Nu, grasele chiar sunt oribile.

55bfdd2d1400002f002e1ce7

LATER LATER EDIT: Ca să înțelegeți și voi ce vreau să spun căutați campania Dove Natural Beauty și comparați pozele cu grozăveniile din sursa redată mai jos. Ca să nu muriți fără să știți care e diferența între „Curvy” și „Fucking Fat”.

Mulțumită unor amici de ai mei de pe măritul Facebook am aflat azi o altă snoavă: o anume domnișoară fotograsă fotograf, care depășise de mult gabaritul normal al unei femei decente, s-a apucat să o facă pe-a feminista îndrăzneață și să afirme că și femeile grase sunt frumoase. Poate la suflet!

Înțeleg nevoia de a te împăca cu propria greutate, nevoie izvorâtă din lenea de a merge la sală, să mai dai 5 kile jos, și înțeleg, de asemenea, că ele între ele vor să se consoleze.

Dar pentru asta nu e nevoie ca madama mai sus-numită să ne agreseze ochii cu fotografii ale unor corpuri care mai au puțin și capătă gravitație proprie, mai ales dacă acele corpuri sunt îmbrăcate sumar (lenjerie). Și am ales cea mai decentă poza din articol.

Dragele mele grăsane … sunteți oribile. Și nu aveți nici o scuză. Asta, bineînțeles, exceptând situațiile medicale care au dus la gabarit depășit. Și o să vă spun un secret: nu există bărbați, decât cu foarte puține excepții (cunosc și eu unu) care să îi permită unei … creaturi pe care îți e mai ușor să o sari decât să o ocolești să se urce pe ei. Ținem la sănătatea noastră.

Nu, spre tristețea voastră și în contradicție cu ce afirmă batoza fotograf, o femeie care face Marea Neagră să se retragă de la țărm cu 0,5 m doar pentru că ea a ieșit din apă nu e absolut deloc apetisantă. E o imagine oribilă, care te poate lăsa cu coșmaruri.

Asta pe lângă multe alte defecte:

  1. Puțiți. Îngrozitor. Pentru că oricât v-ați spăla grăsimea care vă înconjoară o să degaje transpirație. Și aia pute.
  2. Nici un bărbat întreg la cap nu o să se apuce să coboare cu capul între cracii voștri. Tre să fii nebun să bagi gura într-un loc care pute la 5 min după duș.
  3. Vă îmbolnăviți de inimă și alte alea de la atâta slană. După care veniți și vă văietați că nu mai puteți de bolnave, că nu mai știți ce să faceți.

Așa că vă rog, în numele bărbaților de pe planetă, nu vă mai dați superbe. Sunteți grotești în lenjerie intimă și singurul gând care îmi vine în minte când vă văd pe stradă e SĂPUN. Și ați ajuns așa din lene și pentru că v-ați complăcut de-a lungul timpului.

Marș la sală, dacă vreți ca un bărbat care arată decent să ajungă să aibă fantezii erotice cu voi. Pentru că acum singurele fantezii posibile sunt cele cu tsumani și cutremure provocate de voi la intrarea în mare sau la căderea din pat.

Și la urmă, o dedicație din partea lui Gervais, care vă spune exact ceea ce sunteți și cum ați ajuns așa.

LATER EDIT: e valabil si pentru barbatii care cantaresc cat o basculanta dar se cred mari frumuseti. Jet la sala.

Și încă unul de la regretatul Carlin

136 de răspunsuri la „Nu, grasele chiar sunt oribile.

  1. @Maria
    Vezi că te caută Iosif. Cred că vrea să te întrebe iar cum e treaba aia cu Isus, că lui parcă nu îi vine a crede povestea ta 🙂
    Ce spuneai tu? N-au bani de sală? Dar de shaormă au? Și dacă tot ești așa inteligentă, poate ar fi trebuit să remarci că am spus că nu discutăm de cele cu probleme medicale. Ci despre acele vaci enorme care vor să fie considerate sexy. De către cine oare? Bigfoot?

    Apreciază

  2. Felicitari! De mult voiam sa vad un asemenea articol, dar din nefericire, pana acum nu am intalnit pe nimeni atat de prost si ipocrit cum esti tu.
    Vreau sa incep prin a-ti spune ca ai supt-o atat de mult incat ai vanatai de la pula pe creier si asta iti afecteaza judecata.
    Nu ma intereseaza ce esti sau cine mortii tai esti, dar iti spun ca suicidul ar fi un fapt eroic din partea ta.
    Cum ma-ta iti permiti tu ca critici o persoana pentru modul in care ea alege sa arate? Lingea-le-ai suncile la toate grasele din lume si lu ma-ta aia 4×4 pe care trebuie sa o parchezi cand ajungi acasa.
    Imi inchipui ce persoana frustrata trebuie sa fii pentru a critica o anumita categorie de oameni. Ori esti vreo d’aia cu sprancenele arcuite pana-n mijlocul capului care se hraneste cu o pula si o capsuna pe zi, ori esti vreun ratat caruia parintii nu i-au putut lua masina pentru ca le plange frigiderul, asa ca si-a transformat mama in camion ca o ajuta marimea.
    Dragul meu cacat de om cu o personalitate super spurcata, nici la subrat nu ti-as permite sa-mi dai limbi.
    Data viitoare cand alegi sa critici asigura-te ca esti perfect, nu mai incerca sa-ti ascunzi defectele printre imperfectiunile celorlalti.
    Tu le spui graselor ‘mars la sala’, eu iti spun tie ‘mars in mortii ma-tii’.

    Apreciază

  3. @mă-ta
    Draga mea idioată … cu regret te anunț că mi se fâlfâie în cel mai obscen mod de toate înjurăturile tale. Îmi permit să judec când, cum și pe cine am io chef, pentru că de asta s-a inventat libertatea de exprimare. Dacă nu-ți convin judecățile mele n-ai decât să îți ascunzi capul într-un strat de șunci.
    Și ca să îți demonstrez că nu ești doar proastă, ci și ipocrită, tu aia care îmi spui mie că mă iau de grase, de ce folosești șuncile pe post de înjurătură?

    Lingea-le-ai suncile la toate grasele din lume

    Nu ți se pare că te cam dai după cireș?
    Cât despre ceea ce sunt eu … scuze mele, cretino, dar eu nu fac parte dintre ăia care au 120 kg și vor să fie considerați sexy. Cât despre bănuielile tale despre mine… 🙂 bitch, ai link către profilul meu de fb acolo!! Proasta pulii 🙂 Sau să te alint cu drag săpun?

    Apreciază

  4. E incredibil cat de rautacioasa poti sa fi! Nu te-ai gandit vreodata cat ai putea demoraliza o persoana cu cateva kilograme in plus cu un asemenea articol?Stii,puteai sa iti spui parerea si fara sa adresezi cu cuvinte ca si „mars la sala” sau alte apelative pe care nici nu vreau sa le amintesc!Desigur,trebuie sa fie amuzant sa radem de defectele celorlalti,dar te-ai pus vreodata in locul lor?Daca in spatele unei „grase care pute”-cum spuneai tu,este o femeie cu o problema medicala?Te-ai gandit vreodata?!
    Te-ai gandit vreodata ca o femeie cu cateva kilograme in plus ar face orice ca societatea sa o accepte si se invinovateste pentru ca s-a nascut si ca arata asa?Oricat de mult ai vrea sa faci sala si sa tii 300 de diete,cand cineva iti aminteste mereu ca nu esti bun de nimic nu cred ca te mai motiveaza macar sa incerci!
    ORICINE ARE DREPTUL LA VIATA!!! (fara a fi judecat)
    In plus,nu stii ce o sa ajungi in viitor.Nu iti doresc asta,dar soarta mereu se razbuna,fie ca meriti fie ca nu! Poate o sa ajungi si tu ca acele femei pe care le critici si vei vedea cat rau ai facut!
    Data viitoare cand mai scrii o astfel de postare gandeste-te si la SENTIMENTE,nu doar la aspect fizic!
    PS:Nu sunt una din femeile care au probleme cu kilogramele in plus,daca la asta te gandesti,dar sunt una care crede ca ORICINE MERITA RESPECT! 🙂

    Apreciază

  5. Stii,puteai sa iti spui parerea si fara sa adresezi cu cuvinte ca si „mars la sala” sau alte apelative …

    Nu, nu puteam. După cum se vede, vreți ca toată lumea să vă vorbească frumos. Dar nu toți suntem niște sensibili. Așa că spun ce vreau, cum vreau, cui vreau. Problemă?
    Tu, marș la școală. Nimeni nu „s-a născut așa” ipocrit-o!!

    Apreciază

  6. Sa sti ca sunt unele fete/femei grase si frumoase. Dar eu cred ca nu ar trebuii sa jicnesti persoanele grase, pentru ca e doar problema lor, adica daca lor asa le place…n-avem ce sa le facem. Sa le jicnim in continuare, crezand ca asta le va trezi la realitate?? Nu, nu mi se pare corect, pentru ca unele persoane pot cadea in depresie din aceasta cauza. Eu sunt grasa din cauza unor probleme medicale, si sunt la dieta de vre-o 4 luni + sport si nu am slabit deloc. E dureros cand treci pe langa o persoana si aceasta te jicneste fara sa te cunoasca.

    Doar atat am avut de comentat =))

    Si sa sti ca imi place articolul tau 🙂

    Apreciază

  7. So .. Tu nu te încadrezi în cele despre care vorbesc. Pentru că există acolo o mențiune: nu discut despre oameni cu probleme medicale

    Apreciază

  8. Cu siguranță ai mare nevoie de un psiholog. 🙂 Frumusețea sta în ochii celui care priveste. Nu pui tu eticheta în numele tuturor. Ești de o nesimțire crunta. Fata ta ziceai ca se rotunjește. …De ce? I-ai dat sa mănânce ca unui porc? Sper sa ajungi de 150 kg sa vedem cum gandesti atunci!

    Apreciază

  9. Ești idioată. Da, fie-mea are obiceiul de a mânca destul. Dacă ajunge la 150 o să slăbească sigur, alergată cu toporul, de mine, în jurul casei.

    Apreciază

  10. Sfat: Nu-ti mai da cu parerea pentru a obtine atentie, din cate se observa ti-ai gresit vocatia scumpo. Ai vrut sa pari realista, dar adevarul este ca pe langa faptul ca nu ti-a iesit, te-ai facut si de ras. Acele fete sunt asa din propriile alegeri, iar acum, sincer vorbind, as alege un asa corp decat un astfel de caracter precum este al tau. Parerile de genul le poti tine pentru tine, nu sunt ele obligate sa-ti ceara tie voie sa iasa pe strada, sau sa arate in modul in care ele aleg sa fie, sau poate au o problema ! O zi buna, educa-te sau impusca-te :-* !

    Apreciază

Mulțumim pentru feed-back.

close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star