Islamul porno

Islamul, religie a păcii și a iubirii, a toleranței și a curățeniei vieții personale. Așa e definită de mai toți membrii ei.

Dar oare asa sa fie? Ceva îmi spune de mult ca nu e chiar ceea ce pare. Așa că m-am apucat de făcut ceva căutări. Priviti urmatoarea imagine:

Animal sex

Reprezinta rezultatele unei statistici privind cautarea in Google a sintagmei „animal sex”. Pakistanul, una din tarile cu cele mai mari pretentii cand vine vorba de Islam si de jignirile aduse acestuia, ocupa locul 1.

Urmatoarea imagine e aceeasi statistica, axata pe orasele pakistaneze.

Animal sex2Dar surpriza mea nu s-a oprit aici. Am incercat sa vad daca gesesc statistici legate si de sintagma „child sex”. Si rezultatele mi-au confirmat asteptarile. Locul 1 in topul cautarilor e detinut de Bangladesh.

Child sexDaca e sa ne uitam putin in istoria tarii vom vedea ca pana nu demult, cateva decenii, actualul Bangladesh se numea Provincia Pakistanului de Est si ca a facut parte din statul Pakistan in 1947, cand acesta si-a declarat independenta. A devenit autonom abia in 1947, cand seicul Mujibur Rahman a fondat Liga Awami si isi declara independenta, preluand actuala denumire, in 1970, sub regimul autoritar al seicului.

Statistica pe orase a Bangladesh-ului arata cam asa:

Child sex2Sa mai vina baietii din Islam sa imi spuna ca religia lor e cea mai buna si mai dreapta. Sunt curios cum o sa contrazica cifrele. Caci, pana una alta, matematica nu ne-a mintit niciodata.

Anunțuri