Biserica vrea cu orice preț să încalce legea ?

patriarh

Întrunit în ședință de lucru la Reşedinţa patriarhală în zilele de 16 şi 17 decembrie 2014, sub preşedinţia Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române a luat act cu îngrijorare de decizia discriminatorie şi umilitoare pentru ora de Religie a Curţii Constituţionale a României din 12 noiembrie 2014. În acest context, respectivul Sinod a hotărât:

–   Informarea de către Centrele eparhiale a profesorilor de religie şi a părinţilor că până la adoptarea de către Parlamentul României a unei noi forme a Legii Educaţiei Naţionale (nr. 1/2011) statutul consacrat al orei de Religie rămâne nemodificat. Profesorii de religie şi părinţii trebuie să facă publice cazurile din şcoli în care se încearcă descurajarea participării elevilor la ora de Religie.

Pentru cei care nu știu ce înseamnă asta: că popii care se ocupă de predarea religiei în școli vor face toate presiunile posibile, în ședințele cu părinții, ca toți copii să fie înscriși la orele lor. Indiferent dacă elevul de 16 ani își va dori sau nu asta.

Și ce pula mea facem cu toate cazurile alea în care era descurajată renunțarea la ora de religie. Alea de ce se tot fereau să ajungă publice. Pula mea, sunteți cumva cu două perechi de coaie sși faceți publice numai lucrurile care vă convin? No … țeapă … toate or să apară în presă, inclusiv cazurile în care se vor face presiuni ca copilul să nu mai participe la ora de religie.

copii_religie

–  Încheierea de parteneriate între parohii şi şcoli pentru dezvoltarea cooperării cu scopul ajutorării elevilor din familii sărace sau cu risc de abandon şcolar şi pentru susţinerea şi îmbunătăţirea predării orei de Religie.

De ce pizda mamii voastre vă trebuie parteneriate cu școlile pentru a susține ora de religie? Vă temeți, măgarilor în sutană, că veți rămâne fără catedre pentru profesorii voștri care predau teoria nimicului și a intoleranței? Să vă ia naiba …  E musai să ajungeți să le-o sugeți directorilor ca ăia să facă tot posibilul să aveți voi ore de religie, chiar și unde nu există dorință?

priest fucking

Cât despre copii săraci și cu risc de abandon … până acum ei nu existau? Nu i-ați văzut? Sau acum, când sunt o sursă bună de PR de calitate, au devenit dintr-o dată al naibii de importanți!

    Aprobarea iniţiativei părinţilor de înfiinţare a Asociaţiei Părinţi pentru ora de Religie (APOR), cu filiale la nivel local.

E nevoie de un ONG care să ce? Să pună, și el, la rândui, presiune pe părinții care nu vor dori înregimentarea copiilor în rândurile celor ce urmează a fi îndoctrinați? Mi se pare mie sau voi, odată rămași fără legislația care să vă servească, apelați la presiunea părinților care încă nu au scos capul de sub patrafirul jegoșilor în negru?

popa maturi

–   Solicitarea de către Patriarhia Română a convocării unei întruniri extraordinare a Consiliului Consultativ al Cultelor din România pentru stabilirea unor măsuri şi acţiuni comune tuturor Cultelor în vederea susţinerii statutului actual al orei de Religie în învăţământul de Stat.

Statul actual al orei de religie în România a fost stabilit de CCR. Nu mai e nevoie de nici un consiliu consultativ. Ce mai e de stabilit? Vrei religie, semnezi hârtia. Simplu. Sau poate că e nevoie de un consiliu care să facă ce făceau idioții în odajdii în Vaslui, când au scos oamenii în stradă împotriva unei companii care le oferea locuri de muncă, doar pentru că lor li se pare că Chevron sapă la temelie GazProm, iar gazprom e din țara bisericii mama, Rusia și deci, pe cale de consecință, Chevron e Satana.

Deci niște popi care să scoată lumea la marș pentru că religie la școală și pentru că li se pare lor că discriminare. Sau pentru că … sperați ca marșurile de stradă să ducă la schimbarea constituției?

03-manifestatie-anti-cip

Și legat de tonul cu care scriu: da, sunt al dracului de pornit când văd că niște fecale cu pretenții de demnitari fac tot posibilul, pe față, să încalce legea și să își desfășoare tot cum vor ei acțiunile de îndoctrinare. M-am săturat să îi văd cum condamnă cu nerușinare tot ceea ce ei practică fără nici o problemă: homosexualitatea, prostituția, desfrâul, lenea, lăcomia.

tumblr_ndtvw3iDbU1qb18qmo1_500

Reclame

Un gând despre „Biserica vrea cu orice preț să încalce legea ?

Adăugă-le pe ale tale

  1. sunt crestin ortodox,si foarte multi din noi crestinii vrem ca ,copii nostri sa invete religie in scoli
    Voi acuzati fals sunteti mincinosi,si plini de pofte spurcate,loviti si huliti tot ce e sfant.sunteti intunecati la minte cu sufletul mort ,orbi spiritual.pacat de sufletele voastre

    Apreciază

Mulțumim pentru feed-back.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: