Atac terorist la o școală de balet în Italia. Ateii au fost implicați.

Blogul vine cu o știre de ultimă oră, obținută în exclusivitate de la sursele noastre din Italia, despre unul din cele mai negre atacuri teroriste din ultimii ani, din marea Uniune Europeană. Primele informații scot la iveală manipularea opiniei publice, fiind pus la cale de cea mai subversivă sectă radicală, cea a ateilor.

Din păcate pentru toată mișcarea atee de pe glob, mișcare care vrea să se impună în opinia publică prin minciună, afirmând că sunt doar pacifiști, în Italia a avut loc un trist atentat organizat de o mișcare atee condusă de celebrul ateu anarhist Luigi Galleani.

Lugi_Gallean2

Atacul a avut loc, sper marea rușine a ateilor, într-o școală de balet din localitatea Lortoreto, din provincia Abruzzo, iar până la ora actuală s-au numărat 10 victime, toți copii, întru cât instructoarea copiilor și părinții erau afară, la barul din apropiere, la o cafea și o discuție despre noile decizii ale Papei care, de curând, hotărâse că și homosexualii pot intra în Rai, chiar dacă nu cred în valoarea căsătoriei tradiționale.

Membrii mișcării au intrat în sediul școlii de balet costumați în părinți, iar odată ajunși acolo au detonat 3 capsule care conțineau un gaz extrem de puternic, monoxid de dihidrogen, în concentrație de aproximatix 99%, care s-a împânzit rapid în sala de repetiții, în circa 3 minute toți elevii fiind morți.

Conform declarațiilor autorităților membrii grupării au reușit să se facă nevăzuți, luând cu ei inclusiv cataloagele cu fotografii ale școlii, ceea ce l-a făcut pe psihologul criminalist care se ocupă de caz, Sergio Mattarella, să declare că, cel mai probabil, între membrii grupării este infiltrat și un preot catolic, cataloagele conținând doar fotografii ale fetițelor și băiețeilor care participau la cursuri sau diferite evenimente, toți în costumații foarte mulate.

Surse din cadrul Vaticanului susțin că Papa neagă orice implicare a unui preot catolic, afirmând că dovezile nu sunt suficiente, dar că a fost auzit, într-o discuție telefonică cu un fost premier italian, întrebându-l pe acesta dacă a mai făcut rost de ceva prospături.

Din nefericire pentru cititorii noștri nu am reușit să obținem de la locul atentatului decât o singură fotografie, după ce s-a aerisit spațiul și a fost evacuat toxicul gaz numit monoxid de dihidrogen, o fotografie făcută de un amator, în care se văd doar câteva din corpurile micuților.

Vom reveni cu amănunte. Între timp, cei care citesc acest articol sunt rugați să îl distribuie mai departe, pentru a arăta lumii că ateii nu sunt ceea ce vor să pară și că pentru ei zece vieți ale unor copii sunt doar o modalitatea de a destabiliza democrația din Europa.

12179838_10207972223731715_264535163_nSursa

Anunțuri