Să fii refugiat e mișto

Eee. Am revenit. După o absență mai lungă, că din România nu prea am avut nici chef, nici timp de scris. Și pentru că numai asta aud de ceva vreme încoace, că parcă ai crede că le dă foc la glie românilor oastea din Ispahan (așa-i că nu știți unde vine aia?) o să vorbim despre ultima mare criză mondială: cea a refugiaților.

O să mă întrebați poate de ce am afirmat în titlu că e fain să fii refugiat. Pentru că fix așa e! Păi vii dintr-o țară de rahat, în care cele mai proaste condiții de trai ale noastre sunt, la ei, ceva văzut la ordinea zilei printre familiile din partea de jos a clasei de mijloc, vii tu de acolo, ca refugiat, într-un stat care îi dă voie femeii tale să se ducă la ginecolog, fără ca ăla să își piardă capul că s-o uitat la chizda femeii tale, să beneficieze și ea și copii tăi de un tratament decent, și ai avea curajul să spui că nu ai dat de bine? Vezi că e mișto.

index

Toată clasa politică ce se consideră umanistă și toți hipioții au ieșit pe la noi prin țară să organizeze manifestații de primire călduroasă și să urla la guvern că refugiații trebuie lăsați să intre pe oriunde în țară. ȚEAPĂ !!!

Că ăia nu vin la noi. Se duc acolo unde li se oferă măcar facilitățile de mai sus, bașca un ajutor lunar decent, dat de stat, cu obligația să nu faci nimic. La noi nu li se oferă așa ceva, așa că fug de România ca dracii de tămâie. Cred că au dreptate popii când spun că islamul e religia anti-hristului. Că la câtă tămâie ard ai noștri … pentru absolut orice … Până și îngerii ar fi rupt-o la fugă. Asta presupunând că există personajele de basm de mai sus.

Dar …   să nu fim mârleți și să generalizăm. Că așa am fost sfătuiți de progresiști (așa am aflat că se cheamă ăștia, de la amicul meu Freedom Alternative ) și poate că e bine să nu fim foarte generali. Nu afirmăm că absolut toți se duc acolo ca să stea pe banii statului. Sunt între ei medici, programatori, și alte meserii, care se duc cu visul că își vor echivala, dacă e nevoie, sau termina, studiile și de a-și găsi de muncă în domeniul lor, pe posturi plătite decent. Oameni care, din partea oricui, merită toată lauda.

Dar oare câți? La cât costă studiile în țările arabe, că mulți vin și la fac la noi că îi costă mai puțin cu tot cu cazare și chefurile și cluburile studentului, câți dintre ei se pot oare număra printre categoriile de care vorbeam mai sus? 10% ? 15%? Poate!!!

immigration_greece_turkey_580138_52934700

Restul sunt oameni care au folosit un război ca scuză pentru a se căra din țările de căcat în care ar fi fost forțați să își ducă altfel veacul. Sunt oameni care nu au fost în stare să facă încă nimic acolo, la 20, 30 de ani, care afirmă că ei nu au rămas că le e frică să pună mâna pe armă să omoare un om, dar care, atunci când nu îi sunt satisfăcute cererile într-un stat de drept, laic și secular, urlă că or să înceapă jihadul și atentatele! Ceva nu se pupă, așa-i? Și încă tare.

Nu spun nimic despre oamenii mai în vârstă, femeile, copii, cei cu handicapuri. Nu poți să le negi acelora dreptul la siguranță. Nu ai face-o nici dacă acolo ar fi pace și unii ar trăi într-o epidemie. De ce să o faci pe timp de conflict. Dar ar trebui cernuți. Cei care sunt încă apți să lupte, să nu mai aibă dreptul de a pleca de acolo. Vreți zonă de pace? Perfect. Pune-ți mâna și faceți pace la voi acasă. Vă mai ajutăm și noi, dacă e cazul, dar v-am ruga tare frumos să vedeți să nu fie!

Pentru că acei oameni, odată ajunși într-un stat care îi respectă, cât de cât, ca și cetățeni, sunt puși pe fapte mari. Aceia sunt capii fiecărei mișcări islamice radicale din toată Europa. Acele elemente negative, cum le numea răposatul regim, vor face tot posibilul spre a destabiliza zona în care stau pentru a căpăta cât mai multe drepturi, în așa fel încât să nu mai avem parte de discriminarea negativă ci de cea pozitivă.

Muslim protesters

Aș spune și eu, cu dragă inimă: „Primiți-i, fraților, pe toți!!”,dacă aș fi fost sigur că, odată ajunși în siguranță, își vor vedea de treabă. Dar știu că nu e așa. De unde? Păi e destul să privim istoria, deloc îndepărtată, și prezentul, unor state ca Regatul Unit al Marii Britanii, Suedia, Danemarca, Germania, Italia, Grecia, etc) care au pățit fix la fel. Au mizat pe buna credință a refugiaților, fără să știe că Mahomed îi învață să îi înșele pe infideli, și s-au ars urât. Acum abia îi mai pot stăpâni.

Așa că, dragi mari patrioți de Facebook, NU, România nu va fi islamizată. Cel puțin nu curând. Dar Europa cu siguranță e pe calea cea bună.

article-1220830-06D8F8D3000005DC-601_468x309

Anunțuri

2 gânduri despre „Să fii refugiat e mișto

Adăugă-le pe ale tale

Mulțumim pentru feed-back.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: