Viața în timpul anti-vacciniștilor …

Game-of-Thrones-Episode-9
Foto Game of Thrones

Nu cred că prostia este suficientă ca și explicație unică pentru acei părinți care aleg să nu își vaccineze copiii. Trebuie să fie ceva mai mult. Un stimul, o pasiune.

De ce? Pentru că atunci când ești doar prost porți discuții inutile, alături de prietenii din bar, prin lifturi, la poștă(n.t., când îi ridici alocația boracului,) te apuci și faci albie de porci acest mecanism complex care ne zdrobește în fiecare zi, ne pasă, am exploatează, care ne-a transformat în nimic altceva decât o armată de marionete în mâinile unora, dar apoi, când ajungi acasă și ești anunțat că trebuie să îți vaccinezi puradelul, te duci cu el la vaccinare, pentru că e una să fii prost, alta e să pui în pericol sănătatea unui copil.

Cine riscă atât de mult trebuie să fie mânat de o motivație puternică, disproporționată. Doar o pasiune e atât de puternică: cea pentru Evul Mediu. Dorința arzătoare de a lua realizările civilizației, a le pune într-o pungă și a le îngropa la poalele unui stejar mare, pe partea de sus a dealului. Și a re-deschide punga în, nu știu, trei sau patru secole, aceasta depinzând de modul în care merg treburile.

Să revenim la o stare mai naturală, nu spun chiar primitivă, pentru că nu mai suntem chiar animale, dar mai simplă și mai apropiată de adevăratul spirit uman. O stare de violență sinceră, în care tot ceea ce contează erau doar raporturile de forță și nimic altceva. O stare în care autoritatea era stabilă, indiscutabilă și indiferentă, unde puterea era inatacabilă. Da, e adevărat, am fost o armată de marionete în mâinile celor puțini, dar cu mult mai multă naturalețe, într-un fel de o complexitate mult mai mică față de ceea ce vedem azi, atunci când, dacă voiai ceva luai de la cel mai slab ca apoi să apară unul mai puternic și să ia de la tine, cu fix zero tergiversări, cu frică și o lispă a drepturilor, când viața conta mai puțin decât bătaia ciocanului unui fierar beat.

Un moment în care speranța de viață a fost să obțineți mai mult sau mai puțin, în prezent, la sfârșitul etapei liber în cadrul companiei. Moartea ascuns într-o mie de forme aproape toate necunoscute.

Fără atâta tehnologie, care să ne fure din timpul și efortul muncilor manuale, fără atâtea substanțe care să ne amețească, liberi să încercăm toată durerea pe care un om e capabil să o suporte, scufundați într-un mediu ne-înveninat, intact, violent și periculos, în care animalele erau încă un adversar egal, aproape mereu câștigător. Un moment în care speranța de viață atingea finalul perioadei de stagiatură dintr-o companie, din timpurile prezente. Moartea era mereu ascunsă, în o mie de forme, aproape toate necunoscute.

Asta caută cei care azi refuză vaccinarea copiilor lor. Pentru acești oameni e sfântă urmărirea pasiunii lor, a idealului de a reveni la Evul Mediu.

Așadar mă aștept de la aceste persoane, să rezilieze contractele la apă, electricitate și gaze, fiind, poate, necesar să se mute într-o colibă rece și împuțită, să își vândă mașina sau motocicleta și să meargă pe jos, cel mult cu vreun catâr sau măgar, să nu se mai ducă la supermarket și să își cultive singuri produsele pentru alimentație, să plătească taxele cerute în liniște și fără întârziere, să înceteze orice protest împotriva oricărei autorități și să fie cu adevărat supuși conducătorului spiritual și pământean, chiar dacă nu sunt aceeași persoană. Să înceteze să mai ia orice fel de medicament sau remediu, în afară de cele absolut naturale, adică preparate de ei, personal, să renunțe la orice tehnologie, orice descoperire științifică, orice cucerire a societății civile, să trăiască neștiind dacă vor ajunge până mâine

Iar cei care nu o vor face, să se limiteze la a fi pur și simplu imbecili. Și să își vaccineze copii.

vaccin

Sursa

Reclame

Mulțumim pentru feed-back.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: