UE le dă ultimatum rețelelor de socializare pentru a institui cenzura!

MAIN-Facebook-BanUniunea Europeană a semnat o înțelegere cu patru din cele mai mari firme de IT din lume, înțelegere care va duce la cenzurarea postărilor jignitoare, după cum afirmă Mirror.co.uk

Cu alte cuvinte, cei din conducerea EUSSR s-au gândit că ar fi al naibii de bine dacă ar readuce cenzura comunismului înapoi. Că nu poți fi o entitate comunistă dacă le dai voie fraierilor de poporeni să comenteze la deciziile tale, nu?

Facebook, Twitter, Microsoft și Google s-au pus de accord asupra unui nou regulament creat pentru a se „asigura că platformele online nu oferă oportunitatea postărilor jignitoare de a deveni virale”.

Oare ce anume, sau cine, va decide care  sunt acele postări jignitoare și discursuri discriminatoare? Vreo muiere feministă? Vreo pizdă cu coaie și urma de creier care se declară feminist și își cere scuze ca e mascul, alb și hetero? 

Toate cele patru firme au decis să analizeze rapid și să censureze postări care include „incitarea la violențe publice împotriva unui grup de persoane sau a unui membru al unui grup, cu referire la rasă, culoare, religie, descendența din origini entice”.

Adică toți marii smecheri din industrie s-au gândit caă socialismul e o chestie mișto, că sentimentele sunt un fel de drepturi ce nu trebuie lezate și că vechile regimuri comuniste au aplicat greșit doctrina socialistă, de aia au eșuat. Venezuela, cineva?

Vĕra Jourová, Comisar European pentru Justiție, Consum și Egalitate de Gen , afirmă: „Recentele atacuri teroriste ne-au amintit tuturor de nevoia urgentă de a preveni online discursurile instigatoare.”

Social media, e din păcate, una din uneltele pe care grupările teroriste le folosesc pentru a radicaliza tinerii și pe care rasiștii o folosesc pentru a împrăștia ura și violența”

Hmmm, ceva îmi spune că muierea asta e cu curul înfipt în feminismul fascist. Și că foarte curând orice contrazicere a doctrinei oficiale a partidului unic va fi considerate discurs discriminator și se va sfârși în pușcărie. Aaa, cât despre grupările teroriste …, Mă muiere idioată, dar Julie Bindell, care scrie la Independent, și afirmă că toți masculii ar trebui cazați în lagăre, ce împrăștie? Inimioare și trandafiri?

Acest accord este un important pas înainte pentru a ne asigura că internetul va rămâne un loc pentru exprimarea liberă și democratică, unde valorile și legile europene sunt respectate!”

Eurocrații au insistat că legile nu sunt pentru a limita libertatea de exprimare ci pentru a preveni răspândirea pe aceste platforme a mesjaelor de ură.

Absolut! Zi să moară mă-ta! Pe cât pariu că 10% din utilizatorii de astfel de platforme vor sfârși prin a vă da la muie și a căuta alte modalități de socializare online? mIRC, cel ce era odata la putere, are astfel toate șansele să revină. Sau poate fac chinezii ceva … mai știi?

Dar nu toată lumea ia de bune explicațiile.

Keith Porteus Wood, director executive al Societății Seculare Naționale a emis o declarative prin care condamnă noile legi ale discursului discriminator.

El a scris: „ incitarea la violențe publice împotriva unui grup de persoane sau a unui membru al unui grup, cu referire la rasă, culoare, religie, descendența din origini enticeva avea un efect ingrijorător asupra libertății de exprimare și va fi folosită pentru a o amuți.” Adepții politicilor de dreapta au petrecut ani afirmând că firmele de IT au o vedere subiectivă, de stânga, care le restrânge posibilitatea de a-și exprima vederile.

Zici? Măi Captain Obvious, oare cum ai realizat asta? Și da, am văzut cu toții, de foarte multe ori, ca dacă cineva îndrăznește să raporteze postări ale trompetelor feminist sau ale scursorilor islamiste radicale, nici una din rețele de socializare nu va șterge postare. Dar un sfârc pe wall e „hate speech”, cum îi spun ei, pentru că transformă femeia într-un obiect al plăcerii. Ia ghiciți ceva: multe chiar asta sunt, din lipsă de materie cenușie.

Social media a luat foc de furie după ce „codul de comportament a fost „descoperit”

Useri de pe Twitter au afirmat că Bruxelles are intenția de a interzice libertatea de exprimare numind-o discurs discriminator iar alții că ar prefer să trăiască în Coreea de Nord mai degrabă decât în UE.

Și mi se pare normal. Când vezi că toate politicile de nivel înalt protejează gunoaiele, fie ele feministe sau musulmani, chiar și în fața ustiției, atunci când comit infracțiuni, cum au fost cele de la revelion, din Germanistan. Măcar în Coreea știi că nu ai voie să spui nimic, așa că taci. Aici s-ar putea să spui ceva ce nu jignește pe nimeni dar vreo prostă să se trezească că se simte insultată și tu să sfârșești la bulău, pe post de fetiță.

Uite de aia mă bucur că asupra celor de la WordPress nu au nici o putere, și chiar dacă conturile de fb îmi vor fi închise, gândurile mele se vor mai găsi. Aici.

Reclame

Mulțumim pentru feed-back.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: