Capșali e în haine de sărbătoare. Fără lecții de Fu-Tay.

iulian-capsaliO știre de mare impact în media creștină circulă de ieri cu iuțeala fulgerului. Știrea: Senatul României, cameră decizională în proiectul de lege privind educația sexuală din România, a respins proiectul E mare sărbătoare printre creștini că nu s-a mai dat liber la lecțiile de Fu-Tay.

De ce este nevoie intr-un stat normal de Senat si nu asa cum doreau basistii, de un Parlament cu o singura camera? Astazi, senatorii au votat împotriva transformării disciplinei “Educaţie pentru sănătate” din materie opţională, în materie obligatorie. Asta după ce deputaţii dăduseră aviz pozitiv.

Iulian Capșali, fostă tânără speranță de euro-parlamentare din partea creștinilor.

Măi tată … ce să zic și io. Dacă zici tu că nu e bine… Dar mă între eu așa, în prostia mea, când or ajunge Capșalicii și Capșalicele pe la vârsta propice practicării sportului denumit generic Fu-Tay (popular se mai cheamă și babardeală, a aterizat la punct fix, a bate untul, a-și băga cuponul în fabrică, a băga măgaru-n grajd / salamu-n traistă, a băga pe ăla micu’ la serviciu, a cădea la așternut, a curăța coșul) ce dracu o să facă?

Că mă tem că nu o să știe la ce îi folosește chestia pe care o are între picioare. Și chinuindu-se să afle, o să înceapă să îi placă. Numai că nu o auzit de protecție și o să îi placă enorm, până ți-o lasă fraierul cu burta la gură. Că e și ăla creștin și no participat la lecțiile despre istoria sportului de care vorbeam mai sus.

Ia să vedem ce mai zice:

De curand, Gabriele Kuby, autor şi sociolog german a afirmat intr-o vizita facuta in Romania: „În primul rând, nu mai gândiţi că sunteţi în urmă. Nu vă mai gândiţi că lucrurile bune vin din vest – în realitate este adevărat exact opusul. De fapt, din vest vin lucruri realmente malefice. Am auzit o ştire azi. Nişte ONG-uri din România au declarat că ţara voastră trebuie să prindă din urmă (n.r.: trenul educaţiei sexuale din Occident).

Păi măi tată, măi. Ce știu măi, copii noștri de 15 ani despre sex? În afară de faptul că unul e musai să aibă o gaură undeva, că altfel nu iese. Știu să și-o tragă ca vițicile, prin căchița de fân, prin spatele șurii, dar nu știu că la trasul ăla e nevoie neapărat de costumul de protecție purtat de ninja, numit Prezerva-Tyv. Și pentru că habar nu au cum e cu sarcina, o să afli că fie-ta e grea abia când n-o să se mai poată lega la papuci din cauza burții.

Cât despre lucrurile bune, care vin ele așa, de undeva, nefăcute de nimeni, ai oare tu impresia că din est vin lucruri bune? Taică… hai să îți spun un secret: ȚEAPĂ !!! Cam tot ce vine de la est, de la mama Rusia e corupt, e dictatorial, e cu chestii nașpa. Până și gazul de la ei. Că e de 3 ori mai scump ca în restul Europei.

Puteţi fi foarte fericiţi că această distrugere nu a avut încă loc în ţara voastră!

Şi ar trebui să vă mobilizaţi în toată ţara în orice coaliţie posibilă, cu oricine, inclusiv de peste graniţe, şi cu oricine din interiorul ţării care poate lupta împotriva acestui lucru. Vor să ajungă la copiii voştri! Îi vor sexualiza, iar sexualizarea copiilor va prăbuşi civilizaţia. Fiindcă va prăbuşi mai întâi familia. Aceasta este rădăcina„
Felicitari senatorilor României! Asta înseamnă un vot responsabil!

Wăleuuu …. Măi, ia-mă încet … Futu-i!!! Sexualizarea va duce la prăbușirea civilizației? Mă, tu vorbești pe bune? Dară oare tu cum paștele mă-tii crezi că ai ajuns să exiști? Cum paștele lu cristi ai tu impresia că s-a perpetuat spcia umană până acum? Prin na         ștere din fecioare? Țapă, că aia numa la creștini mai e. Că o fost destul de prost un tâmplar de 80 de ani să pună botul la povestea unei puștoaice de 15 ani, Maria, că o lăsat-o însărcinată duhul sfânt. La noi, la oamenii normali, sexul perpetuează specia. Perpetuarea speciei înseamnă perpetuarea civilizației, așa plină de cretini ca tine, cum e ea. Dar există!

Si sper ca toate ONG-urile Soros, care lupta pentru infectarea tinerilor cu sexo-marxism, sa fie scoase la un moment dat in afara legii! Un corp sănătos trebuie aparat de spirocheții ideologici, care vor sa ne destructureze Familia si Statul. Lobby-ul sorosist, anticrestin si antinational, împinge legi in Parlament, profitand de foamea sau imbecilitatea unor retardati politici si cu sprijinul unei prese pline de ofiteri acoperiti, atei și feministe.

Acest fenomen trebuie oprit cât încă se mai poate!

Dap. Toți e nașpa, așa-i? Numai că avem o problemă. Una mare. NU poți interzice dreptul la liberă asociere așa cum ai tu marea pohtă. Așa să știi. Așa că singurul lucru pe care îl mai putem scoate în afara legii sunt coaiele dumitale. Că ai deja 9 plozi, care înseamnă 9 cre(ș)tini ca tine. Ce zici? Le predai de bunăvoie sau vin eu să ți le iau?

Aaa, și ce pula lui Terente înseamnă sexo-marxism? CĂ marxism știu ce e. E regimul ăla pe care destructurați ca tine îl regretă și amu, după 25 de ani. Dar sexo-marxism? E sex împărțit egal la toată lumea, fiecăruia după nevoi? Că în cazul ăsta pun și eu pilele în mișcare, că vreau o tăvăleală cu Jojo.

Aaa, și știrea asta am preluat-o de pe același ziar atât de drag mie, publicat de același funcționar public, Ionuț Țene, care e practic publicația tuturor patriotarzilor, fasciștilor și dezmembraților cerebral de prin zona Clujului.

Anunțuri