă ca nevastă-ta? Cum sună. Că numai ce te lăudai la începutul frazei că nu ai nimic cu ce face fiecare în așternut!

Oricum, cred ca persoanele gay au probleme reale şi grele, dar reprezintă numeric comunități infime. Gălăgia si presiunea făcută la nivel global este una ideologică şi dă proporții denaturate unui fenomen marginal, iar vinovat de aceste presiuni fiind anumite cercuri de lobby internațional, care se foloseşte de comunitățile de devianți gay ca de o masă de manevră, aşa cum bolşevicii se foloseau ideologic de „clasa muncitoare”.

În sfârșit ți-ai revenit. Mă, tu vorbești mult și fără rost. Da măcar una ai nimerit-o. Da, la nivel mondial comunitatea LGBTXXX e o minoritate infimă. Și da, interesele lor sunt folosite de tot felul de socialiști pentru capital politic. Dar … scumpete mică, asta nu înseamnă că gata, ne băgăm pula în ele drepturi și libertăți. Până la urmă, așa cum țiganul are voie să facă orice, inclusiv să își mărite fata de 11 ani, așa au și cei din LGBT voie să aibă viață personală.

Statutul juridic şi constituțional al Căsătoriei.

Despre căsătorie cred că lucrurile sunt clare si mai simplu de ințeles pentru oricine:

Căsătoria este un angajament reciproc făcut de un bărbat şi o femeie, în faţa autorităţilor publice. Prin încheierea căsătoriei, Statul recunoaşte şi asigură protecție singurului fel de relaţie care, prin procreere, contribuie la continuitatea istorică a națiunii și la progresul societăţii umane, acțiuni ce asigură baza umană si legitimitatea principială şi juridică. De aceea, Căsătoria poate fi legată doar intre un bărbat şi o femeie, aceasta fiind o condiție statutară sine qua non, care trebuie definită clar şi in Constituție, dată fiind confuzia generală care se răspândeşte azi tot mai mult in intreaga lume.

A dracului…și cine a decis că așa tre să arate căsătoria? Tu? Popa? Niște unii acum multe secole? De unde ideea că trebuie să definim căsătoria într-un fel, oricare? Ce treabă are statul cu viața mea personală? De ce tre să fie musai ca partenerul meu de viață să fie femeie? Dacă sunt impotent ce fac? Stau singur pentru că tu și alți încuiați vreți așa? Ei hai…

Presiunile globale ale lobbyului homofile s-au acutizat in ultimii ani, simptomatice fiind evenimentele din Franta, unde in cateva luni s-au recunoscut legal casatoriile homosexuale si se pledeaza pentru dreptul acestor cupluri de a adopta copii, in ciuda vointei populatiei din Franta,  care a protestat prin mai multe manifestatii gigantice de peste un milion de protestatari.

 Acest traseu este mecanismul psihopatologic al lobbyului homofil recent, cu tot decorul si recuzita sentimental-melodramatică a ceea ce este de fapt neruşinata propagandă homofilă.

Drăguțule, presiunile recente la nivel mondial au dus la normalizarea unei situații care nu a mai beneficiat de atât de multe drepturi și lejeritate încă din perioada imperiilor antice. Ai făcut istorie la școală? Pariem că nu știi că în Grecia antică homosexualitatea era ceva la ordinea zilei, că în Roma latină faptul că cineva era homosexual nu constituia nici măcar motiv de bârfă?

Da, ce s-a întâmplat în Franța a stârnit proteste. Știi de ce? Hai, că tot văd că încerci cu disperare să îmi dai lecții despre mecanismele psihologice. Ei, pentru că o armată de spălați pe creier au decis, cu de la sine putere, că trebuie instaurată dictatura majoritații. Și pentru asta au ieșit în stradă. Numai că au luat, cum zicem noi, acasă, o mare mUE. Pentru că, oricât de absurd vi se pare vouă, și oricât de inutil e pentru mine, statul vrea să știe cine cu cine se fute iar ăia vor și ei aceleași condiții financiare ca și cuplurile hetero. Adică dreptul la credite de consum și ipotecare, dreptul la autor social, la moștenire, etc!

Cine nu crede să citeasca despre cazul lui Thomas Lobel , băieţelul adoptat la 8 ani de un cuplu de lesbiene din California acum 2 ani, rebotezat Tammy şi care face acum un tratament hormonal pentru a deveni, în sfârșit, fetiță.(Vezi articolul Deux lesbiennes transforment leur fils adoptif en fille, sursa web: 24heuresactu.com) Pentru aniversarea de 11 ani cele două lesbiene supermame îl vor duce la operatia de schimbare a sexului, unde ii vor tăia penisul și îi vor fabrica un vagin. Happy Birthday!

Well… aci tre să fiu de acord cu tine. Nu e ok ca un țânc de 8 ani să nu fie lăsat să se dezvolte normal. Dar… aici e o problemă a legislației privind protecția copilului din statul respectiv, California. Și de pe unde se mai întâmplă. Dar…pentru o pereche de nebuni ne apucăm să îi stigmatizăm pe toți? Păi în cazul ăsta familiile practicante religioase nu ar mai trebui nici măcar să nască, la câte cazuri de boraci morți din motive religioase găsim!

Așa, ca și încheiere, aș vrea să le fac o urare celor din ONG-urile finanțare de Daniel Ciobotea a.k.a. PreaÎmbuibatul: scumpilor, vreau să trăiesc ziua în care copii voștri vă vor prezenta partenerul de viață. Sper ca măcar 10% să fie gay. Așa …numai că vreau să mă distrez de reacțiile voastre!

Reclame

4 răspunsuri la „Cei 3 milioane insistă.

  1. ce zici,domnule,daca ai proceda si tu…corect?! Adica sa nu stergi postarile care nu iti convin,dar in schimb sa vrei sa ‘condamni’ asa…in ‘orb’?! Asta era exact definitia manipularii!: sa prezinti doar ‘adevarul care iti convine’,iar pe celelalte sa le ‘ineci in potop de gretosenii’?! Ce mai pot face oamenii?! Caci ei nu pot aprecia direct ceea ce a spus unul si altul!-.si atunci,nu le mai ramanea oamenilor/cititorilor decat sa se ‘inchine la tine’!: devii astfel…’posesorul adevarului absolut’! Nu respecti nici macar postmodernismul occidental!

    Apreciază

Mulțumim pentru feed-back.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star