Feminismul radical, manifestarea femeilor la menopauză?

Acum 70 de ani să fii feministă însemna ceva bun. Însemna că te lupți cu un sistem dominat încă de bărbați cu gândirea formată după conceptele abrahamice ale creștinismului. Însemna că faci parte din categoria acelor oameni mult evoluați față de majoritate, acei oameni care au separat religia de stat, care au abolit sclavia, acei oameni care au readus știința la locul care i se cuvenea în societate. Acele femei merită lauda mea, ca bărbat ce mă recunosc misogin, și a tuturor. Pentru că au contribui la îmbunătățirea calității vieții nu numai a femeilor, dar și a masculilor. Pentru că ești mult mai ușurat când lipsești de acasă o perioadă, dacă știi că îți lași casa și reputația pe mâna unei femei în care ai încredere că e capabilă să le apere. Și la fel și în afaceri. Dacă ai de ales între un bărbat prost și o femeie inteligentă, ca angajat, vei alege femeia cu o inimă mult mai ușoară decât acum 70 ani.

feminist-tamara-mellon

Astăzi însă ne confruntăm cu o mișcare feministă mult mai radicală, care nu aduce nici un beneficiu imaginii ei ci, dimpotrivă, nu face decât să știrbească din gloria feministelor secolului trecut. Astăzi nu mai avem în față o mișcare care să lupte pentru drepturile egale dintre cele două sexe, pentru salarizare egală la muncă egală, pentru recunoașterea dreptului de a-și crește copii singure, după ce au divorțat.

Nu. Avem înaintea noastră o mișcare ce pare să investească fiecare resursă, de orice fel, fie umană, financiară, intelectuală, în stabilirea unei noi ordini sociale, alta decât cea visată de predecesoarele lor fără drept de vot. Avem practic a face cu o „demonizare” a bărbatului, prin articole și discursuri manipulante care nu fac altceva decât să ia fiecare defect întâlnit vreodată la un bărbat și să îl aducă la rangul de hiperbolă, după care să îl prezinte ca argument în sprijinul cauzei lor iluzorii.

Avem feministe care au ajuns să afirme cu o nesimțire atât de candidă că sexul consimțit înseamnă oricum viol, că poți să te consideri violată și dacă bărbatul se uită la tine, pentru că, nu-i așa, se știe, bărbații „e niște porci” materialiști care nu se gândește la femei decât ca la bucata de carne inutilă atașată vaginului.

Avem feministe care urlă că vor salarii mai mari decât bărbații, pentru aceeași muncă. Păi … vreau să vă văd în șantier, cărând atât cât cară un mascul acolo, și după aia stăm și mai discutăm despre salarii mai mari. Deocamdată, unele dintre voi, nu le meritați nici pe cele egale, pe care le aveți acum.

Am auzit inclusiv despre feministe care ar vrea instituția căsătoriei, așa cum e ea acum, bună sau rea, scoasă în afara legii, pentru că o căsătorie, nu-i așa, implică automat subjugarea femeii de către masculul care semnează actul de căsătorie, fapt care va duce la izolarea ei de societate și transformarea în sclava bărbatului sexuală și nu numai.

Avem specimene care vor să impună în legislația statelor că numai mama are dreptul să preia custodia minorului după un divorț și că numai ea are dreptul de a stabili dacă tatăl are voie să își vadă copii, când are voie, cât are voie și unde are voie. Pentru că, nu-i așa, tații sunt niște psihopați care vor educa băieții mai departe în spiritul opresiunii patriarhale iar pe fetițe le vor învăța de mici cum trebuie să se supună bărbaților, chiar și acelora care vor să le violeze.

Vă spun eu, ca fan BDSM, că nu ne interesează obediența. Mai ales pe un violator. Că dacă visul tău este să o domini cu toată forța și tre trezești că fata se supune orbește și nu protestează de nici un fel … o să îți piară imediat cheful de viol și de draci că ai ratat o erecție îi mai tragi și câteva capace proastei. Că te-a lăsat cu ele umflate și nu e bună de nimic.

FeminismAllSexRape

Băăă fetelor … Bă ce aveți voi cu noi, masculii? Că dacă ne uităm mai bine la voi, jumătate dintre voi sunteți expirate și de ne-futut iar cealaltă jumătate e valabilă numai pe hârtie, că în realitate joacă slana pe ele ca un jeleu. V-au spus „Adio” bărbații și acum vreți să vă răzbunați pe ei?

Nu, afurisitelor, nu vă vrem supuse. Ne plac femeile cu caracter, care știu să se impună într-o discuție, care știu să argumenteze propriul punct de vedere sau cauza pentru care militează. Ne plac femeile hotărâte, care nu cedează la prima cafea și pizza. Pentru că plăcerea e cu atât mai mare cu cât cetatea e mai greu de cucerit, nu? Dar să nu fie prea greu, că după aia ne plictisim : )

De ce vă manifestați de parcă ați fi intrat la menopauză mult mai devreme decât vă așteptați și s-a dus pe apa sâmbetei plăcerea vieții voastre sexuale, așa că nimeni altcineva nu mai are dreptul să se simtă bine.

index

Ați ajuns să impuneți societății să vă accepte până și defecte care vă fac rău și vouă, nu doar nouă, celor din jur. Aveți pretenția să fiți considerate frumoase și atunci când vă apropiați de dimensiunile lunii, și aici, din nou, excludem femeile care au o condiție medicala precară, și să nu vi se spună că nu e ok, ca nu cumva să vă jignim în amorul propriu. Nu, dragele mele, sunteți hidoase, sunteți grase, nu o să vă menajăm și v-am mai spus-o.

Nu doar că nu sunteți frumoase când valurile de slănină de pe voi se unduiesc asemeni valurilor la furtuna, dar vă faceți și vouă un rău imens, pentru că acea obezitate nu se numește degeaba „obezitate morbidă”. Ea chiar vă poate ucide. Dar înainte să vă ucidă o să vă chinuie îngrozitor.

tumblrfems

Ați ajuns să impuneți societății că trebuie să vă accepte și fără să vă epilați sub braț și inghinal. Doamnelor, acum și bărbații o fac. Pentru că e dizgrațios și pentru că e grețos să puți. Acolo unde părul e mai gros, transpirația apare mai rapid, se stochează pe firele de păr și PUTE. Nu, nu ne place să vă simțim mirosind a transpirație și nici a urină. Fie că ești bărbat sau femeie. Dar pentru voi se pare că e acceptabil inclusiv să-ți bagi picioarele în cele mai elementare norme de igienă, așa cum a făcut nu demult, o atletă care a ales să alerge la un maraton, în timpul menstruației, fără un absorbant între picioare. E grețos, e dezgustător, e murdar și se pișă de sus pe tot ce înseamnă igienă.

949088276

Anunțuri

3 gânduri despre „Feminismul radical, manifestarea femeilor la menopauză?

Adăugă-le pe ale tale

Mulțumim pentru feed-back.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: