Atacul de la Charlie Hebdo sau conspiraționiștii și tehnica militară.

dfgh1

ATENȚIE !!! ARTICOLUL DE MAI JOS CONȚINE SCENE VIOLENTE, CU POSIBIL IMPACT EMOȚIONAL. NU SE RECOMANDĂ VIZIONAREA CLIPURILOR DE CĂTRE COPII SAU PERSOANE SENSIBILE !!!

Mă … m-am cam săturat să aud tot felul de adepți ai teoriei conspirației cum demonstrează ei pe tot, pe mama lor, pe pepene roșu, că atacul petrecut la Paris, la Charlie, a fost un atac programat și înscenat de cele mai nașpa puteri, cum e Oculta Mondială sau evreii Sioniști.

Și ca să demonstreze asta folosesc ceva clip de câteva secunde în care Ahmed, polițistul mort în timpul atacului, este împușcat cu un Kalash în cap. Arătând ei cum nu curge sânge și nici nu îi zboară ăluia capul arșice pe trotuar.

Așa … cam ca în clipul de mai jos… Atențiune însă: dacă vă știți slabi de inimă … articolul ăsta nu e pentru voi. Conține scene sângerose, reale, cu execuții sumare, prin împușcare.

Băieții deștepți susțin sus și tare că ăluia Kalashu trebuia să îi facă creierii panne pe asfalt și nu s-a întâmplat așa, că doar uite ce face un glonte de AK-47 când trece printr-un pepene …

Păi … Măi deștepții pulii… Așa s-ar întâmpla dacă ar trece prin capul vostru, nu prin cel al unui om normal. Că numai la voi sună ca la pepene dacă vă ciocăne careva în el, adică a gol.

Cât despre faptul că nu i-se vede ăluia sângele țâșnind pe asfalt … măi … ăla nu e film făcut de Tarantino, măi. Sângele, chiar dacă l-o vizitat un 7,62 (pentru voi: ăla e cel mai întâlnit calibru la AK-47) o să curgă cu viteza absolut normală, dată de presiunea din artere. Adică hemoragia o să apară ceva secunde mai încolo, când, din păcate, cel care a filmat, nu mai are obiectivul pe victimă.

Asta pe lângă faptul ca rezoluția filmării e de maxim căcat, și nu poate fi analizată așa ușor. Cum pula vreți voi să vedeți petele mici de sânge de la ieșire, când voi în filmarea aia abia distingeți forma armei cu care a fost executat?

Și ca să nu mai mâncați căcat că nu știu ce vorbesc când spun că nu sar creierii la împușcare, mai jos aveți filmată o excuție a iubiților copii de la ISIS, cu pistolul și cu AK-47 … În secunda  unu își ia un glonte de AK47 în cap … vedeți voi creieri proiectați pe undeva. Mai mult, undeva pe la secunda 6 unu încasează un glonte de pistol în cap, dar sângele insistă să apară abia 2 secunde mai târziu. Gura mamii lor de iudeo-masoni, care nu știu ei să se uite la filmele lui Tarantino și să vadă cum tre să sară sânjele, să facă și ei film cum trebuie, să pară real.

Amu … știu că mulți dintre voi, ricâte dovezi vi s-ar aduce, o să credeți în continuare ce vreți. Nimic în neregulă cu asta. Dar măcar scutiți-ne pe noi ăștia care mai putem face o comparație reală, de prostiile pe care sunteți gata să le debitați. Nu de alta, dar vă faceți de mare porc (sorry musulmanule care cetești aici, nu-mi pasă) și după aia vă supărați că nu vă mai ia nimeni în serios. E cam ca în povestea aia cu băiatul de la oi care a strigat lupul. O știți și voi, nu?

Amu … marș acasă, că deja m-am săturat. Mai jos … clipul întreg, adică alea două de mai sus lipite. Strângeți tare din dantură, că îs urâte tare. Și să le spună careva că o căpățână nu face boom ca un pepene… nu de alta, dar îs prea de râsul curcilor.

Anunțuri

Mulțumim pentru feed-back.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: