Homofobia jegoasă din interiorul Noua Dreaptă

Napoca News iar o dă în bară. Nu numai că cei care scriu acolo ar fi al naibii de ușor de chemat în instanță pentru discriminare, dar o mai și fac cu cea mai mare nesimțire, autorul majoritățiiarticolelor fiind funcționar la primăria Cluj Napoca și scriind în timpul programului de serviciu. Adică pe banii noștri, ai tuturor.

Asociatia Noua Dreapta îsi exprima solidaritatea fata de profesorul de religie Dorel Chirita de la Colegiul National ”Nicolae Titulescu” din Brasov, linsat mediatic pentru ca a distribuit o brosura care prezinta punctul de vedere crestin asupra deviatiei/aberatiei sexuale numite homosexualitate si a riscurilor asumate de cei care aleg sa practice aceste perversiuni scabroase.

0706061

Așa, deci nu e voie să îi faci unuia colonoscopie? Serios ? Păi explicați-mi și mie de ce, după ce vă cuplați cu ceva gagică, după o bucată, vreți musai să-i împingeți lutul la deal? Păi nu vă interzice religia să practicați sexul anal? Și ăla oral? Că și ăla e practicat de homosexuali. Și voi, cum vedeți ceva gagicuță mai arătoasă oși imaginați în genunchi, cu gura plină.

“Constatam si cu aceasta ocazie cum reactiile unor persoane publice sunt de-a dreptul ridicole de parca homosexualitatea ar fi vreo ocupatie onorabila si nu o perversiune execrabila, si observam inca o data cum aceasta asa-zisa ”comunitate gay” este sustinuta din spate (cel mai probabil) de multi politicieni romani care in campania electorala sunt ”mandri ca sunt romani” si fac turul manastirilor iar cand devin demnitari, voteaza dupa cum le dicteaza.. lobby-ul homosexual! Doua exemple concrete:

De fapt votează cum le dictează bunul simț. Iar bunul simț, ăla care vă lipsește vouă total, spune că nu trebuie să te intereseze ce face X și Y în dormitor, cu ce se satisface sau de câte ori. Politicienii ăia care se declară mândri de a fi români și fac turul mănăstirilor nu vă prostesc numai pe voi. Îi prostesc și pe ăia care speră că lucrurile se vor rezolva.

Cât despre lobby-ul homosexual … chiar mă doare creierul încercând să îmi dau seama ce vă frământă atât de tare când vine vorba de curul altuia. Frațior, și dacă s-ar deda la cele mai scârboase perversiuni, cum sunt alea descrise în broșura popii ăluia cretin, tot nu ar trebui să te doară mintea, că o fac între ei ș nu au nici o treabă cu tine.

– 22 de europarlamentari trimisi de majoritatea crestina in Parlamentul European sa ne reprezinte interesele si valorile (9 de la PSD, 5 de la PNL, 3 independenti, 2 de la UNPR, 2 de la PC si unul de la PMP) au votat in bloc ”Raportul Panzeri”, un raport anti-crestin care incurajeaza statele membre sa recunoasca ”casatoriile” si ”uniunile” dintre homosexuali ca un drept al omului.

Pentru că e un drept al omului, măi găgăuță. E un drept fundamental al omului asupra corpului lui și asupra sentimentelor lor.Ai tu impresia că o lesbiană o să te iubească doar pentru că îi spui tu că legea îi intrezice să și-o pună cu o fataă? Greșești, stimate tovarăș! Și parlamentarii ăia au făcut ce trebuia, în încercarea de a duce România mai aproape de lumea civilizată, tolerantă, și să nu rămânem o țară bananieră, cu lapidarea ca metodă de execuție.

– 7 deputati din Comisia pentru munca si protectie sociala din Camera Deputatilor au avizat favorabil in data de 21 aprilie proiectul de lege al deputatului Remus Cernea, privind parteneriatul civil intre doua persoane.. indiferent de sex! Daca deputatii vor vota acest proiect de lege, homosexualii aflati in astfel de ”parteneriate civile” vor avea practic aceleasi drepturi in fata legii ca si o familie normala.

Pentru că așa e și normal, netotule.Că și dacă nu le dai tu voie, homosexualii tot împreună vor locui. Și tot împreună vor acumula bunuri, vor produce. Prin urmare e dreptul lor să se bucure împreună de aceleași drepturi pe care le ai și tu: asigurare medicală, succesiune, etc.

Și ține minte, fie că vrei, fie că nu, homosexualitatea există, așa că nu faci decât să scoți capul din nisipul în care te-a băgat biserica mamă și să te confrunți diplomatic cu problema.

Si vazand cum asociatiile pederastilor si ateilor (aceleasi care au incercat fara succes sa scoata icoanele din scoli iar de curand.. chiar si religia!) l-au linsat mediatic pe profesorul de religie Dorel Chirita, constatam ura si intoleranta acestor ”minoritari” fata de majoritatea crestina din Romania.

Da … Și aș putea oare să întreb și eu ceva: De unde pula mea atâta tupeu? Intoleranța ateilor? Păi, măi avorton împuțit, ceea ce a făcut el se numește cum? Iubire, dragoste frățească, îndemn la toleranță? Într-o lume normală unul din părinții ăia ar putea lejer să îl cheme în instanță pentru instigare la discriminare pe baza orientării sexuale și pentru omor.

Au încercat să scoată religia din școli? Au scos-o. Pentru ca nu mai e obligatorie. Iar efectele se vor vedea abia în câțiva ani, când elevii vor începe, lejer, să vă dea cu tifla.

Si le aducem aminte ca democratia inseamna VOINTA MAJORITATII si nu dictatura minoritatii, intrebandu-ne retoric daca miile de tineri care s-au jertfit in Decembrie 89 au facut-o pentru a inlocui comunismul cu alta forma de dictatura, cea a minoritatilor” se arată într-un comunicat emis de Noua Dreaptă.

tudor-ionescu-1-dec

Democrația nu înseamnă DICTATURA MAJORITĂȚII. Poate ar trebui să mai citești ceva despre politica modernă. Democrația de azi înseamnă colaborarea dintre majoritate și minoritate. Democrația de azi înseamnă liberate de acțiune și drepturi depline asupra corpului meu. Prin urmare voința unei majorități idioate nu îmi poate lua asta.

În acest context dramatic pentru românii creștini, “Noua Dreaptă invită bucurestenii la a X-a editie a ”Marsului pentru Normalitate”, pentru a da voce majoritatii tacute si pentru a demasca actiunile lobby-ului homosexual conjugate cu actiunile anti-nationale si anti-crestine ale clasei politice romanesti.

Iar porcăria aia de marș în care veniți să vă bălăcăriți cu cei care nu se fut în aceleași poziții ca și voi?Păi măi fraților, oare nu aveți voi o ocupație mai relevantă pentru societate? Cum ar fi un loc de muncă în care să și produceți? Că văd că nu mai puteți de grija curului fiecărui gay din țara asta. Poate că ar fi mai bine să plecați de la mama de acasă, să vă luați voi o slujbă și o gagică, să nu mai stați pe labă, și poat că aunci nu o să vă mai frece grija de fundul sau gura nimănui.

Anunțuri