Evaziune fiscală la Mănăstirea Prislop. Sau nu … ?

Apăru astăzi, pe măritul internet, o știre despre cum s-au dus organele de control ale statului la verificări la Mănăstirea Nicula. Cel puțin așa spune titlul. Dar să vedem știrea:

Evaziune fiscală la Mănăstirea Prislop. Ce au găsit acolo oamenii legii

Poliţiştii din cadrul Formaţiunii de Investigare a Criminalităţii Economice Haţeg au efectuat marți, 18 august, o acţiune în zona comercială din apropierea Mânăstirii Prislop.

Potrivit informațiilor primite de la reprezentanții IPJ Hunedoara, oamenii legii au constatat faptul că reprezentanta unei societăţi comerciale a omis să evidenţieze în actele contabile operaţiunile comerciale efectuate cu obiecte de cult, în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiunilor fiscale, prejudiciul estimat fiind de aproximativ 9.500 de lei.

Poliţiştii au luat măsura confiscării sumei de 1.320 lei, pe care agentul economic nu a putut să o justifice, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Deci așa. Nici cel mai mic gând al oamenilor legii să se apropie cumva de de mănăstire. Ci doar de amărăștenii care mai făceau un bănuț din vânzarea de picturi prostimii. Activitate declarată monopol BOR.

Deci ce făceau oamenii legii? Nici cum să verifice mănăstirea, așa cum vrea titlul să spună. Ci să sprijine BOR(âturile) prin eliminarea oricărei forme de concurență. Că doar e păcat să vinzi chestii fără să dai mai departe dreptul la Dănilă Ciubotea

646x404

Anunțuri

Mulțumim pentru feed-back.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: