Dumnezeu încă ordonă crime sângeroase

mama

Și iar sărim granițele României. Dar de data asta nu vorbim despre alții. Ci tot despre ai noștri, plecați la mama dracului la muncă. Ne fac ăștia o reclamă, mai ceva ca frunza de 800.000 de euro a lui Udrea. Că doar stăm al naibii de bine la capitolul imagine în Italia.

Munca e dăunătoare sănătății mintale, parese, în Italia, mai ales asociată cu religia. Glumesc. Religia a stat la baza unei tragedii într-o familie românească acolo. Toată tărășenia se întâmplă în Torino unde Alexandru Ferencz, român de 29 de ani, și-a înjunghiat mortal mama Maria, operatoare socio-sanitară de 51 de ani. Nu o dată. De vreo 20 de ori, în piept și în față.

Familia făcea parte din una dintre cele mai nocive grupări religioase din lume, Martorii Lui Iehova, iar tinerelul devenise de ceva vreme obsedat de Satana și de biblie, pe lângă problema mai veche cu alcoolismul și una mai recentă cu drogurile. Asta în condițiile în care, în cadrul sectei, este total interzisă consumarea de substanțe care îți afectează funcțiile creierului cum ar fi alcoolul, iarba sau alte prafuri, mai grele.

Crima a fost comisă cu câteva ore înainte de momentul în care s-a dat alarma. Vecinii au auzit femeia urlând în jurul 8 dimineața şi există astfel suspiciunea că Alexandru a vegheat apoi corpul femeii timp de trei ore.

Alarma s-a dat pe 15 iulie puțin înainte de ora 11, când Sergiu a telefonat la 118 şi a oprit o mașină a carabinierilor de la unitatea San Salvario care trecea întâmplător pe via Belfiore. Tânărul a devenit suspicios când a încercat să telefoneze mamei şi nu a primit răspuns.

În trecut au existat alte episoade de agresiuni din partea fratelui şi astfel Sergiu s-a dus imediat la faţa locului, însă când a ajuns la ultimul etal al blocului de la nr.19 s-a trezit în faţa unei scene de film de groază: mama era la pământ la intrare, într-un lac de sânge, întinsă şi cu braţele deschise, ca şi cum ar fi fost crucificată.

Alături de ea era Alexandru, cu hainele murdare de sângele mamei şi cu un briceag în mână. Sergiu a înţeles că fratele său era scăpat de sub control – „Îmi era teamă că mă va ucide şi pe mine”, a explicat apoi – şi astfel a fugit imediat în stradă pentru a cere ajutor.

Tânărul de 25 de ani a oprit o patrulă a carabinierilor care imediat au urcat scările şi, cu pistoalele în mâini, au descins în apartament, reuşind să-l dezarmeze pe Alexandru şi să-l blocheze. Tânărul a fost dus apoi repede la cazarmă, în faţa unui număr mare de vecini şi trecători care l-au auzit urlând, printre alte lucruri, „Ucideţi-mă”, „Mi-a comandat Dumnezeu acest lucru” şi alte fraze ilogice despre Satana.

Acu … mă îndoiesc serios că omul, în trei ore, nu a avut timp să se gândească că ,dacă o face pe nebunul, scapă fără executare de pușcărie. Cel mult cu o internare de lungă durată acolo unde e locul multora din fanaticii religioși, la balamuc.

tumblr_lmndfgv8n11qk7bg5o1_500

Anunțuri

2 gânduri despre „Dumnezeu încă ordonă crime sângeroase

Adăugă-le pe ale tale

Mulțumim pentru feed-back.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: