Blogu` lui Leviatan

Institutia bisericii vrea transplante. Popii din ea NU

Card

Dacă ați crezut că numai cei de la Petru Vodă sunt atât de încuiați încât refuză să recunoască beneficiile unei proceduri salvatoare de vieți cum e cea a transplantului de organe și a centralizării tuturor datelor medicale într-un sistem electronic accesabil cu un singur card v-ați înșelat. Mai există specimene de genul ăla și la alte mănăstiri. Un exemplu e Mănăstirea Adormirea Maicii Domnului, din București. Unde, în luna octombrie, Flavian Ilfoveanul a ținut o predică despre cât de greșite sunt cardurile de sănătate și cât de nașpa e transplantul, din punctul lui de vedere.

O redăm mai jos, cu comentariile de rigoare, așa cum v-am învățat. Cu urarea noastră către dumnealui: Să dea Domnul să ai nevoie cât mai curând de un transplant !!

Nu ma rusinez, nici temere nu am, nu mi-a venit si nici nu as vrea sa-mi vina, EU NU VOI LUA si sa motivez de ce: este un punct acolo, donarea de organe si mi-am pus intrebarea de ce? Omul nu este piesa de schimb, viata nu mi-ai dat-o tu acel care ai scris sau propovaduiesti aceste lucruri. Viata este a mea si nu este a ta. Este in custodie data mie de Dumnezeu si de vreme ce este pacat de moarte de ati lua viata ta, de-a te sinucide si mantuire nu mai ai, fara numai ca nu poti sa intri peste Dumnezeu. Au inceput si vor incepe de acum fel de fel de emisiuni lacrimogene, o sa tremurati de atata binete cata fac oamenii prin transplant de organe. NU UITATI, trebuie sa fie omorat acela, ca atunci sunt cele mai bune organe de luat din cate am inteles ca sa le duca altuia. Cate un muribund care intradevar e intr-o functie vegetativa, nu mai ai ce sa-i faci, ori ca a cazut el, ori ca este indus de catre cei in custodia caruia a fost dat. Sunt organele lui si nu cred ca este tocmai bine.

Tovarașe drag, fost mare lucrator al vechiului sistem, nu prea ține de tine ce face fiecare cu organul lui, atât în dormitor cât și pe patul de spital. Că și se pare ție că nu e bine … e absolut irelevant, atâta vreme cât îți ții părerea pentru tine.

Corect, omul nu e piesă de schimb. OMUL. Organul omului însă, contrar celor crezute de tine, e. Se face de mult prea multă vreme în lumea civilizată și se va face și de acum încolo, cu sau fără voia domniei tale, pentru a salva vieți nenumărate. Cât despre părerea dumitale  legată de faptul că acela trebuie omorât … țeapă. Donatorul este deja mort, iar menținerea lui în stare vegetaivă ar costa sistemul de asigurări mult prea mult. De asta există o lege care permite medicilor să îl decupleze de la aparate atunci când e clar că nu mai are nici o șansă. Așa că te alegi cu un cadavru bun de … îngropat. Un ciubuc pentru tagma voastră, un deșeu pentru noi.

Dragi credinciosi, niciodata in istorie nu s-a dezvoltat o industrie mai mare, ascunsa, mizerabila ca donarea de organe.Sa admitem cum cade un tanar in cine stie ce si mai ales acum secera internetul la minte. Victime pe tot mapamondul, victimele internetului, atac la minte, devin legume, devin niste oameni care sunt numai vegetativi. Nu mai ai ce sa-i faci, ia distrus tot bioritmul din el ca nu stie sa-l foloseasca. Si atunci imediat, iata marfa de organe. Tu te duci ca parinte si il predai.

Așa-i, devin niște legume care nu mai pun botul la toate balivernele voastre. Accesul la informație nu face decât să distrugă frumoasa voastră turmă de căprioare inocente, care vor fi gata oricând să își salveze semenii donând un organ, lipsindu-vă pe voi de încă un cadavru de îngropat. Poate ca asta e și problema voastră: un donator de organe vă lasă, dintr-o semnătură, fără alte cinci, șase, potențiale cadavre de înmormântat, adică fără tot atâtea ciubucuri, care să vă ajute la plata ratelor mașinii sau vilei.

Industria dezvoltată de voi e mult mai mare, mult mai profitabilă, mult mai sustenabilă, economic vorbind, decât aceea a transplantului de organe. Dar orice amenință să scadă veniturile ei este din start considerat malefic. Că doar aduce atingere sfintei biserici și veniturilor ei.

FITI FOARTE ATENTI. Am gasit in ziar un lucru care este tare dubios. O fi adevarat sau nu, ca mai mint si reporterii. Romania este a treia tara, ganditi-va din lume, care are inregimentat tot omul, sau poate urmeaza sa fie, electronic din punct de vedere medical.Cine credeti ca sunt acele veleitati de tari inaintea Romaniei: Lituania si Singapore care e poate cat un judet. Romania a treia tara din lume, oare de aici nu deducem ca suntem un PASALAC. Oare nu deducem ca suntem un laborator, nu deducem ca suntem un poligon de incercare.

Tovarășe conducător, cu mare regret îți spun următoarele: mănânci căcat. Și pentru a-ți dovedi asta o să fac o listă cu toate statele care au până acum sistemul actelor electronice implementat: Pakistan (wow), Belgia, Bulgaria (ca să vezi, ortodocșii), Estonia, Germania (normal), Guatemala (no…), Italia ( ai dracu papistași), Mexic, Olanda, Israel (doar ei sunt cei care vor să conducă lumea, prin Sioniști), Spania, Norvegia, Suedia, Mauritania și Portugalia.

Eeee, cum e? Mai suntem doar trei țări? Părerea mea e că voi ne vreți pașalâc  al Bisericii Ruse, mama voastră (de idioți) de la răsărit.

Departe de mine de a gandi altfel decat sa va pun in tema. Viata nu este a noastra, este data in custodie. In momentul in care vor veni lucrurile care vor fi transante: donarea de organe si eutanasia; atunci tu nu mai esti stapan pe tine. S-a dus un roman, care probabil lucra in Tel-Aviv, a facut o batatura in talpa si s-a dus intr-un spital acolo, si nu este gluma este adevarat, sa dus sa se opereze. L-au operat dar s-a trezit fara tendoanele degetelor de la picioare. Foarte buna operatia, ca sunt in voga acum prelevarea de tendoane, ochi si toate celelalte.

Iar vorbește gura fără tine. Eutanasia nu se practică decât pe areale foarte restrânse. Și numai la bolnavii terminali, care nu mai pot îndura durerea. Se face, de multe ori, la cerere. Iar cei care nu găsesc  înțelegere  în statul în care își duc boala au o altă alternativă: se numește auto-tanasie, sau sinucidere asistată, în câteva state din UE.

Iar despre tâmpenia cu Tel Aviv, tu și Vasile Novikov, alt popă dement, sunteți singurii care o menționați. Nu apare nicăieri. Să înțeleg oare că tu ai acces la informații la care noi, muritorii de rând, nu avem? M-aș îndoi de așa ceva. Așa că mai ușor cu basmele de speriat copii. Și fă-ți temele mai cu sârg data viitoare.

Sa fiti foarte atenti. Te duci cu o boala care cine stie se poate trata cu un ceai si iesi de acolo cu picioarele inainte cusut la burta si doar carcasa.Fiti foarte atenti, mai mincinos ca diavolul nu este nimeni, el nu se arata niciodata in identitatea sa. Iti vine in chip de inger, iti vine in fel de fel de chipuri, cuceritor, pana musti din momeala. Pescarul pe malul apei nu face zgomot. Dupa ce a muscat din momeala, degeaba il mai blesteama pestele, este in mana lui.

Tu ce dracu mai cauți la spital când te îmbolnăvești, dacă tot îi dai inainte cu tâmpenia ca spitalele omoară, că așa li se ordonă? De ce nu i te rogi șefului tău direct să te vindece de ceva cancer, sau ceva infact, și să trăiești mulți ani fericit (nu ți-ar mai muri mulți înainte).

Ce mai caută oare cei din tagma preoțească la spitale, când Dumnezeul ăla vă vindecă și vă apără de cursele pe care vi le întinde Satan?

Au oare dacă ai avea tu nevoie de un organ ai reacționa altfel? Tare cred că nu ar mai conta cine ești și ce ai spus până acum. Și nici dacă ai mai respecta indicațiile date de îndobitociții de la Mănăstirea Petru Vodă legate de cum trebuie făcut transplantul de organe:

Creştinii nu au dreptul să doneze sânge sau organe decât numai în următoarele condiţii:

Atât donatorul, cât şi primitorul să fie creştini ortodocşi

Donatorul să nu moară prin donare

Primitorul să fie în reală nevoie de transplant, altminteri fiindu-i pusă în pericol viaţa

Transplantul nu se poate face fără acceptul duhovnicului donatorului şi al duhovnicului primitorului, fiindcă numai preoţii, iar nu mirenii, sunt administratorii Trupului şi Sângelui lui Hristos

Este antihristic a face comerţ cu trupul dăruit de Dumnezeu.

Mai jos vă pun fișierul audio, originalul predicii.

tumblr_n4s62ghkeR1tq4of6o1_500

9 răspunsuri la „Institutia bisericii vrea transplante. Popii din ea NU

 1. este un punct de vedere al uni monah, dar care nu scuza limbajul marlanesc al unuia care vb in numele a 0.5%-1% ‘atei…calugarii oricum nu isi ‘fac’ transplanturi nici implanturi de silicoane..din partea mea poti sa-ti ‘transplantezi’ toate organele (inclusiv alea genitale) sau sa devii o vita cipata si in buci (cyborg) dar lasa-mi libertatea de a alege. ca s-o citez pe lorena lupu ‘hai sa cautam oameni cu care sa evoluam intr-un mod armonios’..
  ps
  am beut ceva inainte s o citez pe lupoaica altfel nu cutezam…

  Apreciază

 2. Există diferenţă între moartea fizică,care se constată şi moartea cerebrală care se declară.O persoană în moarte cerebrală este vie,iar recoltarea organelor de la o astfel de persoană este crimă.

  Apreciază

 3. Din punctul tău de vedere. Din cel al medicilor, mult mai obiectivi și mai educați ca tine, menținerea unei persoane aflată în moarte cerebrală la aparate de susținere a vieții este o pierdere de timp/bani/resurse. Iar la final persoana oricum va deceda, când organele îi vor ceda, rând pe rând, ele ne mai putând fi folosite la un transplant. Deci pierdem vieți în plus pe lângă aia.

  Apreciază

 4. Din punctul tău de vedere un medic este bun numai dacă este îndoctrinat adică pro-transplant,pro-card,pro-avort şi anti-viaţă.Şi mai ales ateu şi anticreştin

  Apreciază

 5. Creştinul işi urmează duhovnicul,iar preotul pe episcop,numai în dreapta credinţă ,nu şi în erezie.Faptul că unii ierarhi sunt favorabili transplanturilor,sau că sinodul este favorabil,nu înseamnă că trebuie să-urmăm.Canoanele interzic întreruperea vieţii.Canoanele sunt deasupra oricărei hotărâri de sinod.Atât hotărârile de sinod,cât şi gramatele episcopale,sau scrisorile patriarhale nu pot să încalce canoanele stabilite la sinoadele ecumenice.

  Apreciază

Mulțumim pentru feed-back.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star