România, țara fără irigații, a moaștelor a medicilor fără facultate

Trăiți în România de azi? Vă e bine? N-aș prea crede. Am ajuns o nație de râsul curcilor, o țară în care bisericile au apărut după anii 90 ca ciupercile după ploaie, mărind veniturile capilor fiecărei mitropolii, pentru că, nu-i așa, parohia subțire cu cheltuială se ține. O țară în care oamenii au mai multă încredere în ciolanele unora morți acum câteva secole sau în spusele unor proaste cu internet acasă, cu e văcuța de Felicia Popescu, decât în medici. O țară care, în loc să investească bani în irigații preferă să umble în cortegii conduse de ninja în rochii și să se tăvălească în prafuri făcând dansul ploii.

Zilele astea mi-am adus aminte de un concept mai nou în România numit Noua Medicină Germană, concept care își propune să vindece bolile fără a mai apela la medicina alopată. Pentru că, după declarațiile lor, fiecare boală e cauzată de un conflict interior, care trebuie vindecat, ca să poți vindeca boala. Despre asta și despre cum omoară Noua Medicină Germană oamenii în direct, pe bandă rulantă, au scris și cei de la Skeptic Pengus: Feli la brutarie.

Eu o să vă dau doar o mostră a prostiei umane care zace printre adepții anti-vaccin și anti-medicină. Și nu, nu mă voi obosi să folosesc niciodată un alt cuvânt lângă „medicină”, pentru că nu există mai multe tipuri. Medicina nu e Homeopată, aia nu e medicină, alea sunt pastile de zahăr, nu e naturistă, alea sunt suplimente, nu medicamente. Și mai ales, nu e „Nouă”, așa cum au pretenția ucenicii promotorilor Noii Medicine Germane. O să vă rog să vă uitați cu atenție la titlul din imagine și la comentarii.

 Untitled1

Place? Articolul e ceva mai vechi, cazul s-a întâmplat chiar în comuna din care se trage tatăl meu, Coțușca, județul Botoșani, în satul Crasnaleuca, un sat uitat de lume, pe malul frumosului Prut. Un copil de două luni, după ce i s-a administrat vaccinul, s-a îmbolnăvit subit de deces. Părinții acuză medicul și urlă că ei au refuzat vaccinul dar li s-a făcut cu japca, cum dracu o fi asta. Necrologul copilului spune clar că a murit din cauza unei insuficiențe cardio-respiratorii și a unei pneumonii acute bilaterale. Da, pneumonia ucide, o spun cu tristețe, pentru că așa au pierdut părinții mei al doilea copil, din cauza ei. Dar ce contează că știința medicală spune una dacă Olivia Steer și Pelicia Popescu spun altceva. Și cum să nu urmezi sfaturile unor astfel de vedete …

Așa că asistăm la crime în direct, comise din fața tastaturii, de niște jeguri care n-ar fi demne nici să lingă tălpile cizmelor celor mai cruzi oameni din lume. Pentru că abuz de încredere, pentru că șarlatanie și pentru că ignoranța unui popor ținut sub ascultarea popii.

Untitled-1

Așa-i că e frumoasă România? Cândva plecau de la noi cele mai strălucite capete ale europei. Acum ne-am umplut atât de tare de prostie încât nu mai facem diferența nici măcar între tradiție și superstiție. Acum câțiva ani a fost introdus în calendarul creștin un nou sfânt, Nifon. Azi, la Târgoviște, mii de babe nebune s-au călcat la propriu în picioare pentru a ajunge să pupe și ele o bucată de moaște. Înțeleg tradițiile de la Iași, nu le aprob, dar le înțeleg, dar sfântul ăsta ce mama dracului de minuni o făcut amu de se înghesuie babele ca proastele la târlă la el?

646x4042

Asta după ce Mitropolia din Târgoviște s-a apucat să se împroprietărească pe parcul din zonă și a interzis, acoperint toate locurile de joacă cu o pânză neagră, accesul copiilor în parc. Păi futu-vă-n dumnezeii voștri de ordinari bărboși, nu vă mai ajunge spațiul pentru prostimea pe care ar trebui să o primiți la cutia cu oase de ați ajuns să îngrădiți accesul copiilor la puținele spații verzi pe care le mai au orașele? Oare nu se va găsi nimeni de pe acolo care să îi târâie în instanță pentru că se fac stăpâni și pe ceea ce e pus acolo pentru deservirea publicului?

Ei … și una dintre cele mai prezente tâmpenii de pe meleagurile noastre este acea slujbă pentru ploaie. Un fel de dansul ploii în genunchi, la creștini. Pentru că, nu-i așa, noi nu avem nevoie de sisteme de irigații și metode moderne de a face agricultură. Noi, specie super evoluată, avem nevoie de bunăvoința unei zeități inexistente pentru a ne asigura traiul de azi pe mâine. Că doar instalațiile de irigare de acum 25 de ani s-au defectat total și nimic nu mai merge. Aaa, stai, nu s-a defectat, că le-au furat românii, să le ducă la fiare vechi, să facă de un pachet de țigări. Contează că la iarnă o să trăiască din cerșit, că nu le ajung recoltele? Nu, contează să aibă azi de țuică și țigări.

Așa că s-au adunat prin toată țara babele și au pornit la colindat prin orașe, rugând zeul inexistent să le aducă ploaia. Pe la Suceava mai mult de 1000 de persoane au făcut dansul ploii în mod profesionist, la indicațiile bărboșilor care conduceau întreg spectacolul, rugându-se la zeul lor să le ude recoltele. Pentru că România, dragilor.

conspiracy

Reclame

Un gând despre „România, țara fără irigații, a moaștelor a medicilor fără facultate

Adăugă-le pe ale tale

Mulțumim pentru feed-back.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: