Datarea cu izotopi radioactivi

 

flat_earthAm tot auzit pe la diverse specimene că datarea cu carbon e incorectă, că pământul e mult mai nou, că nu știu ce analize făcute cu carbon radioactiv pe o focă vie au arătat că aia ar avea 50.000 de ani. Pentru toți pămpălăii care cred ca dacă au auzit de izotopul de carbon radioactiv, au aflat tot ce se putea despre datare, următoarele pagini sunt un „Must Read”.

Paginile se găsesc simplu, în meniul blogului, sus în stânga. Sunt relativ ușor de folosit, ținând cont că fac drop-down când te duci cu mouse-ul pe el, și sunt inspirate de aici.

Pagina inițială este doar un scurt istoric, care se va despărți în metode și izotopi radioactivi folosiși frecvent în datare.

În secțiunea Cum Funcționează se vor mai găsi două alte mici secțiuni: Vârsta Pământului și Critici Creaționiste, pe care ar trebui să le folosim mai des când avem de-a face cu specimene cărora li se pare că Terra e de ieri…  pentru că așa a vrut un bărbos misogin și răzbunător.

Mai departe vă dau o temă de casă. În clipul următor e un nene care se mare savant și care face afirmația aia de mai sus. Explicații voi unde și cum greșește.

Datarea cu Carbon | Evolutionism – Stiinta sau Credinta

Reclame

Un gând despre „Datarea cu izotopi radioactivi

Adăugă-le pe ale tale

Mulțumim pentru feed-back.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: