Blogu` lui Leviatan

Minune: Arsenie Boca a topit zăpada!

A început noul an. Cel puțin în conformitate cu calendarul gregorian. Folosit azi mai toată lumea așa-zis civilizată.

Și din pură plictiseală am deschis Facebook să văd ce mai apare, în news-feed, în afară de urări de bine, poze de Tony PopĂla, citate motivaționale și alte căcaturi pe care suflarea semi-manelistă a României se cuvine să le share-uiască la o vreme atât de importantă cum e Revelionul.

În primele 3 de posturi am văzut artificii, globuri, fulgi de zăpadă, vreo 3 filmulețe amuzante cu proști, din care unul cu o grasa care a dărâmat o bară de steeptease, și dintr-o dată … MINUNE :

stupid

O poză cu celebrul senil misogin, homofob, xenofob și naționalist Arsenie Boca, care cică a făcut ceva minune topind un petec de zăpadă de pe parbrizul unei mașini.10888982_399941486840508_5699833933719973373_n

Acu … nu cred că e nevoie de prea mare analiză să își dai seama că cel care a publicat poza pe pagina popii (da, există așa ceva: o pagină dedicată unui senil misogin, homofob, xenofob și extremist naționalist) și-a bătut crunt pula de naivitatea și ignoranța celor care o vizitează.

  1. Poza e încă tare, cartonată, deși se presupune că a stat sub un strat de câțiva cm de zăpadă. Practic nu a absorbit nici un gram de umezeală.
  2. E plasată ca pula. Fix în mijlocul parbrizului. Acu … nu știu cine pula conduce cu o poză pusă fix în câmpul vizual, să nu mai vezi și tu un semn de circulație, ceva.
  3. E plasată pe exterior. Și nu a zburat luată de curentul de aer provocat de viteză. Asta înseamnă ca ăla conducea cu 2 km / oră? Nu cred.
  4. Hârtia pe care e imprimată poza nu stă deloc lipită de sticlă, așa cum te-ai aștepta de la una bucată poză care a stat afară, sub zăpadă.
  5. Petecul de zăpadă pe care se presupune că l-a topit e total ne-uniform, așa cum ar trebui să fie în cazul în care un obiect mai cald decât zăpada chiar ar fi topit-o. Încercați cu ceva cană cu apă caldă sau cu orice altceva și vă veți convinge singurei.

9 snowdrops, April 9

  1. Se vad clar, în partea de sus, urmele de degete ale mâinii care a aranjat minunea.

Așa că … un pic mai multă atenție la minuni, dragi creștini prostuți, că vă duc băjeții deștepți de nas de nu vă vedeți.

Și mai distrați-vă și voi. Mai lăsați pelerinajele prin zăpadă pe la mormintele altora, că zău că sunați ciudat rău.

halloween09

im-chuck-norris-i-declare-you-stupid

5 răspunsuri la „Minune: Arsenie Boca a topit zăpada!

  1. cred ca nu pe ‘motive’ de ‘xenofobie homofobie sau misoginism’ l-au arestat bolsevicii de trei ori =detinut politic in celebrele puscarii ale anilor ’50 (si supravegheat de Secu toata viata-pana in ’89)

    Apreciază

Mulțumim pentru feed-back.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star