Din România comunistă. Consiliera lui Oprea minte agramat!

România nu a încetat niciodată a fi un stat comunist. Nu doar că nu a încetat, dar, mai grav, cetățenii ei sunt constant mințiți că trăiesc într-o democrație adevărată, una care are la bază o economie de piață funcțională. Și mulți dintre noi continuăm să credem că trăim acel vis al democrației.

Și lucrurile astea se văd, în cel mai clar mod cu putință, atunci când te apuci să cauți prin sertarele cu oase ale celor de mai sus. Cele mai multe dosare de corupție instrumentate de DNA lasă să se vadă un comportament pur comunist al celor care, odată ajunși în funcții de conducere, cred că totul le aparține și că nu trebuie să mai dea socoteală nimănui.

Nu mai departe acum câteva zile un drag ministru de interne, care primește constant elogii de la subordonații din teritoriu, a fost implicat în AL DOILEA accident ce are ca victimă un membru al coloanei sale oficiale. Doar că de data asta Mister Oprea a avut ghinionul ca polițistul să dea ortu popii și așa a ieșit cu scandal.

Nu, nu mai vorbim despre Oprea. I-am urat ceea ce avea de urat într-un articol precedent și nu, nu am de gând să îmi pară rău de urare. Mai ales că, nu la mult după aia, am aflat că beizadeaua lui Oprea, pe numele lui Oprea Marin Gabriel, circulă și el micuțul, sub oblăduirea tatii, cu ante-mergător, că doar nu o să riște să facă 2 ore în trafic de la un club la altul, nu?

Nu, de data asta vorbim despre întregul aparat comunist din cadrul MAI, acel aparat care permite mușamalizarea de care vorbim o țară întreagă de câteva zile. Acel aparat care le permite unor specimene care abia și-au uscat tușul pe diplomele facultății pe care au urmat-o la distanță să facă scandal și să apere un om care, moral, ar putea fi învinuit de crimă, pentru că în loc să facă ceea ce ar face orice general, să rămână lângă soldatul lui, a ales să își ia tălpășița și, după ce totul a ieșit la iveală, să tacă ca porcul în păpușoi. Vorbim despre acel aparat care permite oamenilor din interiorul lui, în virtutea funcției pe care o dețin, să lovească nu doar în presa care îndrăznește să-i critice șeful, dar să și minimizeze valoarea unei vieți.

Unul din oamenii aceștia a fost Alexandra Dobre, consilieră a ministrului Oprea, care acum nu mai departe de 1 zi a avut tupeul să „urle” la toți cei care au îndrăznit să scrie și să vorbească despre acest caz. Pentru dumneaei, începătoare doar în ale politicii, nu și ale intrigilor de budoar, viața unui om care a căzut la datorie nu merită mai mult decât mențiunea făcută în subsolul unui comunicat de presă ambiguu, care nu face decât să tragă de timp, în speranța că apele se vor liniști.

Dobre_AlexandraMinisterul Afacerilor Interne a dat un comunicat de presa in acest sens si cred ca lucrurile trebuiau lamurite si incheiate.

S-a înțeles tovarăși? Ce mai atâta tevatură? Să nu mai auzim gura nimănui, că deja ați devenit enervanți cu întrebările voastre. Hmmm, oare unde am mai auzit astfel de discurs? Cred că în memoriile celor fugăriți de Secu și nomenclatură, când vorbeau despre cum se desfășurau lucrurile în diferite situații. Și e fix același, schimbată fiind doar epoca și portavocea, pentru că atunci erau bărbați cu pretenții de ciocoi, acum discutăm de dudui parvenite, a căror singură capacitate este aceea de a distinge între un Vuitton fals și unul veritabil.

Aproape că ai impresia că dacă mai scrie două fraze la nervi o să dea vina pe mort, ceea ce se și așteaptă, de altfel, de la oficialii noștri, dat fiind faptul că a fost demarată o anchetă care, în cel mai rău caz, va scoate ca vinovată firma care deținea acea lucrare, pentru greșeala de a se afla pe traseul lui Oprea și de a nu-și fi semnalizat cu reflectoare anti-aeriene groapa. Pentru că pe vreme de ploaie și noapte, la o viteză de 100 km/oră, semnalele reflectorizante sunt mai mult decât inutile.

Și în tot acest timp stimabila domnișoară ne minte pe față, afirmând că ordonanța care modifica dreptul la coloană oficială a fost dată încă din 14.10.2015, deși data de pe pagina Monitorului Oficial e mai mult decât clară, iar noi, oamenii normali, știm că o lege intră în vigoare abia de la data publicării ei în monitorul oficial, dacă textul ei nu prevede alte amânări (ex. Legea X va intra în vigoare la data de xx.yy.zzzz sau în termen de xx zile de la publicarea ei) dar sub nici o formă nu se aplică retroactiv.

monitorul-oficial-oprea-coloana-oficiala-sppMai mult de atât, domnișoara Dobre pare să pună mare preț pe sexualitatea omului și nu pe inteligența lui, pe capacitatea de a gândi critic. Și aici îmi voi permite să-l citez pe biciclistul meu preferat, pe Lucian Mîndruță, cel care a făcut observația înainte mea:

O domnisoara ajunsa consiliera la dl. Oprea a aruncat acum cateva zile o imprecatie online in care sunt nominalizat direct.

Direct si oarecum jenant pentru duduia. Mi se spune „doamna Mandruta”.

Cum ar veni (daca citesc eu bine), se face referire la o posibila lipsa de barbatie a mea, poate chiar la o anumita orientare sexuala pidosnica (cam asa se vorbeste in puscarie, din cate stiu).

Domnisoara consiliera comite aici, involuntar, o dezvaluire: pentru domnia sa sexul e important.

Nu, nu e doar important. E unitate de masura. E moneda de schimb si unitate de tranzactie. E tot ceea ce defineste un om: cu cine se culca, daca e capabil de asa ceva, daca e domn sau „doamna”. Pentru unii ca domnisoara, povestea asta e importanta.

Da, Lucian, sexul pentru domnișoară este extrem de important. În primul rând trebuie să știi foarte bine cine cu cine și-o pune ca să poți afla cu cine ți-o poți pune tu ca să ajungi în preajma lui Oprea. După care trebuie să știi să i-o pui ăluia bine, ca să ajungă să te angajeze ca și consilieră. Chestiile astea sunt extrem de valoroase în lumea parvenitelor de București, acele fătuci ale căror boticuri de rață l-ar face pe Elmer Fudd să pună arma la ochi fără nici o ezitare, pentru că „It`s duck season!”

Eu aș ruga-o foarte frumos pe grozava consilieră să ne spună și nouă, pentru că în mod absolut sigur are această informație, de unde venea Don ghinărar Oprea, și încotro o apucase cu așa o viteză? Să se fi prins oare doamna Sanda Oprea, nevasta ghinărarului mai sus numit, că al ei soț nu e la minister și umblă pe aiurea și omul încerca să ajungă acolo înaintea nevesti-sii? Să-l fi apucat vreo durere în scrot de la atâta scărpinat și acum se grăbea să îl descarce domnișoara înainte să se învinețească?

Da, România nu s-a despărțit niciodată de comunism. De ce? Uite de aia de mai devreme. Și din alte câteva cauze, unele din ele nici măcar foarte îndepărtate, vezi legea furajeră a lui Dragnea, comportamentul găștii PSD față de Mihai Sturzu, fostul vocalist HI-Q, ajuns acum gurist în partidul bunicuței, care a îndrăznit să-l critice pe al lui șef suprem, etc…

Ce e mai rău pentru noi e faptul că porta-vocile vechilor nomenclaturiști nu sunt oameni din generația lor, ci specimene cu gură mare și studii la distanță, pe la Spiru Haret, care știu, vorba secretarului de stat de la educație, pardon – fostul secretar, „să facă ceaiul, să fie gazde bune, să meargă cu dosul în spate și pieptul în față, să leșine băieții”. Și faptul că acestor specimene li se garantează avansarea în politica românească pe bază de … adâncimea gurii și unghiul de desfacere al cracilor.

Alexandra_Dobre

Reclame

Mulțumim pentru feed-back.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: