Scrisori … când nu ai chef de vot, scrii epistole

c12bd32cfe7ad6e2c5d683c5ee08c54e

În ultima vreme văd tot mai multe articole scrise de niște unii către diferite specimene din politica dâmbovițeană. Scrisorele către moș crăciun, către marele administrator al drumurilor naționale ș.a.m.d. .

Întrebarea mea, legitimă, zic eu, e de ce dracu se mai obosesc unii să le tot scrie ălora? Oare când ați fost la vot și v-ați bătut pula de puterea voastră, considerând că nu aveți ce alege și v-ați anulat votul, nu v-ați gândit că lăsați pensionarii pulii să decidă în locul vostru? Că numărul de participanți oricum nu conta, dar 100.000 de voturi anulate pentru că nu ai cu cine vota, în loc să alegi răul mai mic, dintre cele două prezente în ultimul tur, acele 100.000 de voturi au însemnat alegerea unui marinar alcoolic în 2004 și vor însemna victoria unui ortodox în 2014.

Pentru că voi, îngâmfații, care vă credeți mai buni, nu sunteți în stare să decideți cui dați votul și lăsați o națiune pe mâna unor pensionari care vor vota după cum le va dicta popa sau culoarea găleții care le va scoate apa din case la următoare inundație. Și uite așa am ajuns de râsul curcilor.

De ce, în loc să scrieți scrisori, nu vă prezentați la vot, să alegeți, așa cum ar trebui să și faceți, în loc să vă anulați votul? Ca peste 20 de ani să nu mai trebuiască să scrieți altor politicieni. Pentru că există mari șanse ca atunci să nu mai știți nici să scrieți cum trebuie, dacă educația națională își menține ritmul alarmant al decăderii, cel de azi.

De ce, în loc să faceți proteste pe facebook, nu ieșiți în stradă, așa cum fac și alte națiuni? Să le arătați că ceea ce fac e numai un mare căcat și că nu știu să își conducă țara. De ce nu mai puteți face acele proteste cu zeci de mii de participanți, care să sublinieze rahatul în care se târăște țara? Sau credeți că un eveniment organizat pe Facebook o să vă asigure succesul? No … țeapă!!!

Mergeți dracului la vot. Alegeți, din două rele, pe cel mai puțin rău. Că data viitoare contracandidatul va fi mai bun ca el. Și tot așa, până vom avea și noi o țară normală. Picătură cu picătură. Că altfel o să ajungă să ne conducă BOR și pensionarii !!!

pensionar vot

Anunțuri

Mulțumim pentru feed-back.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: