Sf Parachiva, o producătoare model a bordelului BOR

danielkingofthegypsiesS-a cam terminat tămbălăul de la oasele Paraschivei. S-au împrăștiat creștinii adunați la mitropolie, luând cu ei portofele, laptopuri, scutece și șervețele de unică folosință „sfințite” prin frecarea cu evlavie de racla care conține totul, mai puțin tălpile moartei. Probabil că se tem săracii preoți să nu o rupă la fugă, când vede, an de an, câte oi vin la ea să o roage pentru chestii pe care le-ar putea face și singure, dacă lenea strămoșească nu le-ar spune că e mai bine să aștepte să le cadă din cer. Nu degeaba avem noi vorba cu pară mălăiață.

Daniel PreaTrafalet își face acum socotelile. Și îi crește inima de bucurie când vede că populimea i-a adus mai mulți bani decât ar fi sperat. Pentru că chiar așa e. Sfânta Iașului s-a dovedit o producătoare cu adevărat versată, aducând conturilor BOR nici mai mult nici mai puțin de 5 milioane de euro și a satisfăcut peste 300.000 de clienți în doar câteva zile. Cu adevărat minune e asta.

A nu se crede că bordelul BOR se bazează doar pe o singură producătoare pentru a supraviețui. Nu, nicidecum, ba chiar e deschis pe toată perioada anului, numai că, producătoarele / producătorii (pentru că sunt și masculi) fiind domiciliați în locuri diferite, bordelul are mereu o altă ușă deschisă. Așa, informație, o scurtă listă de alte producătoare din catalogul BOR? Uite aici: Sfântul Arsenie Boca, la Mănăstirea Prislop (parastasul, pe 28 noiembrie, dar pelerinaje se fac pe tot parcursul anului – cca. 7.000 în fiecare weekend); Sfântul Dumitru, la Bucureşti (26 octombrie, cca. 250.000 de pelerini); Sfânta Filofteia, pelerinaj la Mănăstirea Curtea de Argeş (7 decembrie, cca. 3.500 de pelerini); Sf. Iustin Pârvu, pelerinaj la Mănăstirea Petru Vodă, Neamţ (15-16 iunie, cca. 3.000 de pelerini).

Imagine Times New Roman
Imagine Times New Roman

Acum aș fi foarte curios cum o să justifice la ANAF măreața BOR întreaga sumă, din moment ce nu s-au … Ai, am uitat că instituția de care vorbim, având un profil ușor mafiot, e în afară granițelor de control ale statului, că nimeni nu îi întreabă pe bărboșii noștri dragi de unde au banii și ce fac cu ei, ci doar se mulțumesc cu rapoarte fictive, rapoarte în care absolut niciodată nu apare întreaga sumă, oricum, dar care, absolut sub nici o formă, nu trebuie să descrie decât ceea ce dă bine la populime.

Așteptăm cu interes inaugurarea următoare producătoare. Scuze, următorul e un mascul și e domiciliat mai aproape de Daniel PreaTrafalet, adică la București, unde sumele încasate vor fi aceleași de la Iași. Pariem pe asta. Între timp oile care s-au târât la oase pe genunchi sunt rugate să părăsească Iașiul în ordine, prezența lor ne mai fiind oricum necesară BOR încă din momentul în care au abandonat măcar 20 de lei la cutia milei de popor.

Reclame

Mulțumim pentru feed-back.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: