În Apuseni morții mănâncă. Cu Adrian Iovan & Comp.

Tot hălăduind pe site-uri de prin Moldova am ratat cred, cea mai importantă știre din Ardeal … legată de un accident petrecut cu ceva vreme în urmă, la granița județului Cluj, în niște munți nu foarte umblați.

Cu toții ne aducem aminte de accidentul în care au murit Adrian Iovan, celebrul pilot, și mai puțin celebra Aura Ion, studentă la medicină. Și unii dintre noi, care au urmărit evoluția știrilor legate de caz, ne mai amintim și cauzele morții (daah, au căzut cu avionu`) și câte acuzații au fost lansate ulterior, fie la adresa autorităților, de altfel incompetente, fie la adresa lor. Și mai ales câte teorii ale conspirației …

A I A I

Sâmbătă moții din zonă au ținut să le facă parastas ….

Un parastas de pomenire a victimelor accidentului aviatic produs, în 20 ianuarie, în Munții Apuseni, a avut loc sâmbătă, la împlinirea a șase luni de la tragedie, în locul în care a căzut aeronava, pe Vârful Petreasa, la peste 1.400 de metri altitudine, slujbă la care au fost prezenți apropiați ai pilotului Adrian Iovan și în jur de o sută de localnici din Horea.

Slujba religioasă a fost oficiată de arhiepiscopul ortodox de Alba Iulia, ÎPS Irineu, împreună cu un sobor de preoți., scrie Mediafax.

Și aci încep nelămuririle mele …

  1. Ce dracu caută arhiepiscopul de Alba acolo? Omul care a fost implicat în destule gălăgii în sânul propriei biserici, după ce a fost numit arhiepiscop. Oare numele de Iovan atrage așa de tare și aduce atât de multă notorietate? Și oare mai are arhiepiscopul Albei nevoie de așa ceva?
  2. De ce a anunțat madam Romanița presa? Nu mai are apariții în tabloide și a ajuns să se folosească de numele fostului soț? Dacă ăla mai are familie, îi sfătuiesc călduros să o trimită dracului, pentru că e josnic să obții publicitate pe spatele unui mort.
  3. Cu ce le mai servește morților o slujbă fonfăită pe nas și o masă dată moca țărănimii? Li se transmite automat aroma, textura, ceva… orice? Sau toată treaba asta e doar publicitate? Pentru că mie așa mi se pare: publicitate la diferite nivele, de la aia de cartier: ”Ce praznic i-a trântit țața Leana lui Ion …!!! ” până la publicitate la nivel mare, fie el de urbe, fie național. Exemplu de față e destul.

Despre cauzele accidentului … nu mai are rost. Au vorbit altii … O rablă bună de casat, trimisă în condiții de căcat.

Plane_crash_gif

Reclame

Mulțumim pentru feed-back.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: