Iar despre retarzii anti-vaccin

Din nou despre vaccinuri. Da, știu, nu e tocmai domeniul meu de expertiză, așa că anunț simplu acum că joc rol maxim de părerolog în acest articol. Pentru că nu am studii medicale în afară de ce am studiat acasă pe marginea bolilor reumatismale.

10314615_867807576599615_6511910428836788830_nA apărut ceva știre acum 2 zile cum că în Mexic niște copii au cam ajuns la spital dup ce li s-a administrat un set de vaccinuri: rotavirus, HepB și TBC. Și au ajuns pe capete, cam vreo 31, din 52 injectați. Din ei, 2 au hotărât că lumea e prea proastă ca ei să mai trăiască aici iar restul încă sunt nehotărâți.

Bineînțeles că au apărut și reacțiile celor care, prin natura lor, sunt ceva mai paranoici, mai ușor de speriat cu mogâldeața Big Pharma. Ba că ni se pregătește exterminarea, ba că vaccinurile sunt letale, ba că, ba că.

M-am apucat așadar și am căutat sursa inițială a știrii. Care spune al naibii de clar că lotul de vaccinuri folosite de autoritățile mexicane erau compromise? Ce înseamnă mai exact asta? Că nu ar fi trebuit folosite, de la bun început.

They’ve pinpointed the batches the vaccines came from and have suspended administration of other vaccines from those batches pending the conclusion of their investigation

Au indicat loturile din care au venit acele vaccinuri și au suspendat administrarea altor doze din aceleași loturi, așteptând concluziile anchetei în desfășurare.

They’re also investigating the needles used in the vaccinations and the possibility that a virus or bacteria could have caused the illnesses

În acest timp se fac investigații legate și de acele cu care au fost administrate vaccinurile și posibilitatea ca acestea să fi transmis o bacterie sau un virus care să provoace îmbolnăvirile.

Că tre să fii ușor cretin ca să bagi la folosit un vaccin care nu oferă nici măcar siguranța unei injecții cu apă chioară și niște ace de care ești la fel sau chiar mai puțin sigur. Am ajuns la impresia că mexicanii sunt un fel de Români ai Americii Latine.

Matthew-Gage-Downing-Powers1Tot la capitolul ăsta, printre alte știri despre vaccinuri, văd o știre despre un copil care a murit, efectiv, în urma unui vaccin. Vă dați seama că am aruncat o privire în articol, ca să văd dacă am mușcat-o sau nu.

Și s-a dovedit că da, o mușcasem. Copil decedase pentru că un incompetent i-a administrat un vaccin într-o doză mult mai mare decât orice limite sigure și la o vârstă la care îi era contraindicat.

Așadar, dragii noștri anti-vaxxers, cauza decesului e, în mod absolut direct, dobitocul care a administrat vaccinul, iar abia după aia, vaccinul în sine și ale lui reacții adverse. Dacă ăla e prost și nu citește instrucțiunile …

Care e partea proastă? Că mulți vor refuza vaccinurile tocmai din cauza acestor știri, ale căror titluri sunt concepute tragic și bombastic. Pentru că 90% dintre cei care vor folosi știrile alea ca argument împotriva vaccinului nu vor fi citit nici măcar odată, complet, știrea.

Că e acolo, în articol o frază:„This harrowing story is a reminder that vaccines can be lethal / Această poveste îngrozitoare este o reamintire că vaccinurile pot fi letale.” Cert … în mâna unui idiot aproape orice poate fi letal. Și când idiotul ăla are titlul de medic și dreptul de a trata … să te ții la cum urcă numărul morților, de o să spui că s-a reîncarnat Josef Mengele în el.

11263923_867807539932952_768184532788053774_n

Și ce e cel mai grav, că nu vor face niciodată apel la partea rațională a creierului, pentru a calcula șansele ca așa ceva să fie o încercare de „depopulare”. Păi dacă ești Big Pharma nu o comiți frate în halul ăsta, să ai ce plăti la lume despăgubiri.

Și uite așa, pas cu pas, eu o să ajung să strâng de gât anti-vaxxerii. Pe rând, câte unul, imediat ce îl aud că deschide gura. Mai ales acum, când, din cauza bolii mele mai vechi și a unei VARICELE, exact, la 31 de ani, sunt pornit urât pe omorât cretini.

Pentru că noi, ăștia care avem defecte de construcție, cum sunt bolile autoimune, ne bazăm, în mare parte, pe imunitatea de cireadă. Pentru că eu nu pot face un vaccin nou, că pe cel vechi l-am făcut de mult, din cauza altor afecțiuni. Și toate alea care stau pe site-uri și forumuri anti-vaxx, toate mamele de profesie, or să își ducă plozii în aglomerații, indiferent de starea în care e el, și or să urle să nu le vaccinăm boracii că or să facă autism. Morții tăi!

Și uite așa, în loc să scap de una, dau de alta. Și cum să nu-ți vină să îi prinzi câte unul și să îi întrebi de sănătate la tocul ușii, până nu mai rămâne nimic din degetele cu care tastează aberații.

Și aici nu e vorba doar de cei maturi, la care boala are o formă mult mai severă, ci și de copii. Paștele ei de viață, în transportul în comun circulă inclusiv copii care nu pot fi imunizați din motive medicale. Și a căror ultimă nevoie e o boală cum e varicela. Păi ce faci dacă un puști care suferă de HIV/SIDA o ia din ceva troleu? I-ai ăiat 10 ani de viață ăluia pentru că tu ești o vacă din cireada Oliviei Steer.

Mă, dacă aș fi pentru o zi președinte aș vaccina toți anti-vaxerii cu vaccinul meu preferat: clorură de potasiu. Ca să îi imunizez definitiv.

Anunțuri