A. P. O. R. nu vrea sex la școală !

indexNenorocire, suntem terminați! Ne-au distrus! Toată propaganda noastră, a ateilor, s-a dus dracului pe apa Sâmbetei și nu mai are nici un rost! APOR a luat o poziție vehementă legată de introducerea în programa școlară a unor ore de „Educație pentru Sănătate”, la presiunile făcute de o mână de ONG-uri plătite de Soroș, a Ministerului Sănătății și la recomandarea Ministerului Muncii.

Asta la o săptămână după ce au participat la dezbaterea „Educație pentru Sănătate” organizată de domnii fără ocupație de la Administrația Prezidențială. Spun fără ocupație pentru că cred cu tărie (e intenționată cacofonia, Grammar Nazi) că trebui să te plictisești îngrozitor de tare pentru a organiza o dezbatere despre o chestiune care e mai mult decât clară: utilitatea unei educații sexuale în școli.

Dacă nici până acum, după ce ați văzut atâtea vieți de adolescente distruse pentru că nu au știut că pot folosi produse care să prevină sarcina nedorită, nu ați înțeles cât e de utilă o educație sexuală în rândul copiilor de liceu, cel puțin, înseamnă că sunteți nebuni de legat fraților! Dar să citim din ceea ce au treansmis ei agențiilor de presă:

„Totusi, trebuie de la inceput facuta distinctia intre educatia pentru sanatate si ‘educatia sexuala’, promovata insistent in ultimii ani de unele curente si organizatii cu tenta ideologica. Diferentele de puncte de vedere din interiorul societatii romanesti si al grupurilor de experti pe aceasta tema sunt foarte semnificative, pornind chiar de la denumire: A.P.O.R., spre exemplu, considera ca trebuie vorbit despre ‘educatie pentru viata de familie’ si nu despre ‘educatie sexuala'”, se arata in mesajul asociatiei.

Deci… Fără deci … Spuneți voi că trebuie făcută diferență. Ei pe mă-sa. Pentru că dacă nu îți înveți planta adolescentă că atunci când stă crăcită poate să se și protejeze, o să avem în continuare o problemă serioasă cu transmiterea infecțiilor de tip BTS pe la adolescente. Ce? Nu avem? Nu le avem pe toate, poate. Pentru că bigoți ca voi au interzis minorelor să se ducă la ginecolog fără să aibă un părinte cu ele! Și fetele stau. Cu o candida, cu ceva herpes, și stau, crăcite, și dau și la alții. No, amu aveți o problemă de sănătate? Ipocriții …

Poate ar trebui să le amintim celor care au uitat dintre ei, că organizația lor, care susține că reprezintă vocea Domnului (știți voi cum trebuie tratați cei care aud voci?), consideră din start ca ideologie tot ceea ce conține și cele mai ușoare urme de lipsă de favoritism pentru ei. Nu, educația medicală legată de comportamentul sexual al unui adult nu poate fi considerată ideologie. E știință pură în cea mai mare parte, cam 90%.

Asociatia „Parinti pentru Ora de Religie” afirma ca doreste sa le ofere copiilor „o educatie axata pe promovarea unor relatii personale, profunde, care sa incurajeze si sa pregateasca viitorii adulti in vederea vietii de familie, mai ales in contextul in care Romania trece printr-o criza demografica de o gravitate deosebita, considerate risc la adresa sigurantei nationale”

Ce spui? Adică absitinența până la căsătorie, după care interdicția de a folosi orice fel de mijloace contraceptive, pentru că sexul nu e de plăcere, e numai ca să feți plozi? Hai, mersi, nu! Păi ce dragilor? Vă scade treptat numărul de adepți? Sau nu vă mai săturați, și tot vreți mai mult, să vă ajungă? Hai, nu mai bociți atât după 3 linguri de spermă, că mai aveți destui din ăia îndobitociți care se puiesc ca șobolanii. Din ăia care tot vor copii fără număr….

„In acelasi timp, respingem modelul ‘educatiei sexuale’ comprehensive, hedoniste, cu accent pe explicarea mecanicii actului sexual si a mijloacelor de protejare contra sarcinii si care exclude moralitatea din intimitate. Din experienta altor tari, acest ‘model’ s-a dovedit falimentar ca rezultate si a generat conflicte acute intre unele comunitati si autoritatea de stat. Replicarea sa in Romania ar fi o grava eroare”, continua reprezentantii asociatiei.

Tocmai, că nu e chiar așa fârtaților. Aici mințiți cu cea mai mare nerușinare! Rușinică! Rușinică! Păi nu mai suntem creștini? Ne dedăm la abureli pentru clasa a VIII-a, că poate ăia să pună botul? În toate statele în care a fost promovată o educație sexuală bazată pe prevenția BTS și a sarcinilor nedorite, acestea au scăzut cu mult mai mult decât acolo unde singura educație sexuală a fost centura de castitate! Știți, există o meserie numită lăcătușerie, și oamenii care o știu au învățat să treacă peste încuietori.

Acestia sunt de parere ca „in problemele atat de importante precum viata intima, familia trebuie sa-si pastreze rolul de formator principal al caracterului copiilor, avand acest drept”. „Sub aspect juridic, educatia privind sexualitatea antreneaza doua drepturi fundamentale: dreptul la educatie si dreptul la viata privata. Ea devine astfel atat parte componenta a procesului educational, cat si un domeniu intrinsec vietii private. Data fiind aceasta dubla valenta, introducerea unei astfel de discipline de studiu trebuie raportata la drepturile parintilor„, se arata in mesajul asociatiei.

De ce? Păi statul nu ar trebui să aibă grijă de drepturile și binele copilului? Nu așa urlați voi la Nenea Statu când îi cereți interzicerea prin lege a avorturilor? Acum, dintr-o dată, binele copiilor nu mai contează? Păi normal, că nu-s destul de adulți încât să cotizeze la ppopa, dar sunt buni de ținut pe viitor. Păi ce facem fraților? O ardem aiurea cu dublul standard?

„Avand in vedere ca perspectivele grupurilor sociale asupra sexualitatii sunt foarte diferite si ireductibile, solicitam ca disciplina ‘educatie pentru sanatate’, in masura in care aceasta isi propune sa includa ‘educatie sexuala’, sa ramana optionala, dupa modelul orei de religie. Este singura cale democratica de a rezolva solicitarile legitime legate de acest subiect”, concluzioneaza APOR.

Bă, da, cu asta o să trebuiască să fiu de acord. Trebuie să rămână opțională. Dar cu o condiție. Să fie copilul cel care decide, nu habotnicul de taică-su. Și atunci s-ar putea să aveți mici surprize, legate de prezența la orele alea.

Mi-a plăcut însă reacția ministrului muncii, doamna Claudia-Ana Costea, prezentă la dezbatere, care afirmat că

„organele de specialitate ale administratiei publice locale si centrale (…) au obligatia sa deruleze in mod sistematic in unitatile scolare programe de educatie pentru viata, inclusiv educatia sexuala pentru copii”.

Oficialul a citat statistici potrivit carora jumatate dintre tinerii activi sexual care au parteneri stabili nu utilizeaza mijloace contraceptive, dupa cum a relatat Mediafax.

Si Ministerul Sanatatii a sustinut in octombrie introducerea unei ore obligatorii de educatie sexuala in scoli, potrivit unui document publicat de mai multe ONG-uri.

TdYpAkv.jpg

Anunțuri