Nu, grasele chiar sunt oribile.

55bfdd2d1400002f002e1ce7

LATER LATER EDIT: Ca să înțelegeți și voi ce vreau să spun căutați campania Dove Natural Beauty și comparați pozele cu grozăveniile din sursa redată mai jos. Ca să nu muriți fără să știți care e diferența între „Curvy” și „Fucking Fat”.

Mulțumită unor amici de ai mei de pe măritul Facebook am aflat azi o altă snoavă: o anume domnișoară fotograsă fotograf, care depășise de mult gabaritul normal al unei femei decente, s-a apucat să o facă pe-a feminista îndrăzneață și să afirme că și femeile grase sunt frumoase. Poate la suflet!

Înțeleg nevoia de a te împăca cu propria greutate, nevoie izvorâtă din lenea de a merge la sală, să mai dai 5 kile jos, și înțeleg, de asemenea, că ele între ele vor să se consoleze.

Dar pentru asta nu e nevoie ca madama mai sus-numită să ne agreseze ochii cu fotografii ale unor corpuri care mai au puțin și capătă gravitație proprie, mai ales dacă acele corpuri sunt îmbrăcate sumar (lenjerie). Și am ales cea mai decentă poza din articol.

Dragele mele grăsane … sunteți oribile. Și nu aveți nici o scuză. Asta, bineînțeles, exceptând situațiile medicale care au dus la gabarit depășit. Și o să vă spun un secret: nu există bărbați, decât cu foarte puține excepții (cunosc și eu unu) care să îi permită unei … creaturi pe care îți e mai ușor să o sari decât să o ocolești să se urce pe ei. Ținem la sănătatea noastră.

Nu, spre tristețea voastră și în contradicție cu ce afirmă batoza fotograf, o femeie care face Marea Neagră să se retragă de la țărm cu 0,5 m doar pentru că ea a ieșit din apă nu e absolut deloc apetisantă. E o imagine oribilă, care te poate lăsa cu coșmaruri.

Asta pe lângă multe alte defecte:

  1. Puțiți. Îngrozitor. Pentru că oricât v-ați spăla grăsimea care vă înconjoară o să degaje transpirație. Și aia pute.
  2. Nici un bărbat întreg la cap nu o să se apuce să coboare cu capul între cracii voștri. Tre să fii nebun să bagi gura într-un loc care pute la 5 min după duș.
  3. Vă îmbolnăviți de inimă și alte alea de la atâta slană. După care veniți și vă văietați că nu mai puteți de bolnave, că nu mai știți ce să faceți.

Așa că vă rog, în numele bărbaților de pe planetă, nu vă mai dați superbe. Sunteți grotești în lenjerie intimă și singurul gând care îmi vine în minte când vă văd pe stradă e SĂPUN. Și ați ajuns așa din lene și pentru că v-ați complăcut de-a lungul timpului.

Marș la sală, dacă vreți ca un bărbat care arată decent să ajungă să aibă fantezii erotice cu voi. Pentru că acum singurele fantezii posibile sunt cele cu tsumani și cutremure provocate de voi la intrarea în mare sau la căderea din pat.

Și la urmă, o dedicație din partea lui Gervais, care vă spune exact ceea ce sunteți și cum ați ajuns așa.

LATER EDIT: e valabil si pentru barbatii care cantaresc cat o basculanta dar se cred mari frumuseti. Jet la sala.

Și încă unul de la regretatul Carlin

Anunțuri