Ateii s-au adunat în Enigma pentru consfătuire.

La început de an s-au întâlnit ateii din Cluj Napoca. Una din cele mai fructuoase întâlniri la care am participat, în care s-a hotărât ce și cum vom face în așa fel încât să discredităm cât mai puternic biserica ortodoxă, pentru a slăbi încrederea populației în ceea ce e parte a societății care reprezintă identitatea culturală a națiunii române.

Goat-pentagram

Întâlnirea a avut loc într-o locație selectă, în care s-a ascultat muzică păgână și în care nu a existat riscul de a ne trezi că ni se pune în difuzoare vreun acord creștin, care să ne tulbure spiritele. Localul se numește Enigma, un nume extrem de potrivit pentru întâlnirile ateilor, și are pe pereți și pe tavan numai cărți, semn că susține cunoașterea păgână, cea aflată în afara Bibliei.

Ca să ni se facă o mare onoare, printre noi a fost și copilul lui Lucifer, viitorul conducător al lumii și cel ce va fonda regatul de 1000 de ani în care nu va exista religie sau moralitate ci numai dorința omului, fie ea materială sau trupească. Din poza de mai jos se și vede că ochii lui nu sunt asemeni celorlalți participanți, ci strălucesc animalic în timp ce privește, pe una din invențiile diavolului, un smartphone conectat la internet, o scenă în care o femeie este umilită și sodomizată de o adunare de bărbați.

IMG_0381

Întâlnirea a fost din plin stropită cu sângele virginelor special selectate pentru a fi sacrificate cu această ocazie dar și cu cel al nou-născuților care, ulterior, au și fost serviți la masă, în cadrul unui meniu extrem de elaborat.

S-au adus jertfe atât lui Lucifer, părintele minciunii, cât și lui Loki, marele farseur, iar țapii sacrificați au fost arși complet în cinstea lui Baal, apărătorul cruzimii.

S-au mai discutat, printre altele, procedee eficiente de îndoctrinare a copiilor în religia ateistă în așa fel încât, peste 15-20 de ani, să ne putem retrage liniștiți din activitatea noastră, știind că vom lăsa în urmă o generație care să continue să lovească în moralitatea creștină, care să submineze la nesfârșit învățăturile bisericii naționale.

images

Către finalul întâlnirii s-a discutat problema homosexualilor și cum putem face să propagăm această boală umilitoare și scârboasă la un număr cât mai mare de persoane pentru a reuși, la final, să destabilizăm familia tradițională a creștinilor ortodocși și să reușim să impunem căsătoria între persoane de același sex, după exemplul prietenilor noștri atei din Franța și alte state în care această cruntă grozăvie este acum considerată normală.

La final am sărbătorit cu mare fast scoaterea religiei din programa școlară obligatorie sperând ca, în viitorul cât mai apropiat, să ajungem să impunem chiar interzicerea deplină a religiei și a istoriei religiilor, pentru ca nu cumva să le dăm de gândit copiilor că ar putea exista o modalitate de pedeapsă pentru păcate, alta decât cea impusă de legea umană, și pentru a evita ca ei să afle de existența lui Dumnezeu sau a lumii de apoi.

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame

Un gând despre „Ateii s-au adunat în Enigma pentru consfătuire.

Adăugă-le pe ale tale

  1. ateu inseamna sa nu crezi in nimic ce nu poate fii dovedit, nu are nici o legatura cu ”satana” pentru ca nici in el nu poate crede un ateu, aceia se numesc satanisti… aici se creaza intentionat o confuzie intre satanisti si atei

    Apreciază

Mulțumim pentru feed-back.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: