Blogu` lui Leviatan

Botoșani, România, ținta unui atac cibernetic islamic. NU, nu e caterincă.

71067 - Aisha Aisha_bint_Abu_Bakr Muhammad

O grupare islamică a reușit ieri, 12.01.2015, să spargă site-ul Serviciului Județean de Medicină Legală Botoșani, într-un context extrem de delicat, având în vedere atentatele din Franța care s-au soldat cu 17 morți, anunță Romania TV.

”Salutări tuturor! Sunt vocea Palestinei! Vă rog să deschideți ochii pentru ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Umanitatea nu mai este printre noi! Este plin de cruditate și suprimare. Să omori pe cineva este un act inacceptabil și trebuie oprit!”

Exact așa s-a deschis astăzi site-ul Serviciului Județean de Medicină Legală gestul fiind revendicat de hackerii de la ”Security Crewe”, iar în partea de jos a site-ului a apărut mesajul

”Khilafah vill rise very soon!”.

61620806_31980300

care înseamnă „Succesorul lui se va ridica curând.”

Acu … înțeleg că băieții veseli de prin Palestina și alte țărișoare pline de nisip vor cu orice preț să își promoveze punctul lor de vedere. Măi … dar la Botoșani, România? Serios? Nu exista oare alt site mai vizitat în toată țara decât ăla? Fix la mama ortodoxiei v-ați gândit voi să promovați Kalipfatul?

Ce-o fi fost în capul ălora … Mahomed știe. Deși eu am oareșce bănuială că e o glumă proastă a unor românași cu ceva cunoștințe de info. Că multe oricum nu trebe, la ce securitate au siteurile alea. O glumă … mai nesărată, să mai scoată și ei Botoșaniul din anonimat. Că serios…cine se omoară cu site-ul celor de la medicină legală din Țara Paielor, acolo de unde se agață harta-n cui?

61620805_69803200

Având în vedere că site-ul este al unei instituții publice, acest incident cu siguranță nu va fi trecut cu vederea. Dar la cât de pregătiți sunt băieții noștri din Infracțiuni Cibernetice și la ce chef de muncă au … degeaba le sare în ochi. Că mai mult decât s-a făcut deja nu mai au ce. Adică să restabilească site-ul celor de la medicina legală.

SO-DUMB

Un răspuns la „Botoșani, România, ținta unui atac cibernetic islamic. NU, nu e caterincă.

Mulțumim pentru feed-back.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star