Homofobia salvează Patriarhia.

downloadHomofobia salvează Patriarhia. Sau măcar renumele ei și idee de putere. Spuneam, nu mai departe de 2 zile, că am încredere deplină în România și în prostia celor care ne conduc. Și am avut mare dreptate. Pentru că se pare că la noi, spre deosebire de restul Europei, aia mai „cilivizată”, homofobia e încă virtute națională iar gândirea liberă, tolerantă, e văzută ca o însușire a diavolului occidental.

Deputaţii din Comisia Juridică au votat în unanimitate respingerea proiectului legislativ privind parteneriatul civil, mulţi deputaţi considerând că nimeni nu obligă parlamentarii români să accepte legislația europeană. Proiectul de lege privind parteneriatul civil între persoane, indiferent de orientarea lor sexuală, a fost respins şi de Senat, în contextul în care, la mijlocul lunii martie, Parlamentul European recomanda statelor membre acceptarea uniunilor între persoane de acelaşi sex. Camera deputaţilor este camera decizională

Deputaţii din Comisia Juridică au motivat faptul că nimeni nu îi obligă pe parlamentarii români să accepte proiectul legislativ privind parteneriatul civil, chiar dacă el nu se referă doar la acceptarea uniunilor între persoane de acelaşi sex.  Deci, cu alte cuvinte, futem la ouă toată populația care, în ciuda statului, a refuzat să declare la primărie că are partener pentru că nu vrem noi să vedem gay și lesbiene pe stradă, de mână.

”A fost o mascaradă”,

a spus la finalul şedinţei Comisiei Juridice reprezentantul Asociaţiei ”Accept”, asociaţie nonguvernamentală care apără drepturile LGBT – lesbiene, gay, bisexuali, persoane transgender.

”Cetăţenii îşi doresc ca şi România să se înscrie în standardele europene cu privire la respectarea drepturilor civile. Din păcate şi astăzi, în Comisia Juridică am văzut discursuri extreme de tradiţionaliste, conservatoire care sugerează că toţi trebuie să fim la fel şi cei diferiţi nu trebuie să aibă drepturi. Eu am un sentiment inconfortabil, dar este o unanimitate toxică, nedemocratică”,

i-a criticat la pe deputaţi şi Remus Cernea, deputat independent care a promovat această lege.

El a spus că deputaţii au spus că există o familie tradiţională şi doar aceea are dreptul să existe în România. Adică același argument pe care îl tot vedem aruncat de ici-colo de nimeni alții decât bărbații în rochii. No … a dracu ironie, cei mai gay dintre noi se opun cuplurilor gay. De ce îmi aduce asta aminte de exemplarele homofobe de dincolo de Mare cea Mare, care au fost dovedite a fi gay și nu hetero?

”Există cupluri care trăiesc, se iubesc, care se căsătoresc şi uneori nu fac copii. Nu sunt cu mai puţin legitime aceste cupluri. În mod fals s-a spus că există reglementări care să acopere problematic ape care o conţine proiectul de lege. Nu văd de ce atâta opoziţie în stil conservator, religios împotriva proiectului. Au fost pseudo-argumente, nimic serios, valid şi orice aţi auzit în această comisie astăzi ar fi ridicol dacă ar fi pronunţat în Parlamentele ţărilor care au legiferat în acest domeniu”,

a subliniat Cernea.

Păi, măi băiatule, la ce te așteptai? La argumentație filozofică despre moralitatea actului în sine? Ești înconjurat de oameni ca tine, care văd mult, înțeleg puțin și fac și mai puțin. Crezi tu că noi, ăștia care te mai urmărim, am uitat că ai venit cu idei trăsnite, ca aia cu delfinii?

Potrivit lui Cernea există 800.000 de persoane care trăiesc într-un cuplu fără să fie căsătoriţi, iar mulţi sunt heterosexuali.

”Nu ne-am ascuns după deget, da este o instituţie care vizează atât cuplurile heterosexuale cât şi cele formate din persoanae de acelaşi sex în afara căsătoriei. Parlamentul se face că ignoră realitatea acestor oameni, atât cuplurile heterosexuale şi gay, ei trebuie să se bucure de tratament egal în faţa legii”,

a declarat reprezentatul Asociaţiei  Accept.

Măi, ar trebui. Dar ai uitat tu o treabă: nu te-ai mutat din Rromânia (a se înțelege că numele statului nu îl scriu cu doi „r” pentru că vreau să aduc o jignire etniei conlocuitoare, ci pentru că politicienii noștri se comporta la fel ca și clanurile de interlopi de la Craiova) și, indiferent de ce vise ai tu noapte, treaba asta o să te cam țină în loc o bucată bună de timp.

Și asta pentru că în țara noastră minunată îți e permis doar să o iei la buci, nu să o dai. Și asta numai din partea unui singur trăgător, tătuca stat, care ne-o mai înfige din când în când, să vadă cât mai putem duce.

7785036414d1d4d7

Acu … noi, ca autori, ne-am cam abătut de la subiectul blogului, ateismul. Și pentru că tot am făcut-o hai să vedem ultimele proiecte de lege pe care le-am urmărit.

A fost începutul proiectului care a picat la Comisia Juridică, după ce a sărit BORâtura de de Daniel la gâtul parlamentarilor.

A fost după aia respingerea proiectului de lege privind „Educația pentru sănătate” pe care idioții bigoți l-au respins pentru că nu vor lecții de Fu-Tay la școală. Proiect în care Capșali, ultima versiune de bigot țăran ipocrit, a văzut demonizarea și violarea tuturor rromânilor.

Și nu în ultimul rând proiectul „Periuța de dinți”, care a fost respins pentru că … nu e dragă, an electoral. Dacă le dăm acum, ce le mai dăm la anul? Și cum banii sunt necesari eliberării de sub jugul DNA a unor persoane mai importante, copii pot trăi cu carii. Că dacă nu face ore despre sănătate, de ce să le dăm posibilitatea să afle ce e aia igienă, fie ea și orală.

 jensenwhy

4 răspunsuri la „Homofobia salvează Patriarhia.

  1. Ar fi bine ca domnul Cernea, şi domnii de la Accept să nu se mai preocupe de soarta oamenilor normali care trăiesc în concubinaj.Indiferent de tertip anormalii reprezentaţi de Accept şi susţinuţi de Cernea nu vor reuşi să păcălească pe nimeni.

    Apreciază

  2. Te-am întrebat cândva,de ce mişcarea ateistă merge mână în mână cu mişcarea homosexuală .
    Mi-ai răspuns-Ţi se pare Nae.Acum mai poţi să îmi dai acelaşi răspuns?

    Apreciază

  3. Problema asta cu parteneriatul civil nu prea are treaba cu sexul ci mai mult cu consecintele legale ale unui astfel de contract, spre exemplu succesiune, decizii in spital etc. Si cum la noi testamentul nu este sfant ci primeaza dreptul de succesiune al familiei (de sange) consider ca este absolut necesar ca toate persoanele sa poata intocmi intre ele un astfel de contract de familie.

    Apreciază

Mulțumim pentru feed-back.

close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star