Cu 16 ani în urmă un medic publică un studiu despre vaccinuri și autism. Și ne-a îmbolnăvit pe toți

cartoon

A fost o dată ca niciodată un om de știința pe care îl chema Dr. Andrew Wakefield și care a publicat în jurnalul medical The Lancet cum a descoperit el o legătură ascunsă între autism și vaccinuri.

După ani de controversă și după ce a făcut mulți părinți să nu mai aibă încredere în vaccinuri, odată cu strângerea a $674,000 de la avocații care vor câștiga bani dând în judecată fabricanții de vaccinuri, s-a descoperit că omul a inventat toată tărășenia. The Lancet și-a cerut scuze iar investigațiile care au urmat au concluzionat că domnul a falsificat tot studiul.

În anii care au urmat s-au cheltuit milioane pentru studii care să ateste sau să infirme o legătură între vaccinuri și autism. Și  mai jos vedeți care sunt rezultatele.

Îmi pare foarte rău că nu am mai stat să traduc întreaga imagine, dar știu că majoritatea dintre voi vorbesc engleza, măcar la nivel de super-începător. Pentru cei care încă mai credeți în știință, aici găsiți articolul original. Share, la ăsta sau la original.

vaccines-and-autism-89a95934a2e5e6433d229e2f44ee4b8f

Reclame

Un gând despre „Cu 16 ani în urmă un medic publică un studiu despre vaccinuri și autism. Și ne-a îmbolnăvit pe toți

Adăugă-le pe ale tale

  1. Doctorul nu a falsificat nici un studiu.Există multe studii care arată efectele secundare grave ale vaccinurilor.Multe din aceste efecte sunt trecute cu vederea.Iar ce care au curaj să vorbească sunt marginalizaţi,sau îşi pierd dreptul de a practica medicina.În Italia un tribunal a dat dreptate unei familii care a reclamat că copilul lor s-a îmbolnăvit de autism în urma unui vaccin.Recent la noi în ţară au fost niste scandaluri în urma unor vaccinări.De multe ori se vacciează copiii fără să se ceară acordul părinţilor,iar atunci când se cere acordul nu li se explică părinţilor efectele secundare şi nici că pot să refuze vaccinarea.Atât timp cât am respectat caledarul vaccinărilor copilul meu avea unele probleme de sănătate.Din clasa întâi nu i-am mai făcut nici un vaccin iar problemele de sănătate au încetat.Pentru a nu avea surprize am anunţat atât diriginta cât şi medicii de la cabinetul şcolar să nu i se facă vaccin,chiar şi în situaţii de urgenţă.

    Apreciază

Mulțumim pentru feed-back.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: