Domnule Șalaru, așa educație la copii tăi să le faci. La fetele tale

putmark.phpMi s-a făcut rușine pentru a nu mai știu câta oară că mă trag din țara lui Fane Babanu, cunoscut în istorie ca și Ștefan cel Mare. Pentru că în ultimele zile un al „luceafăr al Moldovei” a scos capul din curul în care și l-a ținut ascuns până acum ca să se trezească și el vorbind despre ceva.

Acel ceva s-a întâmplat să fie un subiect nu tocmai ne-interesant, din moment ce întreaga armată a mafiei negre, a.k.a. BOR, s-a implicat într-o campanie de doi lei pentru a discredita educația sexuală. Da, exact despre asta s-a trezit domnul secretar de stat Vasile Șalaru, din Ministerul Educației, să vorbească.

Și a spus exact ce l-a învățat tac-su de acasă, de la Moldova, acolo unde violul e „sex surpriză” iar incestul e dragoste în familie. Pentru că țăranul de Șalaru, fără nici o jignire clasei muncitoare din mediul rural, a declarat că:

Fetele ar trebui să înveţe „să meargă frumos şi să fie gazde bune”, el adăugând că fetele ar trebui să se ghideze după enunţul: „Pieptul în faţă, dosul în spate şi să leşine băieţii”.

Adică fix ca la el la Moldova, unde nu s-a auzit de prezervativ nici în situația în care i-o pui mă-tii. Că așa a fost el obișnuit. Și nu, nu are rost să îi blamăm familia, că doar nu are tac-su nici o vină că mă-sa o fătat un retard. Așa a fost obișnuit din cercul lui de bișnițari și șmecheri, locul de unde s-a ridicat mai târziu în politică.

Și când toată lumea se aștepta ca țăranul să se facă că plouă și să își vadă mai departe de „ne„munca din minister, azi a ieșit în presă faptul că și-a depus demisia de onoare, deși nu alea erau cuvintele lui. Cum se justifică? Spunând că în Moldova lui natală nu se folosește „dos” în loc de „fund”!

Hai, mă! Serios? Păi termenul de pidosnic nu la mănăstirile homofobilor homosexuali din Moldova a apărut? De expresia „Îți fut una de te-ntorc pe dos!” sigur ai auzit. Și multe alte utilizări, care mai de care mai peiorative ale cuvântului. Și nu, tovarășe, fundul în Moldova e tocătorul ardelenesc. Ăla de care vorbești tu e „dos” sau „cur”, și da, eu mi-s tot moldovean.

Ei … cam atât cu specimenul ăsta. Acum stau și mă întreb dacă Marinerul Chior, pe vremea când era la Cotroceni, nu a avut dreptate în momentul în care a spus că școala românească scoate doar tâmpiți. Cu așa oameni în Ministerul Educației ce ai vrea să scoată? Eisteini? Hawkinși? Neee, cretini pe bandă rulantă, să fie ușor de manipulat populimea.

Și apoi, să-mi fie cu iertare, dar s-a uitat careva la poza aia de mai sus, să vadă ce privire de bovină inteligentă are omul? Serios, cum e posibil ca unui secretar din MEN să i te uiți în ochi și să îi vezi perfect ceafa?

Later Edit: greșelile din titlu sunt intenționate!

putmark.php

Anunțuri