Gândirea ISIS: ai cont Facebook? Ești curvă. Mori

271220141848234992160_2

Rakka, Siria. O fată tânără a fost ucisă prin lapidare de un grup militant din Siria pentru că deținea un cont de Facebook.

Fatoum Al-Jassem A fost adusă în fața unui tribunal Sharia după ce a fost prinsă folosind rețeaua de socializare în Rakka, Siria. Tribunalul Sharia a declarat că folosirea unui cont de Facebook se califică ca și adulter și fata trebuie pedepsită cu moartea prin lapidare, conform unui raport publicat de agenția de știri FARS din Iran care a preluat un raport publicat în limba arabă Al-Rai Al-Youm

10433794_305423832965878_8662591201312060722_n

Domnii idioți care se cred trimișii lui Allah pe pământ au impresia că a spune salut unui om pe Facebook te trimite direct în patul lui. Demenții, nedemni urmași ai califilor din Bagdad, care, atât cât au trăit, au adunat cunoaștere de pe întregul mapamond, salvând chiar și cunoștințele popoarelor elene antice, din fericire înainte să fie distruse de dobitocii creștini, așa cum s-a întâmplat cu biblioteca din Alexandria, resping, într-o atitudine ipocrită, tot ceea ce înseamnă tehnică modernă.

Și spun că sunt ipocriți pentru că urmașii pedofili ai lui Allah și Mohamed, acei musulmani demni de cele mai aspre torturi, gata oricând la a condamna victima unui viol și a face făptașul scăpat, au ei înșiși, UN CONT DE FACEBOOK.

Untitled4

Imaginea reprezintă doar una din paginile care susțin califatul ISIS

Așa cum era de așteptat, în spatele acestui act de o rușine enormă, se află membri ai restului de Al-Qaeda rămas in Siria și Iraq, o grupare cu niște membri la fel de cretini și jegoși ca și profetul lor, Mohamed, care de mai bine de un an duce un război activ împotriva președintelui Siriei, Bashar al-Assad, și a forțelor guvernamentale din Iraq.

864170-islamic-protest-in-sydney

Dorința lor? Să impună pe teritoriul fostului Imperiu Otoman legea rușinii și a violenței, Sharia. O lege izvorâtă dintr-o carte a misoginismului, crimelor, violului, linșărilor, etc … aici adăugați voi tot ce vreți. Și nu, nu e vorba de biblia creștinilor, ci de o porcărie apărută mult mai târziu, numită Coran.

BurningKoran

muhammed-pig

Reclame

Mulțumim pentru feed-back.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: