Atac terorist la o școală de balet în Italia. Ateii au fost implicați.

Blogul vine cu o știre de ultimă oră, obținută în exclusivitate de la sursele noastre din Italia, despre unul din cele mai negre atacuri teroriste din ultimii ani, din marea Uniune Europeană. Primele informații scot la iveală manipularea opiniei publice, fiind pus la cale de cea mai subversivă sectă radicală, cea a ateilor.

Din păcate pentru toată mișcarea atee de pe glob, mișcare care vrea să se impună în opinia publică prin minciună, afirmând că sunt doar pacifiști, în Italia a avut loc un trist atentat organizat de o mișcare atee condusă de celebrul ateu anarhist Luigi Galleani.

Lugi_Gallean2

Atacul a avut loc, sper marea rușine a ateilor, într-o școală de balet din localitatea Lortoreto, din provincia Abruzzo, iar până la ora actuală s-au numărat 10 victime, toți copii, întru cât instructoarea copiilor și părinții erau afară, la barul din apropiere, la o cafea și o discuție despre noile decizii ale Papei care, de curând, hotărâse că și homosexualii pot intra în Rai, chiar dacă nu cred în valoarea căsătoriei tradiționale.

Membrii mișcării au intrat în sediul școlii de balet costumați în părinți, iar odată ajunși acolo au detonat 3 capsule care conțineau un gaz extrem de puternic, monoxid de dihidrogen, în concentrație de aproximatix 99%, care s-a împânzit rapid în sala de repetiții, în circa 3 minute toți elevii fiind morți.

Conform declarațiilor autorităților membrii grupării au reușit să se facă nevăzuți, luând cu ei inclusiv cataloagele cu fotografii ale școlii, ceea ce l-a făcut pe psihologul criminalist care se ocupă de caz, Sergio Mattarella, să declare că, cel mai probabil, între membrii grupării este infiltrat și un preot catolic, cataloagele conținând doar fotografii ale fetițelor și băiețeilor care participau la cursuri sau diferite evenimente, toți în costumații foarte mulate.

Surse din cadrul Vaticanului susțin că Papa neagă orice implicare a unui preot catolic, afirmând că dovezile nu sunt suficiente, dar că a fost auzit, într-o discuție telefonică cu un fost premier italian, întrebându-l pe acesta dacă a mai făcut rost de ceva prospături.

Din nefericire pentru cititorii noștri nu am reușit să obținem de la locul atentatului decât o singură fotografie, după ce s-a aerisit spațiul și a fost evacuat toxicul gaz numit monoxid de dihidrogen, o fotografie făcută de un amator, în care se văd doar câteva din corpurile micuților.

Vom reveni cu amănunte. Între timp, cei care citesc acest articol sunt rugați să îl distribuie mai departe, pentru a arăta lumii că ateii nu sunt ceea ce vor să pară și că pentru ei zece vieți ale unor copii sunt doar o modalitatea de a destabiliza democrația din Europa.

12179838_10207972223731715_264535163_nSursa

Reclame

5 gânduri despre „Atac terorist la o școală de balet în Italia. Ateii au fost implicați.

Adăugă-le pe ale tale

 1. Ca o paranteza … ateii din guvernele sataniste ale lumii folosesc pentru productia alimentelor de baza aditivul monoxid de dihidrogen . Chiar si apa pe care domnule redactor dumneata o consumi are monoxid de dihidrogen in cantitate mai mare decat puteau sa aiba niste pastilute… cam de 6 ori mai mare . Totusi expunerea indelungata (ani) cauzeaza moarte in cazuri rare . In plus , avand in vedere ca in camera era si monoxid de carbon , in cel mai bun caz reactia se traduce prin transpiratie . Interesanta teorie dar cred ca e timpul sa concediati sursele sigure din Italia . O seara frumoasa !

  Apreciază

 2. Victor, ce ai fumat? Nu faci altceva decit sa vomiti aceleasi minciuni repetate pe „n” siteuri crestinopate. Ce mai face pretenu’ tau imaginar?

  Apreciază

 3. „O seara frumoasa !”

  Ipocrizia si cretinismul vostru nu au limite. Mai bine o injuratura cinstita decit urari de-astea false si ipocrite….

  Apreciază

Mulțumim pentru feed-back.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: