Campania Eu VACCINEZ – STOP Dezinformării

VaccinHeaderPe 16 noiembrie 1945 se semna actul de constituire al Organizației Națiunilor Unite pentru Educație. Știință și Cultură. Exact, la Conferința Aliată a Miniștrilor Educație se semna actul constitutiv al U.N.E.S.C.O., organizație care are ca scop declarat nu doar apărarea științei ci și prezervarea istoriei, fără de care nu am putea fi niciodată complet educați.

În cinstea acestei zile ne-am decis să lansăm o campanie împotriva celor care azi dezinformează masiv, fie din lipsă de educație științifică, fie din credulitate, populația și fac tot felul de manifestări împotriva campaniilor de vaccinare desfășurate de medici.

Peste tot, în internetul românesc, vom găsi site-uri, bloguri, sau pagini de Facebook care susțin că dețin secretele ascunse ale industriei farmaceutice implicate în fabricarea vaccinurilor. Ba mai mult, au apărut astăzi voci care afirmă cu deplină tărie că tot ceea ce am învățat la orele de biologie din școală despre microbi, bacterii și viruși nu sunt decât povești de adormit copii inventate de industria farmaceutică conspiraționistă, denumită de ei Big Pharma, care se pare că și-a propus, probabil într-un acces de furie, să îți decimeze clienții, introducând în vaccinuri substanțe care să cauzeze moartea sau debilitatea totală. Are logică, cu adevărat. O companie care e constantă acuzată că nu face decât să vâneze profit are absolut tot interesul să își decimeze piața de desfacere, nu-i așa?

Așa că am decis să lansăm campania „Eu VACCINEZ – STOP Dezinformării”, pentru a scoate în evidență beneficiile la nivel global ale campaniilor de vaccinare. Datorită lor difteria nu a mai fost prezentă între noi de 30 de ani. Tot datorită campaniilor de vaccinare una din cele două rădăcini ale virusului sălbatic al poliomielitei a fost, nu de mult, declarat eradicată. Tot campaniile de vaccinare au fost cele care au oprit epidemiile de poliomielită care decimau populații, oferindu-le azi celor care își permit să conteste descoperirile științifice posibilitatea de a nu scrie la calculator dintr-un scaun cu rotile, paralizați de crudul virus, ci dintr-un scaun de birou, ca orice alt om absolut normal, fără nici o deficiență.

Ce înseamnă campania? Campania noastră înseamnă încărcarea câtor mai multe fotografii cu voi și copii voștri, iar dacă nu îi aveți încă, doar voi singuri, fotografii care să conțină și o panardă pe care să scrieți „Eu VACCINEZ – STOP Dezinformării”. Fotografiile pot și încărcate pe pagina de Facebook a evenimentului sau distribuite pe Twitter folosind #EuVACCINEZ sau #STOPDezinformarii, sau ambele 🙂

Cât mai multe poze și cât mai multe distribuiri ale evenimentului îi vor scoate în față pe medicii care se ocupă în întreaga țară de vaccinare, medici care acum întâlnesc o opoziție constantă din partea unor oameni care nu au nici măcar pregătire medicală, false vedete de televiziune, flașnete ale ziarelor de cancan, dar care se auto-intitulează salvatorii populației din opresiunea Big Pharma.
O distribuire cât mai mare le va arăta totodată celor care trebuie să promulge legea vaccinării că există susținere în rândul populației atunci când legile sunt cu adevărat bune și importante, că poporul știe să discearnă între o lege furajeră, ca cea a „defăimării sociale” și o lege cu adevărat utilă, care urmărește îmbunătățirea sănătății populației, în special a generației tinere, cei care reprezintă viitorul nostru, al tuturor, și care, mai târziu, ne vor plăti pensiile.

polio-cases3
Vaccines.Procon.org

Anunțuri

2 gânduri despre „Campania Eu VACCINEZ – STOP Dezinformării

Adăugă-le pe ale tale

  1. Secularistii care susţin vaccinarea obligatorie,nu au nici un drept să impună astfel de legi,iar noi care suntem contra,nu avem nici o obligaţie să o respectăm.

    Apreciază

Mulțumim pentru feed-back.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: