Despre lecții de protest și ipocrizia nefumătorului

tumblr_inline_nc29sqWA9u1rfj5c4

Acu, ia nu de mult, așa după cum ne amintim, a intrat în vigoare o lege. Daaa, celebra lege anti-fumat, mărul discordiei în societatea noastră, legea care a divizat România în 3: nefumătorii cu gură, cei care urlau cel mai tare că ei nu se pot duce la crâșmă că le put hainele a fum, dar care nu s-au înghesuit nici după aia (cred că așteaptă să iasă fumul bine din pereții barurilor), fumătorii cu gură, care, dintr-o dată, foarte mulți, se pare că au auzit de conceptul de proprietate privată (noroc că i-a lovit legea în comoditate) și o a treia categorie, cei cărora li se rupe (ăștia îs mai puțini, pentru că lumea nu se poate abține de la a emite păreri)

Și am scris despre asta la o zi după  ce legea a devenit activă, explicându-le unora că legea e de rahat, economic vorbind, dar că am speranța că nu va dura foarte mult răzbunarea aprozăresei, că au oamenii din PSD nevoie de capital electoral. Și cu astefel de legi… Și vă mai amintiți voi ce spuneam?

tumblr_n7a3dbBrfr1rc1fzno1_500

Așa că, dacă e să privim situația per ansamblul ei, domana deputat Aprozărescu nu doar că nu a făcut nimănui nici un bine, chiar a mai încărcat bugetul asigurărilor sociale cu niște mii deviitori șomeri, care vor deveni masă de manevră mai la toamnă. Nu? Ei aș, aberez și eu. Că dacă vă spun că până la tomnă tot PSD-ul o să modifice legea asta, o să spuneți că sunt dement!

Este că am avut dreptate? Acu, pe partea economică nici nu mă așteptam să nu se golească crâșmele și să nu facă patronatele scandal că rămân oamenii fără afaceri. Numai că timpul estimat de mine s-a dovedit a fi extraordinar de lung. Pentru că unii din parlament, văzând că lumea îi înjură ca la ușa cortului și că riscă să își lase în toamnă niște colegi fără scaun în parlament, se grăbesc acum să o modifice.

Dar azi m-a frapat în mod deosebit ipocrizia susținătorilor legii, după ce am văzut cum circulă, viral, un articol în care un nene ce se intitulează Striblea le dă el, așa de la înălțimea erudiției sale, lecții studenților despre ce să protesteze. Pentru că, aparent, faptul că tre să iasă complet din campusul universitar pentru o țigară, oameni majori și cu drept să se sinucidă, nu e chiar o problemă Sunt probleme mult mai arzătoare la ordinea zilei.

Păi bine, mă, imbecil notoriu, nu asta vă spuneam și noi acum câteva luni, când vă dădeați de ceasul morții să treceți legea? Nu tot despre asta s-a discutat, fariseu ipocrit? Că eu parcă îmi aduc aminte că exisau în online niște voci carer trimiteau dracului aprozăreasa numită Aurelia Cristea înapoi la pula amantului, să îi lase pe alții care mai au idee de prioritizare la făcut legi!

Moșule, hai să îți spun eu de ce sunt abuzați studenții români, în primul rând. De politicienii care se perindă prim Ministerul Educației, la fiecare 4 ani, votați de creieri de marmotă ca tine, de ipocriții care bat metanii când trece popa cu mâna pe curul amantei, de jegurile împinse în legislativ de voturi cumpărate. De alte jeguri care țin posturile din mediul academic blocate că nu se mai satură, de gunoaie votate pentru că unii dintre voi nu mai aveți nici măcar atâta rațiune încât să vă calculați singuri deciziile și așteptați ca tătuca statul să reglementeze până și pozițiile în care vă futeți!

Hai sictir!  

tumblr_n13rpamxeY1tpbez8o1_400

Anunțuri

Mulțumim pentru feed-back.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: