Tratament? Credinta? Nestiinta

Se pare ca suntem tot mai bolnavi pentru ca nu stim ce trebuie sa facem. Pentru acest trup exista un manual de utilizare pe care l-am pierdut, iar tratamentul o fi mai simplu decat ne imaginam?

Cat de mult cunoastem, oare, lumea in care traim? Probabil, de loc! Mi s-a trimis ieri acest articol pe e-mail si am considerat ca trebuie sa observam, pe noi, ce se intampla.

Cert e ca tu ai pirdut de mult manualul de utilizare al creierului daca o sa imi spui ca ceea ce urmeaza sa citesc e demn de cea mai mica incredere. Drept ca nu cunoastem mai deloc lumea in care traim, fiidca e mai bine de 70% sub ape. Dar tu nu recunosti nici adevarul de gogomaniadebitata de unii.

Redau articolul:

Efectele miraculoase ale semnului crucii si rugãciunii :

Oamenii de stiintã rusi au dovedit experimental, proprietãtile miraculoase ale semnului crucii si rugãciunii, a informat sãptãmâna trecutã agentia Interfax. „Am stabilit cã vechiul obicei al facerii semnului crucii deasupra mâncãrii si bãuturii, înainte de masã, are un profund sens mistic. În spatele lui este un folos practic : mâncarea este purificatã efectiv instantaneu. Este un mare miracol, ce se întâmplã fizic în fiecare zi”, a declarat fizicianul Angelina Malakhovskaya, citatã de publicatia „Jiizn”.

Iar oamenii de stiinta rusi ? Ca nu mai pot! Cand e vorba de ceva ce tine de credinta si ortodoxism scoateti in fata oamenii de stiinta rusi care … NU EXISTA. Orice on de stiinta care se reespecta are macar cateva lucrari sau articole publicate in lucrari de specialitte. Angelina asta … e inexistenta. Pur si simplu nu exista alta referire la ea decat cacatul asta de stire. Si nici la orice altceva legat de ea. Si al naibii, cum se face, ca peste tot stirea are exact acelasi format, pana la virgula.

Malakhovskaya a studiat puterea semnului crucii timp de aproximativ zece ani. A fãcut numeroase experimente, care au demonstrat în mod verificat rezultatele, fãcute apoi publice. Ea a descoperit în special, proprietãtile bacteriale unice ale apei, dupã ce este binecuvântatã cu o rugãciune ortodoxã si cu semnul crucii.

Si … unde papuceasca masii e studiul ala care s-a intins pe 10ani? Unde sunt publicate rezultatele? Cate grupe de control au fost? Care sunt experimentele care s-au desfasurat si au dus la concluzia ca daca fugaresc mustele de deasupra apei, apa aia nu o sa mai aiba deloc impuritati? A … si apa aia … e purificata instantaneu, cum spuneai mai sus, sau mai are si bacterii in ea ? Mi se pare mie sau deja se cotrazice singura stirea?

Studiul a mai observat un nou si necunoscut efect al Cuvântului lui Dumnezeu, scrie Interfax, efect de transformare a structurii apei, în special densitatea ei opticã, în spatiul spectral ultra-violet. Oamenii de stiintã au studiat impactul rugãciunii „Tatãl nostru” si al semnului crucii asupra bacteriilor patogene.

In care spatiu ? Unde dracu ai auzit tu termenul ala? Ca …. Pe mine sincer ma bate,  ma bate crunt!Si cum faci mai sa modifici densitatea apei? Esti total cretin? Ca doar nu o bag sub o mie de atmosfere cand spun „tatal vostru” ca sa ii poti altera in vreun fel densitatea? A …si daca tot are efect asupra bacteriilor patogene, de ce nu va operati voi mai in spitale care au salile de operatie sterilizate cu „Tatal Vostru” si mai faceti atatea pretentii cand vine vorba de acordarea de asistenta medicala?

Mostre de apã din diferite surse – fântâni, râuri, lacuri – au fost folosite în cercetare.Toate mostrele contineau anumite bacterii. S-a observat cã dacã se rosteste Rugãciunea Domneascã si se face semnul crucii asupra apei, numãrul de bacterii dãunãtoare scade de sapte, zece, sute, chiar mii de ori.Experimentele au fost fãcute astfel încât sã se excludã posibilul impact al sugestiei mentale. Rugãciunea fost spusã atât de credinciosi, cât si de necredinciosi, iar numãrul bacteriilor, indiferent de mediu, a scãzut fatza de mostrele de referinta

Deci … de cate ori scade ? nu ar fi mult mai credibiil sa te pesti dracului la un numar? Cum adica scade de sapte, zece, sute, chiar mii de ori? Pai ori de sapte, ori de o mie? Ca eu stiu ca daca torn antibiotic intr-un vas plin cu microbi, numarul scade de „n” ori, functie de concetratia antibioticului si de rezistenta microbului la el. Dar asa … cam incert, cam la fel de incert ca si existenta creierului tau. Si cum pizda maii ar putea actiona sugestia mentala asupra unor bacterii fara mnte? Pe bune ca ati campii, dar nu oricum, cu demn de temelia Sfintei Golii (cei ce citesc Eminescu stiu ce e aia).

Oamenii de stiintã au mai dovedit efectul benefic al rugãciunii si al semnului crucii asupra oamenilor.
La toti participantii la teste presiunea sângelui s-a stabilizat, iar parametrii s-au îmbunãtãtit.În mod uimitor, parametrii s-au modificat în directia necesarã vindecãrii : la oamenii hipotensivi, presiunea sângelui a crescut, iar la hipertensivi, a scãzut. S-a mai observat cã dacã semnul crucii este fãcut neîngrijit si fãrã sã atingã punctele corespunzãtoare : centrul fruntii, centrul plexului solar si umerii, rezultatele pozitive ale testelor sunt mai slabe, sau chiar absente. „

Waw … uite cum gasiram noi si leacul pentru cancer. Am si eu o intrebare: cat au durat acele modificari ? 5 min? 10 min? Cat s-a facut continuu cruci? Ca orice tratament normal, fara pretentii de leac minune, are un termen de eficienta, o perioada de timp in care isi face simtita prezenta. La crucea masii aia, cat dureaza efectul? Punem pariu ca pana ramane ala fara sugestie externa? Ca fix asta e: placebo pe termen scurt. Si care e faza cu semnele neingrijite? Nu tot cruce faci, fie ca il faci la buric, fie la diafragma? Nu tot forma aia e? A … si sa stii ca Iisus ala care cica a fost rastignit nu a facut in viata luinici macar o cruce. In cel mai bun caz a carat una, paa la executia aia. Care, fie vorba intre noi, a fost pe drept, ca isi asuma rolul gde rege, a facut omul „lezarea majestatii”.

Anunțuri

Un gând despre „Tratament? Credinta? Nestiinta

Adăugă-le pe ale tale

Mulțumim pentru feed-back.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: