Blogu` lui Leviatan

Suedia aduce gay-i între musulmani mâine

2961538115În Suedia s-au apucat băieții din LGBT, ajutați de cei din aripa dreaptă a politicii suedeze, să pună de un marș în cele mai rău famate cartiere ale Stockholm, cele care au populație majoritar musulmană.

Am văzut prima oară știrea undeva pe imensitatea Facebook și am găsit-o și aici. E interesant textul știrii. Cei care organizează această paradă sunt exact cei care au ajuns să aibă ceva mai multă influență în politic să mizând pe o platformă anti-imigrație. Organizatorul principal este un fost editor al ziarului partidului Democrat Suedez, de extremă dreaptă, Jan Sjunnesson.

Cei din aripa stângă a politici suedeze au reacționat destul de dur la aflarea știrii, considerând-o o provocare și o dovadă de extrem rasism. Au fost apărați chiar și de Richard Dawkins, acesta considerând reacția celor care au plănuit și un contr-marș ca fiind emblematice pentru o „stângă patetică”.

Acum, ca să vă spun drept, le dau dreptate și unora, și altora. Pentru că e într-adevăr o provocare fățișă ceea ce fac ei, tinând cont că nu le sunt greu de ghicit reacțiile celor din cadrul islamului. Dar e ceva ce ar trebui să aibă dreptul, într-o țară democratică, să facă, fără să le fie teamă pentru viața lor.

Îi înțeleg și pe cei care critică evenimentul. Pentru că e mult mai ușor să te bălăcești în iluzia păcii, aplicând politica struțului și ascunzându-te la fiecare problemă. Pentru că fix asta au făcut toți politicienii care s-au făcut că nu văd cum Suedia ajunge capitala europeană a violului, cum numărul de violuri a crescut cu 400% iar criminalitatea cu 1500%.

index

Dar consider că e nevoie și de genul acesta de acțiuni. Din simplul motiv că se va lăsa cu sânge. Mult sânge. Și poate așa vor înțelege și autoritățile super tolerante ale Suediei că au în curtea lor un cancer care amenință să preia, încet, încet, controlul organismului.

Iar cei care au organizat marșul nu fac decât să grăbească consecințele acestei toleranțe împinse la extrem. Pentru că, dacă evenimentul de mâine nu ar avea loc, undeva în viitor se vor organiza, la fel ca în Londra, patrule Sharia, care să plece prin cartiere în căutarea gay-lor.

În felul ăsta dreapta suedeză se asigură de un singur lucru: sacrifică mâine câteva zeci de capete dar pe viitor cei care vor mai auzi sintagma „Islamul, religia păcii” nu vor mai pune botul atât de ușor. Și poate că autoritățile care au atribuții în domeniul emigrării vor fi mult mai atente când vor mai relaxa politicile de integrare ale imigranților.

Da, poate că după evenimentele de mâine se vor alege cu mulți răniți. Dar vor avea mult mai multă autoritate când vor vrea să îi pună pe slujbașii lui Mahomed la punct. No … nu există omletă fără ouă sparte.

Sex frust

2 răspunsuri la „Suedia aduce gay-i între musulmani mâine

  1. Well, eu cred ca nu se poate face dragoste cu forta. LGBT este equal si liber in Suedia, la fel si dreptul de a practica religia musulmana. Atit timp cit aceste doua extreme nu se DERANJEAZA unu pe celelalt, este bine. Cum incalca unu din ei legea … sa fie tras la raspundere. Musulmani au dreptul de a se plimba ori unde in SUedia cu burka si barbii si tzinuta lor diferita, chiar s ase orpeasca la ora fixa si sa se roage ori unde, nui deranjeaza nimeni; la fel e ok ca LGBT sa aibe dreptul de a face parada ori unde in Suedia. Dar daca SLOGANELE si evenimentul este de natura JIGNITOARE/PROVOCATIV nu este altvea decit jegul si mizeria ce o predica Imamul din Moscheie sau RELIGILE idioate de ori ce denominare. Ambele actiuni sunt gresite. Is curoos ce o sa iasa. Mersi de articol.

    Apreciază

  2. Știu că e greșită acțiunea. În principal pentru că cei care o organizează, extrema dreaptă suedeză, care până acum avea ceva împotriva LGBT, vor acum să îi provoace pe cei din cartierele musulmane, tocmai pentru a-și asigura susținere în rândul opiniei publice pentru programul politic anti-imigrație.
    Și nu te gândi că cei care organizează nu știu că musulmanii vor reacționa prost și violent. Tocmai pe asta mizează, asta speră.

    Apreciază

Mulțumim pentru feed-back.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star