Ateii radicali omoară 29 de credincioși

radicalathiestbombing

Un grup de atei radicali și-au asumat un atentat cu bombă în Irak.

În această dimineață liniștea normală din orașul Al-Lamkan a fost spulberată de o puternică explozie într-un magazin aglomerat de fructe, explozie care a cauzat 29 de morți și a rănit peste 50.

Într-un video încărcat pe Youtube grupul, cunoscut ca Brigăzile Martir ale lui Charles Darwin, au afirmat că membrii ei au fost responsabili pentru carnagiu și au amenințat cu alte violențe împotriva creștinilor, musulmanilor, hindusilor, evreilor, budiștilor și altor religii.

„Soldații noștri au vărsat sângele religioșilor, ” afirmă liderul grupului, Dr. Richard Harris, în videoclip, „Acești porci împuțiți resping principiul falsificabilității expus de profetul Karl Popper, glorie numelui lui. Trebuie exterminați.

BMCD au început ca un grup de doctoranzi în fizică, la Universitatea Cambridge, la sfârsitul anilor ”90. A evoluat extrem de rapid într-o grupare teroristă ateistă, având ca scop eradicarea tuturor religiilor din lume.

În 2004 au bombardat Catedrala Sfântul Pavel din Londra și au distrus Basilica Sfântul Petru din Roma, în anul următor. Un complot ulterior de a zbura cu un B737 în Catedrala Notre Dame din Paris a fost dejucat de serviciile de inteligență franceze.

Nu de mult, folosindu-se de lipsa de securitate din Siria și Irak, au stabilit o bază de operațiuni, unde, folosindu-se de experiența lor în chimie, au început să producă methampfetamine și alte droguri, pentru a-și finanța operațiunile.

Unii analiști în probleme de securitate cred că grupul ar putea deține arme chimice, biologice sau chiar nucleare, având în vedere abilitățile tehnice ale unor dintre membrii ei.

Forțele convenționale sunt, de asemenea, impresionante. Aproape 5.000 de necredincioși din lumea vestică au venit in Irak pentru a lupta alături de BMCD, a căror țel principal este stabilirea unui imperiu ateist din Anglia și până în Australia

Unul dintre cele mai importante centre istorice ale grupării este Bagdad, care a fost centru al științelor și învățăturii din secolul al VIII-lea și până în secolul al XIII-lea.

„Odată ce Bagdadul va fi în mâinile noastre vom avea resursele necesare să împrăștiem mesajul nostru în lume” afirmă Harris. „Străzile din Londra, New York, Sydney, Cairo și Mumbai vor fi inundate cu sângele necredincioșilor.

Țeapa aici

leo-gif

Anunțuri