Nu îmi pasă de Orlando!

Atenție !!! Următorul articol este o opinie personală! Nu încercați să convingeți pe nimeni că aveți dreptate. Indiferent din ce punct de vedere ați face-o!

De ce nu îmi pasă de cei 50 de morți? Păi, pentru mine, răspunsul e destul de simplu: ar fi trebuit să se aștepte. Dar pentru cei care încă mai cred că așa ceva era de neimaginat, o să vă detaliez puțin. Și o să începem cu o întrebare.

Cine striga cel mai tare împotriva discriminării musulmanilor?

Exact, comunitatea din rândurile cărei făceau parte cei 50. Cei din cadrul LGBT au fost, alături de feministele valului al treilea, principalii actori în protestele care susțineau că musulmanii „e băieți buni”. Asta deși, acolo de unde vin copii ăia, existau nenumărate dovezi despre „bunătatea” musulmană: homosexuali aruncați de pe clădiri, arși de vii, descăpățânați.  Și nu numai musulmani.

Nu mă credeți? Nici nu trebuie. Trebuie doar să vă amintiți slogane de tipul „LGBT against Islamophobia”. Slogane care încurajau populația majoritară să primească cu brațele deschise tot ce însemna cultură musulmană. Nu? Pics mai în paragraful următor.

13417451_1308482659181642_9055068518979896803_n

De ce nu a venit de la un imigrant din prima generație?

Pentru că ar fi fost destul de greu. Cei care ajung pe teritoriul USA sunt destul de verificați. Și ținuți sub supraveghere constantă, fie că ei știu, fie că nu.

Dar ceea ce nu e mai niciodată urmărită e activitatea lor de radicalizare a populației musulmane deja existente. Omar ăsta, de s-a apucat să joace „Rațele și vânătorii” în plină crâșmă, era unul de-al lor, un client regulat (adică de ăla care apare destul de des, nu de ăla futut) și avea inclusiv ceva cont pe un site de întâlniri gay.

Numai că activitatea unor imami radicali l-a făcut, încetul cu încetul, să privească lucrurile care înainte i se păreau normale, cu ură. Aș fi capabil să pariez că în capul acelui om s-a dus o perioadă destul de lungă o luptă acerbă între ceea ce era și ceea ce îi spuneau alții să fie. Numai că a avut câștig de cauză îndoctrinarea din copilărie.

ChoudarySignUSTerroristsIP

Și totuși de ce ar trebui să ne pese?

Nu credeți că băieții de acolo sunt destul de puternici încât săîși rezolve treaba nasoală, cu musulmanii puși pe șotii.

Între timp, în Franța, adică prin vecini, cum ar veni,  un alt bou cu cabină, musulman, a făcut file dintr-un comisar de poliție și a lui nevastă. Cover în social media? Aproape către nimic, cu mici excepții, pentru că, deți era la  pași de casă, toți errau ocupați de ceea ce se întâmplase în Orlando! Oare nici unul dintre voi nu știe că e mai apoape cămașa decât haina?

r960-338be175e8fcddd6cd52406814497292

Așa că … nu, nu îmi pasă. Sunt niște unii, la fel ca mulți alții, care au murit pentru că unei religii de căcat i se permite să-și manifeste public radicalismul, culmea ironiei, chiar cu ajutorul comunității LGBT. Dacă aș răscoli puțin memoria aș găsi cel puțin 1000 de oameni care au murit în condiții asemănătoare, despre care nu s-a vorbit nimic. Pentru că oamenii ăia nu erau importanți pentru nici una din narativele main-stream.

Și rog a fi slăbit cu tot felul de critici venite din parte liberalilor din noua generație, cum că nu toți musulmanii sunt tero0riști. Nu, nu or fi toți. Restul sunt cei care îi susțin. Există, în țările arabe, 100.000.000 de arabi. Și totuși legile de acolo sunt cele care sunt. Nu, nu există musulman moderat, pentru că dacă ei ar fi majoritari, legile alea nu ar mai aunge valabile!

Una din surse

Gq8y6ZA

 

LATER EDIT: A nu se înțelege că aprob gestul descreieratului musulman. Nu, e oribil ca într-o societate care are pretenția de a se numi civilizată să fie posibile astfel de incidente! Asta așa, ca să nu fiu înțeles greșit și să mă trezesc cu socialiștii pe cap!

Anunțuri