Blogu` lui Leviatan

În America creștinii stabilesc ce este și ce nu științific. Dacă le place …

2it0y7l

Cam așa făceam eu în seara asta când am citit știrea care urmează. Undeva pe acolo aveți și linkul către știrea originală, că ce e mai jos mai are și câteva adendumuri de pe la mine citire.

Un profesor de biologie de la Arizona State University s-a trezit atacat de public după ce a arătat, în timpul unui curs, o imagine prin care compara creaționismul cu magia. Nu că nu ar fi adevărată comparația. Dar unii se pare că s-au ofticat la culme …

Creation

Grupul conservator Capus Reform, care are ca țintă profesorii despre care crede că ar avea vederi liberale, a comunicat săptămâna trecută că profesorul Christofer Bang a expus imaginea într-o prezentare PowerPoint în timpul cursului Biologie 100.

Prezentarea PP, intitulată „Evoluționism vs. Creaționism” arăta o imagine cu evoluția, MArșul Progresului, alături de o imagine a lui Isus aruncând fulgere din degete petru a crea omul. Imaginea îl arată pe Isus spunând „Magie!”.

No … omul nu a greșit foarte tare… imaginea. Trebuia aia cu Isus mai bătrân, numit altfel și Dumnezeu, care e tot Isus, dar în altă formă, mai rablagită. Cât despre magia creaționismului … oare nu așa îl descrie Biblia? God(zill) a spus …. Și a fost. Cea mai curată formă de magie, fără oglinzi, fără fum.

tumblr_m5jvr5obYJ1rxd3q5o1_500

Un student le-a spus celor de la Campus Reform, sub protecția anonimatului, că imaginea era ofensatoare: „Mulți dintre studenții prezenți au fost deranjați de imagine, care nu a contribuit la curs, ci doar a creat tensiuni.”

Conservatorii de la ASU și-au arătat nemulțumirea față de profesor și în mediile sociale virtuale.

„Jeguri liberale  există cu siguranță în campus. Chiar dacă eu susțin imaginea din stânga, cred că este greșit și lipsit de etică ca un profesor să îi facă pe cei care au credințe diferite să se simtă rușinați.”, a scris o persoană pe pagina de Facebook a celor de la College Republicans.

No … că doar nici nu au de ce. Cred o bazaconie despre un zombi evreu, care era propriul lui tată, care s-a lăsat asasinat pentru a ierta omenirea de păcatul unei femei care a vorbit cu un șarpe și a mâncat dintr-un pom magic … Are un sens … pfuaiii.

advice-god-meme-generator-demand-adam-and-eve-follow-rule-that-requires-the-understanding-of-right-and-wrong-don-t-give-adam-and-eve-the-understanding-of-right-and-wrong-c54da8

O alta s-a plâns că ”am avut de îndurat același rahat în primul meu an la ASU și proesorul a făcut tot posibilul să îi umilească pe cei care nu erau de acord cu el.

O alta a scris că părinții fondatori erau creaționiști, pe pagina de Facebook: „ Nu contează că părinții fondatori erau extrem de religioși și cu frică de Dumnezeu. Ignorăm faptul că toți delegații la Convenția de la Philadelphia erau creaționiști și că a doua propoziție din Declarația de Independență descrie drepturile inalienabile ale omului, date nouă de Dumnezeu… În loc să ridiculizeze absurdul creștinismului, poate că prof. Bang ar trebui să citească constituția, câteva acte federale și să ia câteva cursuri de religie. Cel puțin ar trebui să citeze un verset din Geneză în următoarea lui prezentare.”

Dacă părinții ăia fondatori erau creaționiști și creaționismul e așa de verificabil științific, de ce nu a rămas în manualele de biologie? De ce au apărut teorii care au în spate dovezi științifice, tone, care au logică și mai ales, care explică lucrurile ignorând MAGIA? Păi … pare-se că nu prea au valoare acele credințe personale ale unor moșnegi de acum două secole.

atheism_funny_jesus_poster_religion_stupid_3d5472d1118af053d3ca5b4f08464d1c_h

Purtătoarea de cuvânt a ASU le-a spus celor de la Campus Reform că prezentarea PowerPoint era menită să provoace discuții despre evoluționism și creaționism.

„Imaginea la care faceți referire este pagina de titlu a prezentării și creează premise unei discuții despre extremele discursului public legat de evoluționism și creaționism.”

Cu alte cuvinte a încercat să le arate idioților de americani care e diferența dintre o teorie științifică reală, cu dovezi, cu cercetare, cu tot ce trebuie, și o teorie scornită de niște păstori de oi acum câteva milenii, pentru simplul fapt că nu înțelegeau cum a apărut lumea și cum am ajuns noi la ceea ce suntem … Partea proastă e că rămân tot mai puține goluri în știință în care să îl puteți insera acolo pe zeul ăla misogin.

CreationismKansasSBofEd

ChristianNews.net a comunicat că profilul de Facebook al profesorului, care între timp a fost dezactivat sau făcut privat, îl descria ca fiind sceptic

„În predare încerc să îmi angrenez studenții folosind exemple din mediul înconjurător pentru a conștientiza natura, ” a scris acesta pe blogul personal. „Suntem mereu expuși la exemple de pseudo-știință în media, așa că, prin expunerea defectelor din produsele „științifice” încerc să îi învăț pe elevi scepticismul și gândirea critică.”

Știrile creștine se pare că au o problemă cu orice om normal care nu acceptă bazaconiile lor. Plm .. n-aveți decât. Dar asta nu înseamnă că aveți dreptul să vă băgați nasul în materiile despre care nu aveți nici cea mai mică cunoaștere. Dacă eram după voi … acum încă muream de varicela, variolă și polio. Sau mai știu eu de ce infecție de măsea, că doar e un păcat să cercetezi și să dezvolți antibiotice, din moment ce virușii și bacteriile sunt creația zeului ăluia cretin.

what youve just said is one of the most insanel idiotic things i have ever heard

Reclame

5 răspunsuri la „În America creștinii stabilesc ce este și ce nu științific. Dacă le place …

  1. Anumite descoperiri stiintifice sint cenzurate de catre cei care cred in evolutie. Sistemul scolar din America este condus de evolutionisti, deci normal ca nu vor scrie in manuale ceva despre crestionism ca sa existe vreo sansa ca un copil sa creada si ei sa-si piarda ucenicii.

    Apreciază

  2. Adesea evoluţionistii au recurs la fraude pentru a-şi susţine teoriile.În plus teoria este infirmată de realitate.Fiinţele vii sunt prea complexe iar deosebirile dintre specii prea mari.Primele fiinţe nu puteau să apară la întâmplare din materia nevie.Lucrurile se petrec exact invers.Cât despre transformarea speciilor în alte specii,singurele argumente sunt fosilele.(depozitele fosiliere sunt de fapt dovezi ale potopului).La prima vedere pot exista asemări,dar de multe ori două specii asemănătoare şi înrudite sunt de fapt una singură:ex.vrabia de câmp şi vrabia de casă apar în atlase ca specii diferite deşi genetic sunt una şi aceeaşi specie.Alte exemple:porumbelul de stâncă (inclusiv porumbeii domestici),şi porumbelul de scorbură,guguştiucul şi turturica râzătoare,lupul şi câinele,pisica domestică şi pisica sălbatică,etc.în rest nu există compatibilităţi ex.păsările şi reptilele,mamiferele şi reptilele,omul şi maimuţa.Cei mai mari sceptici în privinţa lui YETI,sunt evoluţionistii deoarece descoperirea unei astfel de creaturi ar infirma definitiv teoria evoluţiei omului din maimuţă.Evoluţionistii nazisti,adepţi ai darwinismului social,au încercat să forţeze lucrurile,omorând milioane de oameni consideraţi inferiori şi deci inapţi să trăiască.În prezent evoluţionistii fac acelaşi lucru promovând avortul şi eutanasia,fără nici un respect pentru viaţă.

    Apreciază

Mulțumim pentru feed-back.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star