Lecții de feminism. Sau cum ar trebui să-ți înregistrezi fiecare act sexual

p9-McArdle-a-20141015-870x659În Marea Britanie, țara care în 1215 dădea prima declarație oficială privind drepturile cetățenilor ei, feministele radicale au ajuns să pună bazele unor cursuri care să te învețe cum să nu fii un violator. Exact. Iar cei care au curajul să le refuze și să susțină, așa cum fiecare bărbat normal la cap ar face-o, că un comportament de genul ăla este ceva ce vine de la sine, că nu trebuie să ne învețe nimeni să nu fim violatori, așadar cei care au „nesimțirea” de a contrazice feministele se pot trezi făcuți albie de porci sau acuzați că sunt violatori.

Așa a pățit George Lawlor, student naiv al Universității Warwick, care a fost invitat la niște cursuri despre „sex consent”. Omul s-a simțit jignit, pe bună dreptate, pentru că o astfel de invitație, în ochii oricărui om normal echivalează cu o acuzație voalată de viol, sau măcar de tentativă. Așa că omul și-a spus părerea online, declarând deschis că pentru el vine de la sine faptul că violul e ceva rău, la fel ca la majoritatea bărbaților.

Dick1

DickEi bine, omul și-a încasat rapid partea de înjurături de la feministe speciale, cele care vor să primească tratament preferențial… exact, alea care s-au dus la ONU nu de mult și au țipat că lumea le hărțuiește, făcându-le mincinoase și mai știu eu cum, iar de data asta doamnele au reacționat … cu exact același limbaj pe care îl consideră jignitor. Ohh… The irony ! Sau putem spune deschis ipocrizia tufelor!

Poate că vă întrebați ce anume sunt acele lecții de „sex consent”. Ei bine am căutat noi pentru dumneavoastră, și ceea ce am găsit … ne-a lăsat cu gura căscată, atât de căscată, că era să calce copilul pe barbă, care atârna ca la desene animate, pe podea.

15consent2-articleLargeÎn California elevii de clasa a X-a sunt învățați de oa altă adeptă a acestor tâmpenii ce înseamnă mai exact consensul sexual. Și, după câte spune doamna Shafia Zaloom, o profesoară de sănătate de la Școala Urbană din San Francisco, în timpul unui act sexual ar trebui ca femeia să spună DA cel puțin odată la 10 minute. Adică ar trebui să îi ceri voie să faci orice, de la schimbarea poziției până la atingerea în diferite zone ale corpului.

Consimțământul persoanei pe care o săruți, sau mai mult, nu e nici pe departe tăcerea sau lipsa unui protest. Shafia Zaloom.

La întrebarea pusă mai mult în glumă de unul din elevi, dacă ar trebui să îi ceară consimțământul la fiecare 10 minute, doamna a răspuns sec:

Cam așa ceva. Nu e vorba de timp, dar cel care duce lucrurile la un alt nivel trebuie să întrebe.

Acum eu aș întreba-o pe domnița asta dacă și acasă, cu al ei mascul, face tot la fel saiu la ăla gemetele și chităielile de plăcere sunt considerate consimțământ obținut. Pentru că dacă eu aș aplica ceea ce tipa asta îi nvață pe copii, cred că mi-aș lua o ucideală de la femeie de nu m-aș vedea. Cum dracu, domnule, să te apuci la fiecare schimbare de poziție sau la fiecare mângâiere, să îi ceri acordul?

Aaaa, și încă o întrebare mai apare la subiectul ăsta: dacă tipa e nițel pișcată, ca să nu spun lemn de beată (le stă în caracter englezoaicelor) și după ce îți spune DA de 30 de ori în pat, dacă a doua zi se rîzgândește și se simte folosită, mai e viol? Că am auzit eu, așa, de la prieteni, că-s multe parașute care aruncă cu acuzații de viol numai ca să fie băgate în seamă, sau ca să se răzbune.

Anunțuri

Un gând despre „Lecții de feminism. Sau cum ar trebui să-ți înregistrezi fiecare act sexual

Adăugă-le pe ale tale

Mulțumim pentru feed-back.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: